reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dido dzieki narazie juz ok, tylko brzuszek zaczyna sie powoli wypinac, tzn ja czuję różnice, tracę talię a na wieczór po całym dniu już naprawde jest spory, ale to chyba tez jelita

Aneczko chce wyjechac juz w sobote, najpierw na tydzien do Świętoujść a potem na 2 tyg do Sianożęt - oczywiście polskie morze, tak, że trzy tygodnie byczyłabym sie. Tylkow wizyte mam 28 lipca i musialabym ja przełożyć o tydzien wczesniej , tylko nie wiem czy moja gin nie bedzie jeszzce na urlopie bo miala 9 lipca isc , zadzwonie do niej w srode

dziewczynki przepraszam was ale grypa mnie dopadla
prawie 40 st goraczki
bol gardla i slabo mi
leze od wczoraj
co do wizyty to zabrali mi krew 4 fiolki
masakra
jeszcze zyl nie mogla znalsc
zrobili wywiad i tyle
usg mam 22 lipca za tydzien w piatek

wiec w sumie nic sie nie dowiedzialam

Ollena moje dzieci tej maja pesel bo jest do paszportu potrzebny
jak to becikowe sie zalatwia?
jak dziecko jest jeszcze w brzuchu czy po porodzie?

Jagienka piekny kosz
a masz do niego stojak
i dobra cena

Dzień dobry :happy:
Widze ze ja znowu pierwsza ;-) czyżbyście juz się weekendowały?
Ja zaraz jadę do teściowej zawieźć chłopców bo na 12.30 mam usg,potem popołudniu do internisty z gardłem,także intensywny dzień przede mną ;-)
dziewczyny,pochwalę się-wygrałam licytację nowego kosza mojżesza za 150 zł!! :-D:-):-D:-)
W załączniku fotka :tak:
jagienko to zycze sił na ten dzień..ja trochę "sflaczała po całonocnych burzach!!!!
a ten kosz....super super...ciekawa jestem jak jest z jego funkcjonalnoscią ale pewnie ok bo mozesz przestawiac gdzie chcesz a dzidzius ma bezpieczne i cieple miejsce...tym bardziej ze na jesieni rodzisz:)))))

A no i DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA ZYCZENIA DLA MOJEGO STARSZAKA!!!

aneczko jeszcze ja dołączam do zyczen...niech synek zdrowo i szczesliwie rosnie...swoją droga mamy pierworodnych z tego samego rocznika:))))
skromny_prezencik.jpg

monico zapomnialam ci napisac
ze ten test intelligender nie wyjdzie
jesli bierzesz progesteron
trzeba odczekac 10 dni od ostatniej tabletki
i dopiero zrobic test
przeczytaj w instrukcji
bo jeli zrobisz test a bierzesz dupka to wyjdzie ci wynik chlopiecy
mimo ze masz dziewczynke

po poludniu zrobie zdjecie brzuchola
bo ogromny mi sie wydaje

Beatko zdrowka!!
Do becikowego musisz miec pesel wlasnie i akt urodzenia i idziesz i skladasz dokumenty w urzedzie. Nie pamietam ile sie czeka ale zadna to filozofia, spytasz w urzedzie u siebie w miescie i nie bedzie problemu:) po porodzie oczywiscie bo dopiero wtedy bedziesz miala pesel.

reklama
Do góry