reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja będę zaraz w 37tc,mam nadzieję że to nie za późno...pojadę na IP w poniedziałek i zapytam,jak nie na nfz to zrobię prywatnie,tylko niech mi pobiorą :tak: a gdzie konkretnie wiozłaś ten wymaz? Na Unii?
Za późno to napewno nie jest. Zawoziłam na Unii do lab. bakteriologicznego.

Aneczka to nie wiedziałam, myślałam, że to musi być min. 2 dni przed.

reklama
Jolu ja już kliknełam :yes:

witam was
na chwilke jestem bo dziś mam imprezkę urodzinową. Czekam na siostrę własnie...
Wczoraj nie było u nas przytulanek bo mąż zaniemógł.. fatalnie sie czuł znowu ( tak to jest jak chory człowiek ) ale za to dziś z rana jeszcze się poprzytulaliśmy! nie wiem czy to coś da i tak co ma być to będzie pewnie.
W nast cyklu biorę się ostro do roboty już. Oby nic nam nie przeszkodziło.

Życzę wam miłego weekendu
pozdrawiam!!!
pa:)

DzIeki :-)

Aneczko nie mam juz 6 dzien :-( :-( dzis maltretowalam jajniki... I nic
Po 3 dniach miałam jednodniowe brązowe plamienie ale tylko takie na wkladke

Czekam na rodzinke... Odprawiam urodziny Kubusiowi na dzialce... Zamowilam maly catering strogonowa na 15 osob I sałatki....tort rownież:-) reszta zimna płyta i wóda:-) zaraz przyjada

Jola a może test zrób co? nie zamartwiaj się teraz tak bo już nic nie poradzisz słonko.
głowa do góry! :tak:

udanej imprezki
Kubus miał wczoraj 2latka? NAJLEPSZEGO DLA SMYKA!! :))) sto lat
u nas też wesoło zaraz bedzie...ale imprezka w domu. szkoda bo pogoda świetna jest.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jagienka ja tez mialam ten test robiony w trzydziestymktoryms tygodniu.Ginka mi pobierała i zawoziłam do szpitala na badanie.potem odbieralam i wyszlo ze mam paciorkowca wiec jakis antybiotyk przy porodzie daja.Podobno dosyc wazne badanie teraz jest.

Ja tez kliknełam.

Byłam dziś na usg i dzidziula zdrowa, wszystkie pomiary w normie więc tylko się cieszyć
biggrin.gif

Aneczko nie mam juz 6 dzien dzis maltretowalam jajniki... I nic
Po 3 dniach miałam jednodniowe brązowe plamienie ale tylko takie na wkladke

jola to widze niezle u ciebie!!!!
ja tez mam stresa bo podbrzusze mi pika jak w ciazy z maksiem

...a tak zmieniajac temat....jeszcze jutro i powoli bedziemy wracac do pl...robcie wiec liste co mam wam przywiezc;-)

reklama
Do góry