reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ollena moj Mutsy tez sie ekstra prowadzil,trzymalam go do tej pory bo zima na spacerze byl nie zastapiony.A Mclarena to ciezko sie prowadzi bo raczki sa oddzielne dlatego.Jedna reka nie masz szans :tak: A Mutsy mimo ze duzy i ciezki (spacerowka) to jedna reka.A jak os skretna odblokowalam to juz wogole.:tak:
Dobranoc.
Mam nadzieje ze nie macie za zle ze pisze z wami...:zawstydzona/y:

reklama
Jagienka ladny ten x lander w tym odcieniu fioletu

a nie myslalas o quinny buzz
duzo moich znajomych ma i sobie chwali
bo lekki i sie fajnie prowadzi

masz do wyboru na 3 lub 4 kolkach

http://www.fotosik.pl

http://www.fotosik.pl

O ile wizualnie mi się podoba tak wydaje mi się strasznie niestabilny i niepraktyczny :sorry2:
To kubełkowe siedzisko i skąpa budka :no:
Chociaż to moje zdanie,moje kuzynki miały i też sobie chwaliły :tak:

Mam nadzieje ze nie macie za zle ze pisze z wami...:zawstydzona/y:

Skąd ta myśl?? Wpadaj kiedy chcesz :tak::tak::tak: im nas więcej tym lepiej :-)

Wstaliśmy,zjedliśmy śniadanko,zaraz prysznic i do lekarza na 10.00,odezwe się po wizycie ;-)

Obadam tego x-landera o ktorym mowisz Jagienko:) oo widze, ze fajny ale jednak te przednie kolka jak w spacerowce i juz nie ma opcji zeby wyjsc w zimie na snieg, bo przednimi kolkami nie przejedziesz:(
Quinny buzz podobal mi sie zawsze, ale to spacerowka na kilka miesiecy, pozniej dziecko juz sie do niej nie miesci :( na dlugosc i na szerokosc tez:(
aniag maclarena bez problemu prowadzi sie jedna reka, ja najczesciej rozmawiam przez tel i prowadze, one sa stabilne i lekkie wiec bardzo wygodne nawet pchajac jedna reka:)

Ostatnia edycja:
Hejka!
Monico ciesze się ,że z okruszkiem wszystko dobrze. Teraz tylko czekać aż się wchłonie krwiaczek i będzie wszystko dobrze.
Ja wczoraj w ikei byłam i spojrzałam na te dziecięce rzeczy. Ach jak mi sie to podoba. Też musze wszystko od nowa kupować bo po chlopcach wszystko rozdałam pewna ,że juz więcej dzieci nie będę miała hihi

dziewczynki umowilam sie dzis na prywatna wizyte do polskiego gina na usg
nie mam juz sily czekac na ten list
musze wiedziec ile dzieciaczkow mam po serduszkiem i czy wszystko jest ok
wizyte mam na 12.00 czyli waszego czasu na 13.00
odezwe sie zaraz po wizycie

Obraz 024.jpgObraz 007.jpgOllena moja dama 28 sierpnia skończy dwa latka i jest przesłodka!!!!!!!!!

Beatka widzę ze "przegrałaś" z nieciepliwością. Czekamy zatem na relację z wizyty. Pamiętaj o nas!!!!!!

hej
Beatko koniecznie daj znac i faktycznie lepiej isc niż stresować się

ja dzis odebralam pozostale wyniki na tarczyce i mam podwyzszone i przeciwciala i jakies FT4 obnizone, jutro mam wizyte u endokrynologa, idę bo czytalam ze z tarczyca w ciazy nie ma żartów

okruszynko ale Ci zazdroszczę tej damy :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
beatko- koniecznie daj znac bo ja tu jajo zniosę!!!!
mysle jednak ze dzidzia :sztuk 1:-D:-D

royanno- doczytalam o tesciach- nie ma to jak wsparcie...i jak sie okazuje liczyć mozna głównie na siebie!!!! chociaz ja na moich rodzicow moge liczyc w 100%..w sierpniu z męzem lecimy do wloch na tydzien to zostają nam z dziecmi...a czerwu moja siostra polciala na tydzien na urlop (tez bez dzieci) to mama ich prowadzala do szkoly i przedszkola- sama chodząc przy tym do pracy!!!!!
co do tesciow...nie oczekują na ich pomoc bo maja chorego syna wiec jaby sytuacja zupelnie inna...poza tym oni mieszkaja nieco dalej od nas wiec tezo to chodzi..
okruszynko- jaka córcia juz duza..pamietam jak urodzilas i wklejalas jej fotki ....fajna dziewczynka!!!!1

Ostatnia edycja:
juz jestem kochane

wszystko dobrze
serduszko ladnie bilo
dzidzia jedna :-)
ma 5,5 cm
i dokladnie 12 tc 0dni
tak samo jak z OM

strasznie machalo raczkami chyba do mamusi :-)

reklama
Do góry