Agniesiak85
Fanka BB :)
Ja to gapaMyślę że jakby Kinia miała urodziny to by napisała o rok starsza ;-) a tak każdego dnia jesteśmy o dzień starsze
Agniesiak to jednak mama rozstała się z tym facetem na dobre? nie nęka już Was ten typek? szkoda pieska ale skoro nie ma dla niego czasu to będzie szczęśliwszy u nowej rodziny![]()

A mama się rozstała juz na dobre z tym facetem. Pisze do niej nieraz on smsy, że będzie kochał do śmierci itp. Ale poza tym jest ok. Nom szkoda mi tego psiaka
Patrysiu wspaniale, że wsyztsko okiWITAM:-)
Przepraszam że odzywam się dopiero terazw niedziele to M jest w domciu to tak nie wchodze na kompa a wczoraj byłam tak przejeta wizytą że leżałam cały czas i czekałam na godzine kiedy bedziemy wyjeżdżać
Ale teraz wszystko od początku:-)
Jestem meeeeega przeszczęśliwa bo dzięki temu że leżałam brałam leki odwdzięczyło mi sie to że szyjka wydłużyła się o 2 mm:-)czyli idzie ku dobremujuż nie grozi mi tak przedwczesny poród
musze dalej leżeć brac leki ale jak sie słyszy takie wieści to z wielka checią bede leżeć:-)synuś zdrowo rośnie ma już 1531 g:-)a wizyta dopiero za miesiąc :-)jednym słowem sukces:-)i oby tak dalej bo jak gin usmiechniety to tylko może być dobrze:-)
Wiem że się martwiłyście jesteście kochane
Teraz poczytam co naskrobałyście;-)
Ja tez stosowałam testy owu i własnie przy testach udalo mi sie zajśc w ciąze. Nie wiem jak Ty je robisz bo ja robiłam tak: codziennie od 12dc a nawet chyba od 11dc po południu o godzinie 17:00 robiłam tescik. Wychodziły mi jedna krecha mocna i druga bardzo bledziutka..Ale 17 czy 16dc wyszly już dwie mocniejsze, kolorkami zblizone i wtedy się tulilismy na potegęwitajcie![]()
Pyszczku nie spodziewałam się tu Ciebiecodziennie zaglądam i myślę sobie że fajnie jak już byśmy mogły Ci gratulować
Kiniu strasznie Ci współczuję :--( przechodziłam przez to i do dziś broda mi sie trzęsie jak pomyślę o moim Boncim :-(
Dziewczyny mam stres pewien:
robiłam w tym mies testy owulacyjne. I cały czas negatywne saczyli nie miałam owulacji:-( a to znaczy że coś się dzieje nie tak prawda?? Jeszcze jakiś czas temu odczuwałam bół owulacyjny a teraz ani bólu ani pozytywnych testów :-( Mam się już stresować ??