reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosiu zobaczysz że i Ty niedługo urodzisz :tak: a o zwolnienie sie nie martw skoro Twoja mama pracuje w ZUSie to wie co mówi, lekarze nie muszą sie na wszystkim znać ;-) idź do rodzinnego napewno wypisze Ci zwolnienie :tak:
Odpocznij sobie teraz i odstresuj się :tak: może masowanie cycolków pomoże ;-):tak: trzymam kciuki!

aishabg pozdrawiam :-) i dziękuje za kciuki ;-) czas do nowego roku szybko zleci i Ty bedziesz sie starać :tak: a może i ja nadal...choć mam nadzieję że nie ;-):-p

reklama
Studiowłam zaocznie i przyznam ze w dziekanacie byłam chyba raz ..wszystko załatwialismy u Pani Anetki :):):) mija 3 rok ja nie odebrałam dyplomu ...jak tak dalej pójdzie to jednak wyladuje w dziekanacie :) na dywaniku :):)

:-D:-D a moja mama mi ostatnio opowiadała o takich co jeszcze nie odebrali:-D (nie jesteś najdłuższa stażem:tak:)
moja mama pracuje tam trochę ponad 2 lata więc raczej nie miałyście okazji minąć się na korytarzu:tak: lub spotkać w dziekanacie

Pierwszy raz słyszę o ananasie, ale PYSZNY sposób, nie powiem :)

Hej baby! :*

Zgłaszam sie znów... Cały czas nie wiem, czy będzie dzidzia czy nie, ale jestem cierpliwa :)
Chciałabym testować w czwartek rano (skoro pęknięcie pęcherzyka miało miejsce 30.10 wieczorem... to w czwartek rano będzie hmm... 13 dpo).
Śluz do tej pory po owulacji miałam biały-mało, potem wodnisty przejrzysty-mnóstwo,z kolei dziś od samego rana kluchy-śluz kremowy wewnątrz rozciągliwy, bliżej ujścia nierozciągliwy :)
Mam nadzieję, że to dobry znak. Czekam dalej, dni się dłużą :)

Pozdrawiam Was kochane! :rofl2:

Kinga u mnie nic nowego ...boleśnie przeszłam owu w weekend , mięsniak daje mi coraz bardziej w kosć ...nie moge spac na brzuchu bo jakbym miała jabłko w macicy....siadac na krzesle nie mogłam bo w mózgu ból czułam , ale dzisiaj lepiej ....oby do stycznia...
bidulka :-:)-( moja mama miała mięsniaki ale nie dokuczały jej tak , gdyby nie badanie to nie była by świadoma że je ma.

Kinga u mnie nic nowego ...boleśnie przeszłam owu w weekend , mięsniak daje mi coraz bardziej w kosć ...nie moge spac na brzuchu bo jakbym miała jabłko w macicy....siadac na krzesle nie mogłam bo w mózgu ból czułam , ale dzisiaj lepiej ....oby do stycznia...

Aniu to jednak dobra była decyzja co do usunięcia tego mięśniaka :tak: trzymam kciuki kochana aby wszystko poszło po Twojej myśli! :tak: Do stycznia niedaleko :-)

Maleńka zaglądaj do nas często a poznasz nas dobrze :-) p.s. fajną firmę macie :-)

Gosiu zobaczysz że i Ty niedługo urodzisz :tak: a o zwolnienie sie nie martw skoro Twoja mama pracuje w ZUSie to wie co mówi, lekarze nie muszą sie na wszystkim znać ;-) idź do rodzinnego napewno wypisze Ci zwolnienie :tak:
Odpocznij sobie teraz i odstresuj się :tak: może masowanie cycolków pomoże ;-):tak: trzymam kciuki!

aishabg pozdrawiam :-) i dziękuje za kciuki ;-) czas do nowego roku szybko zleci i Ty bedziesz sie starać :tak: a może i ja nadal...choć mam nadzieję że nie ;-):-p

może i mi się uda dołączyć ?? :)

Tez myśle ze to dobra decyzja choc to nie zmienia faktu ze sie boje jak diabli ...zwłaszcza jak czytam relacje dziewczyn....nie wiem czy nie uciekne ze stołu operacyjnego ...

Zgłaszam sie znów... Cały czas nie wiem, czy będzie dzidzia czy nie, ale jestem cierpliwa :)
Chciałabym testować w czwartek rano (skoro pęknięcie pęcherzyka miało miejsce 30.10 wieczorem... to w czwartek rano będzie hmm... 13 dpo).
Śluz do tej pory po owulacji miałam biały-mało, potem wodnisty przejrzysty-mnóstwo,z kolei dziś od samego rana kluchy-śluz kremowy wewnątrz rozciągliwy, bliżej ujścia nierozciągliwy :)
Mam nadzieję, że to dobry znak. Czekam dalej, dni się dłużą :)

Honia trzymam kciuki za fasolkę :tak::tak::tak:

reklama
Tez myśle ze to dobra decyzja choc to nie zmienia faktu ze sie boje jak diabli ...zwłaszcza jak czytam relacje dziewczyn....nie wiem czy nie uciekne ze stołu operacyjnego ...

Aniu musisz być dobrej myśli :tak: wszystkie jesteśmy z Tobą :tak: napewno wszystko się uda i będziesz mogla starać się o upragnioną córeczkę :tak::-)

Do góry