reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Moi tez gdyby musieli to zacisneliby zeby i by nas wzieli do siebie, ale ja sama mam wyrzuty sumienia myslac o tym...naprawde wszyscy sie przy tym mecza i dusza mimo wielkiego domu.

natan spytaj poprostu swojego lekarza co o tym sadzi i czy Ci pomoze, teraz raczej wszyscy sie znaja na monitoringu i okresleniu owulacji.

reklama
Natan123 dobrze ze poruszylas temat...ja mam te sama probe o kontakt na jakiegos dobrego gina.
Moja lakerz do ktorej w zasadzie chodzilam od lat, podniosla cennik uslucg do takich kwot ze to wg mnie chore!!!!
za wizyte 200 zeta a za wizyte + cytologie 250...dla mnie to jakas paranoja. Ja rozumiem ze to warszawa, ze gabinet pikny ale tyle kasy...
rezygnuje z jej uslug poniewaz wiem ze sa ginekolodzy w wawie ktorzy mniej biora a sa rownie dobrzi i maja super gabinety.

Natan chodzilam kiedys do gina na mokotowie, ktory sam mi powedzial ze troje swoich dzieci zaplanowal z zona. To on pierwszy mi powiedzial w ogole o tej metodzie planowania,
Nie posiada on jednak w swoim gabinecie usg:blink: bo gdyby mial chodzilabym do niego. Poza tym ceny ma normalne.

Asiunia trzymam kciuki, abyś ten miód na uszy i Ty poczuła:-)
Beatka to rzeczywiście Jonas Ci się nie sprawdził hmm:baffled: Jeżeli chodzi o metodę Selnas to trochę czytałam zaciekawiła mnie lecz nie mogłam się doszukać skąd można ten kalendarzyk zdobyć w Pl

Jeżeli chodzi o mieszkanie z rodzicami to wiadomo jak nie ma wyjścia a dogadać też się da nie ma sprzeczek z synową/zięciem:-) to super. My z moją mamą mieszkaliśmy jeszcze 3 lata po ślubie i nie mogę złego słowa powiedzieć bardzo nam pomogła zwłaszcza po urodzeniu Igorka obiadki oddzielne mi gotowała żeby mały kolek nie miał:-)
Nie wspominając jak mały miał 5mc-y a mój mąż wyjechał do Hiszpanii na pół roku żebyśmy mogli dom wykończyć bez jej pomocy ciężko by było baaardzo. Siedziała mi z nim co drugi dzień jak miała wolne a ja latałam za płytkami i pracownikami.

Dziewczynki już wam podaję z czystym sumieniem polecam:-) Zresztą w necie opinie poczytajcie.

DR ANDRZEJ MALETKA pracuje w szpitalu Bielańskim przy ul Cegłowskiej 80 nie wiem czy ma też gabinet w Wawie natomiast ja byłam u niego w Mińsku Mazowieckim to nr tel 506 188 106

Na wizytówce jest jeszcze napisane inne terminy, wizyty i Usg do uzgodnienia tel 608 127 480

Czarodziejka ja tez chyba zrezygnuje z usług mojej gin-jest droga i jesli chodzi o planowanie nic mi nie pomogła-twierdzi ze mozna probowac roznych sposobów ale czy to cos daje...chyba w to nie wierzy hm...
Jeśli mozesz to daj mi namiar na tego ginekologa!!!!!

Becia -chyba nie przeczytalas mojego posta- mogłabys dac namiar na tego ginekologa a ktorego robilas usg z okolic wawy????

Becia wyprzedzilas mnie!dzieki za namiary!a czy ten lekarz pomogl ci w planowaniu?wierzy w metodę- odstępu od owulacji?i czy można mu śmiało powiedzieć że się planuje płeć- "że chcę dziewczynkę"

Natan a Ty juz planujesz?;-)Lepiej napisz co tam u was slychac:blink:
Moj gin nie dosyc ,ze nie wierzy to jeszcze slaby jest w okreslaniu plci:sorry2: Jak widzi siusiaka to chlopak a jak nie widzi to albo chlopak i sie siusiak schowal albo dziewczynka:rofl2: Ja tam wierze w swoja Ninke ale przez niego mam jakies tam ziarenko niepewnosci i chce isc na to 4d.Wole jakby co poszukac troche innych ciuszkow ;-)

Natan ja do niego wcześniej nie chodziłam ale żałuję bo opinie od moich koleżanek które chodziły i z pierwszym i z drugim dzieckiem są super. Już nie mówiąc o tym ilu osobom pomógł zajśc w ciążę kiedy inni lekarze spisali na straty mówili że tylko invitro. Z kolei drugiej koleżance w 16 tyg robił usg jakieś 40 min bo mała nie chciała pokazać co ma miedzy nogami a i jeszcze pępowina szła:-)

reklama
dziewczynki czy nie znacie w Krakowie jakiegoś lekarza któremu można śmiało powiedzieć że chciałoby się zaplanować płeć i czy on by w tym nie pomógł?

Do góry