reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosiu ja tez się nie moge doczekac aż nasza Royannka da znać co i jak u nich :tak::-) A u mnie tak jak napisałam wyżej :)

Widzisz na pewno przez weekend nie będą wywoływac u mnie, no ale od poniedziałku tez już mnie nie wypuszczą, wiec już nie będę kombinować, bo potem jeszcze miejsca dla mnie by zabrakło i co wtedy :) Także przemęcze się w szpitalu, może zrobią mi chociaż jakies usg, będę wiedziała ile Sebuś waży itd. No i już spokojna, bo pod opieką lekarską. Mój gin w piątek będzie na dyżurze więc sobie z nim porozmawiam, także jakoś wytrzymam. Wszystko dla Synka :)

Pozdrowionka

reklama
Heheheh Gosiu u mnie taka wydzielina od dzisiaj rano, tyle tego jest że nie wiem, jakby mega dużo białych upławów, a jak się położę to już normalnie między nogami cieknie :-D Pewnie mi wtedy Sebuś glówką tak nie naciska i dlatego więcej leci...

Heheheh Gosiu u mnie taka wydzielina od dzisiaj rano, tyle tego jest że nie wiem, jakby mega dużo białych upławów, a jak się położę to już normalnie między nogami cieknie :-D Pewnie mi wtedy Sebuś glówką tak nie naciska i dlatego więcej leci...
Kasia a moze to wody odchodza??ja nie wiem jak one wygladaja bo w pierwszej ciazy przebili mi je na porodowce??

dziewczyny jak mozna poznac ze wody sa zielone??

WITAM DZIEWCZYNKI
Gosiu Pyszczku czekamy niecierpliwie razem z Wami...........

KIKI a dajesz małej jakąś witaminkę C. My ostatnio bylismy u lekarza z naszą bo była epidemia u nas w domku ja, mąż i synek zchorowani i bałam się że ona też coś złapie. Na szczęście wszystko ok ale kazała profilaktycznie dawać witamine c jak ktoś chory w domu i dużo wietrzyć nawet jak dziecko jest w pokoju to rozszczelniać okna bo takie suche powietrze jest zabójcze dla slózówek i nawilżać slózówki noska.
Mam nadzieję że bedzie Deyra zdrowa
Pozdrawiam

Gosiu Puszczku czekamy z wami kochane... :tak: spokojnie..... :happy: tulam
Kiki dawaj małej witaminke, mam nadzieje że sie nie rozchoruje kruszynka,buziaczek

A my zaraz idziemy na spacerek w trójkę i na szarlotkę do restauracji. Tak wiec miło sie zapowiada. Po powrocie biore się zaraz za robienie pieczeni na obiadek no a potem to zobaczymy co dalej.... ;-)
Milusiego dnia raz jeszcze! :-)

Gosia i Pyszczek nadal tutaj??:-D:-D
dziewczyny ja się nie znam, ale to mi się kojarzy z czopem:sorry::sorry: tylko nie wiem czy on nie wychodzi wcześniej:sorry::sorry: nie rodziłam nie wiem ale tak mi się pomyślało:rofl2:

Wszystkim życzę miłego dzionka :tak::tak::tak:
A maleństwu od Kiki zdrówka;-)

Dziewczynki :-) za około 2 tyg wychodzimy do domu !!!!!!!!!!! :-):-):tak:Pan docent poinformował mnie o tym wczoraj !! Zapytał się dlaczego nie rzucam się mu na szyję ! :-) Aż się popłakałam ze szczęscia. Będe się uczyć podłączać jedzonko pozajelitowe i podłączać oraz zmieniać opatrunki. Będzie mieć podłączone tylk 8h w nocy więc dla nas to i tak sukces. Inne dzieci są podłączone 24h/dobę :-(

Ok, uciekam i kibicuję nie rozdwojonym :-)

reklama
HEJKA:-)
Ja tylko na chwilunie zobaczyć jak nasze ciężarówki czy już coś się dzieje;-)no ale widze że jeszcze czekamy no to nic dzisiaj jest dzień wolny święto to do dzieła serduszkować:-pnie martwcie się i tak jest już bliżej niż dalej:tak:to mykam do M;-)

Do góry