reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

2sweet a ty planujesz chlopca tak? Bo u ciebie wtedy wyjda szanse 50-50 bo albo dotrwaja wczorajsze babskie albo jutrzejsze meskie bedą szybsze;-)

najwazniejsze zeby byla fasolka , chetnie malego mezczyzne bym chciala ale jak bedzie coreczka to tez bede bardzo szczesliwa :)
pomyslalam ze jesli kreska nie wyszla jeszzce tak ciemna jak kontrolna to pewnie dzisiaj bedzie ciemniejsza wiec jak sie rano poprzytulalismy i zrobimy to jeszcze wieczorem albo jutro to akurat trafimy :) jak sadzisz?

reklama
2sweet myślę ,że powinno się udać a pierwsza dzidzia to obojętnie jak płeć się uda.
Czarodziejko pij pij i wypij za mnie jakiegoś kolorowego drina :)

Czarodziejka w takim razie i zamnie prosze wypic
bo ja za kolnierz nie wylewam
a w tym stanie sie niestety nie da

Jagienka martwimy sie!!

Monico chyba na wakacjach nie?

Dido a jak u ciebie?
byly juz testowania ?
gdzie sie podziewasz?
tez wczasujesz?

Aneczka to chyba my jedyne aktywne ciezarowki jak narazie

Black_Opal nie wiem jeszcze co tam nosze pod serduszkiem
ale mam nadzieje ze dziewczynka wiec wysylam
dziewczece fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Beatka no miał 58 cm i 4200 ważył.więc nie taki malutki.Najwięcej nadrobił w ostatnim miesiącu,bo całą ciąże był z tych mniejszych. :)

2sweet myślę ,że powinno się udać a pierwsza dzidzia to obojętnie jak płeć się uda.

oby sie udalo :) dokladnie jak piszesz, mimo ze chcialabym chlopca to pierwsza dzidzia dpiero wiec najwazniejsze zeby sie udalo :) no mam nadzieje ze zajde :) akurat urodziloby sie malenstwo pare dni po moich urodzinach w kwietniu :D

ps. dzis robilam tescik, jednak owulka byla wczoraj, mimo ze slabsza kreska, bo dzis zamiast mocniejszej wyszla slabsza no i wczoraj mocno mi jajnik doskwieral i brzusio
oby niedzielne przytulanko i dzisiejsze poranne dalo rezultaty :D:D

Cześć dziewczynki :-)

Ja tylko na chwilkę szybciutko,przepraszam że Was nie podczytam ale nie mam czasu,koleżanka z sali uzyczyła mi laptopa...a więc,na razie tylko się obserwujemy,mam 2xdziennie ktg i wiadomo-ciśnienie,temp.i takie tam,niunia dokazuje-to dobry znak :tak: Konsultację z badaniem przepływowym i usg mam mieć w piątek,potrzeba czasu żeby ocenić czy ta asymetria zacznie się wyrównywać,na razie dowiedziałam sie tyle że mała ma za mały brzuszek i profesor Celewicz stwierdził że jeszcze nie wiadomo czy mamy do czynienia z hipotrofią,na razie jest podejrzenie ale on jest zdania że będzie po prostu drobniutka :happy:
Wszyscy jednak zgodnie przystają że już mnie do domu nie puszczą :-( ale jestem w stanie leżeć nawet do końca sierpnia byle tylko moja pchełka rosła :tak:
Boję się piątkowego badania ale staram się być dobrej mysli...mam chwile kiedy podupadam psychicznie ale lekarze są fantastyczni i zawsze służą wsparciem ;-)
Wyślę na priva którejś z Was swój nr telefonu bo nie wiem kiedy będę miała tu swój internet,to jesli mi odpisze-bede mogła do tego czasu chociaż napisać sms-ka co u nas...

Muszę uciekać do łóżka bo gonią mnie na lewy boczek i nie chcem naduzywać uprzejmości koleżanki.
Trzymajcie za nas kciuki,będe się odzywać jak tylko będę mogła-buźki :-)

2sweet sa duze szanse i to na chlopczyka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jagienka fajnie ze napisalas,
trzymaj sie tam kochana
wiem ze pocieszenia tu nic nie da ale ja wierze ze bedzie wszystko dobrze
i malutka dogoni szybciutko
i bedziesz cieszyc sie zdrowa coreczka
jeszcze raz wszystkiego dobrego

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki
my od soboty na wczasach w miedzywodziu, potem Sianożety, tak że wracamy dopiero 14 sierpnia
w domu nie mialam jak napisac, na USG bylam dzidzia miala 2,8 cm, wszystko ok, krwiak tak jak byl tak jest zmalal moze jakis 1 mm, ale nie rosnie wiec chociaz tyle
nastepną wizytę mam 22 sierpnia

Beatko nie znam się na zdjęciach , nie pomogę bo nie chcę wprowadzac w błąd
Jagienko napewno córcia tylko drobniejsza jak to dziewczynki, bedzie dobrze

Ja tutaj czuję się o niebo lepiej, lepsze samopoczucie, nie mam tej guli w gardle, tylko te zapachy ze smażalni fee

Do góry