reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatka ja bym poczekała na odpowiedź producenta bo wynik jest dla mnie niepewny ale chyba bardziej na dziewczynke z tego filmiku;-)

reklama
a to zdjecie bylo robione gdzies 3 min po wyniku
i z minuty na minute robilo sie jasniejsze
ale oni pisza zeby winik odczytywac po 5 minutach a to zdjecie bylo robione gdzies po 8-9 minutach

mala mi czy u ciebie sie zmienial kolor po 5 minutach czy byl ciemny caly czas ?

te pierwsze byly robione po 5 min
ale zaraz robilo sie coraz jasniejsze

kupilam juz nowy test
a co tam
i wyslalam im zdjecia te i tamte
wyczytalam tez ze to zalezy jakim mocz sie mialo
j mialam dosc ciemny
wiec moze dlatego taki ciemny kolor
to juz jest takie wyszukiwanie przezemnie

Beatko mi sie zdaje ze to nie ma znaczenia czy po 5 minutach czy po 7 minutach- wazne ze sa to odcienie koloru pomaranczowego. dla mnie tu nie ma zanych watpliwosci ze to na dziewczynke. w przypadku chlopaka bylyby to odcienie zieleni.

a to zdjecie bylo robione gdzies 3 min po wyniku
i z minuty na minute robilo sie jasniejsze
ale oni pisza zeby winik odczytywac po 5 minutach a to zdjecie bylo robione gdzies po 8-9 minutach

mala mi czy u ciebie sie zmienial kolor po 5 minutach czy byl ciemny caly czas ?
Beatko u mnie kolor od samego poczatku byl ciemny, tzn. jak wlalam do pojemnika z moczem ta fiolke z barwnikiem, to on od razu zrobil sie ciemny i juz taki pozostal.

no Beatko ten jest już żółtawy jakby tamten ciemniejszy osad wytracił się i opad na dno
Wiec bedzie dziewuszka jak nic a Ty nie stresuj się juz, przeciez nawet obraczka pokazala Tobie ze bedzie trzecia dziewczynka !!!:-) bedzie dobrze
a swoja droga ten pierwszy test byl wyrazniejszy i lepszy do odczytu ( ten pierwszy dziewczynkowy), te mieszanie w tym tescie jakies dziwne mogli wymyslec cos innego :cool:

Nie - kolor sie nie zmienil.
Twoj test jest na pewno bardziej dziewczynkowy niz moj. Ja test robilam w 14 lub 15 tc.

Sorki za prywate - Beatko gdzie mieszkasz w Londynie ??

reklama
Mala mi ja mieszkam na Northolt zachodni Londyn blisko Ealing Broadway

Monico duzo osob na ang forum ma problem z odczytaniem tego testu

moj M mi powiedzial ze on nie wierzy w te testy
ze najlepiej jak bym sobie z fusow powrozyla ze to to samo

oh cala chodze dzis
ale moze i dobrze
bo jak co to powoli sie oswajam
a teraz tak mam 50/50 z przewaga na chlopca
kurcze jeszcze tak ciemno bylo w pokoju
przy nastepnym tescie porobie zdjecia i pofilmuje w kuchni tam mam mocne swiatlo
do 2 tyg ma przyjsc test bo to ze Stanow zamowilam bo taniej niz z UK

Odpisali mi ze mam sie skontaktowac z biurem w Polsce
bo oni mi nie potrafia odpowiedziec

napisalam im ze ja nie mieszkam w Pl i nie kupilam go w PL
i chce zeby mi dali odpowiedz
pewnie sami sie pogubili w tym
niepotzrbnie wyslalam meila z polskiej skrzynki
ale na wszelki wypadek do polskiej strony tez napisalam

Ostatnia edycja:
Do góry