reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam.

Czarodziejka pisze:
...dla mnie w drugiej ciązy nawet nie tyle trudne bylo ze bedzie synek....ale ze ludzie mnie cisnęli ze musi być córka....to mnie tak spinalo...tak "dusiło"ze w pewnym momencie zauwazylam ze nie potrafie byc szczesliwa ze nie umiem sie cieszyc swoim stanem...a przeciez nosilam nasze ukochane dziecko!!!!!...

Dla mnie to też właśnie było najtrudniejsze, nawet wylałam trochę łez.

Pajkaa tylko żeby to nie poszło w drugą stronę, że jak będzie córka to będziesz zła że nie syn. Ach takie ciśnienia są ciężkie.

Ech Kinga... straszyłaś, straszyłaś i w końcu zrobiłaś to. Przykre....

Ostatnia edycja:
reklama
i kto tu wyciąga syfy z zamknietego na otwarty....... brak sów.
Nie komentuje i nie dyskutuję bo Twoje zachowanie royano nie obliguje do dalszej konwersacji pisemnej z Tobą :sorry2:
Wiesz nie wszystkie tu dziewczyny chcą uczestniczyć w tym co zaszło na zamknietym wiec daj na luz i pisz sobie teraz ładnie tak jak pisałaś do tej pory ;-)

p.s. KSBB miało być zamknięte i bedzie. przecież możesz własną grupkę utworzyć jak masz taką ochotę nie jestem żadnym władcą bo każdy kto jest opiekunem może to zrobić i tyle! :)

Pozdrawiam

Witam.

Ja również uważam usunięcie grupy za jedna wielka dziecinadę.................:-(
Kinga dlaczego nie zapytałaś Nas o zdanie???? Widac nie liczymy się tak bardzo dla Ciebie jakby się wydawało. :-:)-(

Pozdrwaiam wszystkie babeczki i przepraszam za "psucie " atmosfery forum.
To juz się wiecej nie powtórzy:-)

KINGA załamka:(((to co pisałyśmy to ze tam w ogóle mogłam być z wami pisac znaczyło dla mnie wiele teraz?może dziecinne ale bardzo mi się przykro zrobiło nawet łezki powstały DLACZEGO????:(((

no wchodzę na BB i byłam ciekawa czy grupa będzie nadal istniała... no i miałam czuja...

dziewczyny to co bylo na grupie kichajcie na to stworzymy nową :) dzięki Ryba:) będzie kontynuacja czegoś co istniało w koncu zżyłysmy się ze sobą pisałysmy ponad rok. Na pewne tematy się nie wypowiem bo po co? szkoda psuć tutaj atmosfery:)

images
Pajka- w ogóle o tym teraz nie myśl!!!!! gdyby tak bylo to zawsze mozesz jej powiedziec co myslisz...z drugiej strony trzeba być "stuknietym" jako babcia zeby jedno wnucze faforyzowac!!!! moi rodzice maja 4 wnucząt i tylko jedna dziewczynka w tej gromadzie.. (moja siostra ma parę) i nigdy nie odczulam zeby faforyzowali emilkę...nigdy....a teraz to sikaja po nogach za maksiem bo jest najmlodszy!!!!! i niezwykle jest to ze wszytskie wnuki ich kochaja bardzo i nie raz sie przekrzykuja kto ma nocowac u babci i dziadziusia:)))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ide robic sniadanko:)))))

wiesz dla mnie ie bylo normalne kupownie chlopcu dziewczęcych ubranek bo cytuję "mam madzieję, ze jednak to bedzie dziewczynka..." ostatnio dostał spodnie w kwiatuszki różowe kupione na dziale dziewczęcym...

Witam.

Dla mnie to też właśnie było najtrudniejsze, nawet wylałam trochę łez.

Pajkaa tylko żeby to nie poszło w drugą stronę, że jak będzie córka to będziesz zła że nie syn. Ach takie ciśnienia są ciężkie.

nie nie z córki bede sie rówież cieszyła jednak muszę obmysleć plan, zeby byl chłopak:)

Pajkaa, na tesciow nie patrz :) Sama o tym w glebi duszy wiesz przeciez :)

wiem wiem Royanko jednak podświadomie mam stracha...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no i co ja przedwczoraj pisalam o pozytywnym mysleniu (beatce)
prosze myslec..."wlaśnie dziś bedzie dla mnie miejsce u lekarza!!!!":-D:-D

Hehe,jestem realistką ;-) nie przeskoczę jednego tematu,którym są...urlopy :tak:
Dodzwoniłam się,usg będę miała w środę o 13.00 u dr.Uzara...

dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jaki mniej wiecej rozmiar moze nisic 2,5 letnie dziecko??

Myślę że 98 :happy: mój synek nosił niektóre 104 ale on z tych większych ;-)

Na pewne tematy się nie wypowiem bo po co? szkoda psuć tutaj atmosfery:)
szkoda psuć tutaj masz rację :)
dziewczyny są takie miłe.

Hehe,jestem realistką
wink2.gif
nie przeskoczę jednego tematu,którym są...urlopy
yes2.gif

Dodzwoniłam się,usg będę miała w środę o 13.00 u dr.Uzara...
Jagienka powodzenia na usg:-) pewnie sie nie możesz doczekać co... ;-)

Paula my to już porozmawiałyśmy sobie dziś...

Jeny po kilku dniowej nieobecności wracam na BB do moich kochanych e-siostrzyczek a tam nic nie ma! Boże!!! Aż sie poryczałam! Chciałam wam opowiedzieć jak było na chrzcinach... itd.. i co?

Kinga no dobrze byłaś opiekunem i usunęłaś zamknięty ale dlaczego bez naszej wiedzy? Czy my się już nic dla ciebie nie liczyłyśmy? Przecież to nasze zycie! Nasze wspomniania! Bardzo mi przykro że to zrobiłaś! Co prawda nie było mnie kilka dni i nie wiem o co poszło! Ale to smutne! Nie rozumiem!

reklama
Pajka tak jak Jagienka pisała okolo 98.Moj ma prawie 2,5 roku i nosi 92/98 .Ale zawsze lepiej cos wiekszego kupic poprostu.
Jagienka trzymam kciuki zebys dala rade sie umowic na Usg.
A jak reszta zafasolkowanych sie czuje?Jak po weekendzie?

Do góry