reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
z5459231X.jpg
Czesc CiotKi:)

Dopiero zjadlam sniadanie...i mam chwile tylKo dla siebie. MaKsymilianeK spi a ja dalej szyKuje do wyjazdu...ubrania leza juz wszedzie, musze je dzis do walizek powKladac:))SuszarKi nie musze brac bo jest w poKoju (moja siostra byla tam w lipcu:) zatem o jedna rzecz mniej:) recznikow na plaze tez nie trzeba bo są.....
Dziewczyny ale u nas dzis wietrznie...choc pieKnie...codziennie jak klade Maksia (w dzien) siadam sobie na lawce przed domem...patrze w niebo...albo zamykam oczy i slucham szumu wiatru w lisciach drzew,,uwielbiam gdy slonce na mnie swieci i mnie ogrzewa...czuje sie wtedy naprawde dobrze....dobrze i szczesliwie....Chyba mozna to podciagnąc pod medytacje:))) Ahhh i zagladam do "mojego" motyla w Kokonie...juz tam dlugo siedzi a ja czekam na moment wyjscia..
Ciag dalszy Muzyki:
http://www.youtube.com/watch?v=PIzAna94fxw&feature=related

Ostatnia edycja:
Daggy śliczna córcia a synek już duży przystojniak. Będą dziewczyny leciały na niego ;-)zresztą pewnie już lecą. Chciałabym kiedyś córci kiteczki zrobić:sorry:.....
Czarodziejko fajnie ,że umiesz tak się wyciszyć. Ja lubię słuchać muzyki ale zwykle udaje mi się tylko w samochodzie jak jadę gdzieś sama:sorry:

daggy jak spojrzałam na fotkę Twojej córeczki to pierwsze co mi przyszło na myśl - Śliczna ja też będę taką miała :-)
A gdy spojrzałam na tego Twojego kawalera to pomyślałam - przystojniak (matko niedługo moje dwa bąki też będą takimi kawalerami i jakoś tak miło mi sie na duszy zrobiło)

Ale gdy spojrzałam na Ciebie - to pomyślałam - ale z tej daggy jest super laska (a ten kawalar wygląda jak Twój brat a nie syn :-) )

Dziękuje wam bardzo za miłe słowa.....Ola dopiero teraz odkąd poszła do przedszkola pozwala sie w kitki czesać....a mnie się szalenie podoba( wy napewno mnie rozumiecie dlaczego) więc się niezmiernie zachwycam tymi kiteczkami....tym bardziej że to 1 zdjecie w nich...
A tak poza tym, to ja też zawsze taką chciałam...więc pamietajcie, mocno chcieć to się spełni, musi....
A ten czas tak leci..ja sama nie wierze ze juz taki duż y.....

Czarodziejko ja tez uwielbiam taki spokój, myśli i słonko ...

reklama
Do góry