reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Bershka ale mnie teraz wystraszylas
no to pewnie po mojej corce
bo ja z tych co pecha maja
i nic sie nie uklada
i jesli tak przyciagacie chlopow
to sie doigralam:wściekła/y:
a te planowania dziewczyn z zamknietego
to takie na maksa
ze wszystkim co mozliwe?

ok do jutra juz padam

i nic sie nie uklada
to takie na maksa
ze wszystkim co mozliwe?

ok do jutra juz padam

Ty się wykonczysz jak bedziesz tyle myslala:( myslę, ze juz nie ma wpływu teraz musisz czekać cierpliwie a to chyba najgorsze... :) ale kciuki zaciśniete:)

dobranoc:)

To żadne zabobony, planowaliśmy w kilka a nawet nascie dzuewczyn 2 lata temu w córkę a wszystkie mamy synów podwójnych
biggrin.gif
zreszta tu piszą moje kolezanki I mogą potwierdzić ....
bershka mowi prawde ze wiekszosc z nas z zamknietego wątku ma po dwoch synkow:)))))
ale był tez taki czas...dawno dawno temu ze kilku laskom udalo sie zaplanowac:))))
dziewczyny ja jednak mysle ze to loteria ktorej oczywiscie mozna pomóc zachowując np odstep od owulki...w koncu nie ma nic do stracenia :))))
sama probowalam wiec nie widze z tym nic zlego....jednak plany to jeno a zycie to drugie i najwazniejsze to umiec ustosunkowac sie do tego co daje nam Pan Bóg...niestety nie kazda kobieta to potrafi i potem jest wielkie rozczarowanie....a przeciez to glupie zeby płakac bo dziecko jest chlopcem zamiast corki...przynajmniej jak dla mnie jest glupie....z drugiej strony rozumiem marzenia jakie maja matki!!!!
takze wg mnie : planowania na TAK ale z duzą dozą rezerwy!!!!!!

i moze to dziwne ale czuje ze teraz posypią siedziewuszki!!!!!;-);-);-)

i nic sie nie uklada
to takie na maksa
ze wszystkim co mozliwe?

ok do jutra juz padam
beacia pamuetaj ze "prawo przyciagania dziala" i niewazne co myslisz teraz bo dziecko juz jest!!!! jesli przed zajsciem w ciąze czulas calą sobą ze uda ci sie urodzic córcie to tak bedzie!!!!!
ale nie wmawiaj sama sobie ze jestes pechowa bo zawsze bedziesz napotykac sytuacje ktore znowu cię w tym utwierdzą
od dziś badz :NAJWIĘKSZĄ FARCIARĄ TEGO FORUM:))))))):-D:-D:-D
1314.jpg

11530.jpg

...dziewczynki ale dzis pospalam , maksyś wstal po 7:00 a ja obiudzilam sie nieco wczesniej...slonko zagladalo w okno:))) mialam otwarte okno...a za oknem taka ciszaaaaa, tylko owady slychac i bażanta chodacego po łące....no i kury/....wyobrazacie sobie..to warszawa a i kury mozna uslyszec:))))))
wstalam wiec taka zrelaksowana..uwielbiam takie odgłosy...pomyslam sobie ze za pare lat bede mial swoj ogród warzywny:))) i kto wie moze kiedys i kury..chociaz kury to tylko do jajek bo mięsa u nas sie raczej nie jada:))))) ahhh marzy mi sie takie ranczo:)))):-D:-D:-D:-D

milego dnia babeczki!!!!

Ps: wlasnie spojrzalam na mój suwczek ze za 2tyg i ciut jedziemy z męzem do wloch...przynajmniej tydzien ode mnie odpoczniecie:))))))!!!!!!!!
jak bedziecie grzeczne to przywioze wam muszelkę:)))
muszelka.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WIĘCEJ NIE NAPISZĘ WIEC NAWET NIE ODPISUJCIE ;-)

Podpisuję się pod tym co napisała Beatka-nie odchodź! Myślę że wiele możemy się wszystkie nauczyć od "weteranek" BB :tak:
Ja wiem że mam mały staż na forum,zalogowałam się dopiero będąc na początku ciąży ale bardzo lubię się tu udzielać i polubiłam dziewczynki tu piszące ;-)

wiesz ja konfliktowa nie jestem ale....... szczera i bardzo impulsywna jak wiekszość. a na forum wiadomo jak jest.

Wbrew pozorom łatwiej o nieporozumienia w wirtualnym świecie,tzn łatwiej sprowokować...nawet czasem nieumyślnie...

Beatko ja tez trzymam kciuki za Hanie w twoim brzuszku i Monice i wszystkie babeczki zafasolkowane pragnące babeczki.jak sie okaze ze sie wam udalo to tez zaczynam dzialac, chociaz m nie bardzo chche narazie :( a ja sie boje ze im dluzej bede zwlekac tym mniej bede chciała:(

Coś w tym jest,ja miałam tak skokowo,raz pragnęłam baaardzo,chyba nawet za bardzo :sorry: innym razem odpuszczałam sobie ale to pragnienie tylko odrobinkę przygasało,budziło się z podwójną siłą zwłaszcza gdy w rodzinie albo wśród znajomych pojawiało się dziecko :tak:
Acha,mój mąż też nie za bardzo chciał ale pozwolił sobie nieraz pójść na żywioł i w końcu zaowocowało :happy: masz jeszcze trochę czasu żeby go "urobić",my kobiety mamy przecież swoje sposoby :-p

i chce powiedziec ze dwoch synow miec to naprawde szczescie

Mam dokładnie tak samo :tak: mimo że pragnęłam przy drugiej ciąży córeczki-cieszę się że mam dwóch chłopców,mają siebie :tak:

Beatka,testuje 30 lipca w urodziny chlopakow.
W tym cyklu staranka zakonczone na 12dc rano.:zawstydzona/y:
Dzis wieczorem czulam wyrazny bol owul.
Wychodzi 3,5 dnia przed.
O ile cos z tego wyjdzie.;-)

Trzymam kciuki!!! Wyjdzie :-) czas na wakacyjne zafasolkowywanie :-D

Bershka-witaj :happy:,jak czytałam ten wątek od początku,właśnie spotkałam sie ze stwierdzeniem że sami chłopcy się "tu" poczęli ;-) ja co prawda dołaczyłam będąc już w ciąży ale mam nadzieję ze dla reszty dziewczyn wreszcie rozwiąże się ten dziewczynkowy worek :tak:

Mnie dzisiaj pobolewa od rana głowa,chyba źle spałam bo promieniuje od szyi...tak ciężko się wygodnie ułożyć do snu,codziennie wstaję rano jakbym miała z 70 lat a nie niespełna 30 :baffled: Jadę popołudniu do taty na imieniny,nie chce mi się ale przynajmniej dzień przyjemniej zleci w towarzystwie,nie będzie czasu rozmyślać...mimo wszystko cały czas się martwię...

Miłej niedzieli!!

Ostatnia edycja:
Jagienka mysle ze dopiero Wasza tu ekipa działa tak na maksa z planowaniem wiec sie uda:-)

Agatko u nas bazantow nie ma ale jojdanie psów i chrabaszczy śpiew oraz ptaszkowaty tez jest bo za oknem mam na horyzoncie domy i łąki .... Nie wyobrażam sobie mieszkać w bloku otoczona blokiem

Juz niedługo masz wakacje farciaro

Buziaki

witam sie
u nas słoneczna pogoda:)

bershka mowi prawde ze wiekszosc z nas z zamknietego wątku ma po dwoch synkow:)))))
ale był tez taki czas...dawno dawno temu ze kilku laskom udalo sie zaplanowac:))))
dziewczyny ja jednak mysle ze to loteria ktorej oczywiscie mozna pomóc zachowując np odstep od owulki...w koncu nie ma nic do stracenia :))))
sama probowalam wiec nie widze z tym nic zlego....jednak plany to jeno a zycie to drugie i najwazniejsze to umiec ustosunkowac sie do tego co daje nam Pan Bóg...niestety nie kazda kobieta to potrafi i potem jest wielkie rozczarowanie....a przeciez to glupie zeby płakac bo dziecko jest chlopcem zamiast corki...przynajmniej jak dla mnie jest glupie....z drugiej strony rozumiem marzenia jakie maja matki!!!!
takze wg mnie : planowania na TAK ale z duzą dozą rezerwy!!!!!!

i moze to dziwne ale czuje ze teraz posypią siedziewuszki!!!!!;-);-);-)

właśnie dobrze to ujęłaś :) o to mi wlasnie cały czas chodzi :)
bo ja juz przesżłam takie rozczarowanie...

reklama
Do góry