reklama
dido dzieki narazie juz ok, tylko brzuszek zaczyna sie powoli wypinac, tzn ja czuję różnice, tracę talię a na wieczór po całym dniu już naprawde jest spory, ale to chyba tez jelita
Aneczko chce wyjechac juz w sobote, najpierw na tydzien do Świętoujść a potem na 2 tyg do Sianożęt - oczywiście polskie morze, tak, że trzy tygodnie byczyłabym sie. Tylkow wizyte mam 28 lipca i musialabym ja przełożyć o tydzien wczesniej , tylko nie wiem czy moja gin nie bedzie jeszzce na urlopie bo miala 9 lipca isc , zadzwonie do niej w srode
Aneczko chce wyjechac juz w sobote, najpierw na tydzien do Świętoujść a potem na 2 tyg do Sianożęt - oczywiście polskie morze, tak, że trzy tygodnie byczyłabym sie. Tylkow wizyte mam 28 lipca i musialabym ja przełożyć o tydzien wczesniej , tylko nie wiem czy moja gin nie bedzie jeszzce na urlopie bo miala 9 lipca isc , zadzwonie do niej w srode
dziewczynki przepraszam was ale grypa mnie dopadla
prawie 40 st goraczki
bol gardla i slabo mi
leze od wczoraj
co do wizyty to zabrali mi krew 4 fiolki
masakra
jeszcze zyl nie mogla znalsc
zrobili wywiad i tyle
usg mam 22 lipca za tydzien w piatek
wiec w sumie nic sie nie dowiedzialam
Ollena moje dzieci tej maja pesel bo jest do paszportu potrzebny
jak to becikowe sie zalatwia?
jak dziecko jest jeszcze w brzuchu czy po porodzie?
Jagienka piekny kosz
a masz do niego stojak
i dobra cena
prawie 40 st goraczki
bol gardla i slabo mi
leze od wczoraj
co do wizyty to zabrali mi krew 4 fiolki
masakra
jeszcze zyl nie mogla znalsc
zrobili wywiad i tyle
usg mam 22 lipca za tydzien w piatek
wiec w sumie nic sie nie dowiedzialam
Ollena moje dzieci tej maja pesel bo jest do paszportu potrzebny
jak to becikowe sie zalatwia?
jak dziecko jest jeszcze w brzuchu czy po porodzie?
Jagienka piekny kosz
a masz do niego stojak
i dobra cena
Czarodziejka
Fanka BB :)
jagienko to zycze sił na ten dzień..ja trochę "sflaczała po całonocnych burzach!!!!Dzień dobry
Widze ze ja znowu pierwsza ;-) czyżbyście juz się weekendowały?
Ja zaraz jadę do teściowej zawieźć chłopców bo na 12.30 mam usg,potem popołudniu do internisty z gardłem,także intensywny dzień przede mną ;-)
dziewczyny,pochwalę się-wygrałam licytację nowego kosza mojżesza za 150 zł!!:-)
:-)
W załączniku fotka![]()
a ten kosz....super super...ciekawa jestem jak jest z jego funkcjonalnoscią ale pewnie ok bo mozesz przestawiac gdzie chcesz a dzidzius ma bezpieczne i cieple miejsce...tym bardziej ze na jesieni rodzisz
A no i DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA ZYCZENIA DLA MOJEGO STARSZAKA!!!
aneczko jeszcze ja dołączam do zyczen...niech synek zdrowo i szczesliwie rosnie...swoją droga mamy pierworodnych z tego samego rocznika
)))

Czarodziejka
Fanka BB :)
dziewczynki przepraszam was ale grypa mnie dopadla
prawie 40 st goraczki
bol gardla i slabo mi
beatko to zdrowiej nam kochana...i dobrze ze a te wizyte udalo sie pojsc!!!!
buziaczki
monico zapomnialam ci napisac
ze ten test intelligender nie wyjdzie
jesli bierzesz progesteron
trzeba odczekac 10 dni od ostatniej tabletki
i dopiero zrobic test
przeczytaj w instrukcji
bo jeli zrobisz test a bierzesz dupka to wyjdzie ci wynik chlopiecy
mimo ze masz dziewczynke
po poludniu zrobie zdjecie brzuchola
bo ogromny mi sie wydaje
ze ten test intelligender nie wyjdzie
jesli bierzesz progesteron
trzeba odczekac 10 dni od ostatniej tabletki
i dopiero zrobic test
przeczytaj w instrukcji
bo jeli zrobisz test a bierzesz dupka to wyjdzie ci wynik chlopiecy
mimo ze masz dziewczynke
po poludniu zrobie zdjecie brzuchola
bo ogromny mi sie wydaje
Beatko zdrowka!!
Do becikowego musisz miec pesel wlasnie i akt urodzenia i idziesz i skladasz dokumenty w urzedzie. Nie pamietam ile sie czeka ale zadna to filozofia, spytasz w urzedzie u siebie w miescie i nie bedzie problemu
po porodzie oczywiscie bo dopiero wtedy bedziesz miala pesel.
Do becikowego musisz miec pesel wlasnie i akt urodzenia i idziesz i skladasz dokumenty w urzedzie. Nie pamietam ile sie czeka ale zadna to filozofia, spytasz w urzedzie u siebie w miescie i nie bedzie problemu
reklama
Podziel się: