ja tez chcę mieć drugie dziecko a nie córkę czy syna
W takim razie (bez obrazy) powinnaś przenieść się na staraczki-po prostu

To jest wątek o planowaniu płci,dziewczyny postanowiły wszelkimi im znanymi sposobami spróbować zwiększyć prawdopodobieństwo poczęcia dziecka danej płci i nie ma w tym nic złego

i nie robi z nas matek "gorszej"(czyt.niewdzięcznej) kategorii a takie wrażenie z czytania Twoich postów na tym wątku odnoszę... Może jestem przewrażliwiona,jeśli tak to prosze o przywrócenie mnie do pionu

Posiadanie dziecka jest darem samym w sobie-wszystkie mamy tego świadomość! Żadna z nas nie wybrzydza,wszystkie marzymy o przede wszystkim ZDROWYCH dzieciach
Dziewczyny,mam pytanie,macie swoje typy co do wózków? Jakie polecacie a jakie z całą stanowczością odradzacie?
Będę wdzięcza za każdą opinię :-)
Royanko,u mnie w rodzince różnie...moja mama ma 4 siostry,sama ma na 4 ciąże syna,córkę (mnie),jedno dziecko poroniła-był to chłopczyk i po nim jest moja siostra.Mój tato miał brata,wśród moich ciotek przeważało dwoje dzieci tej samej płci (dwie dziewczynki albo dwóch chłopców) tylko jedna zdecydowała się na trzecie i ma po dwóch córkach-syna a moje kuzynostwo w większości ma parki albo po jednym dziecku

Moja teściowa ma dwie siostry i trzech braci i u nich wszystkich dzieciaczki są mieszane.