reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kosmo ja Cie super rozumiem bo mi naprawde było bardzo ale to bardzo ciężko jak sie pierwsze dziecko urodziło z różnych wzgledów, dletego powiedziałm, że absolutnie nie chce więcej dzieci, pomiedzy 1 a 2 dzieckiem mam ponad 14 lat różnicy, ale drugie jest zupełnie inne i naprawde nie wiem, ze mam dziecko, zobaczymy jak będzie jak sie trzeci urodzi. I powiem Ci, że drugie i kolejne dzieci są z reguły spokojniejsze niż pierwsze, wielu rodziców tak twierdzi. A i odnośnie spania, pierwsze dziecko pierwszą noc przespało jak miało ponad 3 lata, a drugi jak miał chyba pare dni i tak jest do dzisiaj ma 18 miesięcy spi po 12 h w nocy i koło 2-3 w dzień, tak ze na pewno bedzie też u Ciebie.

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki, nie było mnie parę dni i teraz tyle muszę nadrabiać, ale to dobrze, piszcie, piszcie- uwielbiam Was czytać. Ja zresztą jestem z tych co wolą czytać niż pisać. Ja czuję się dobrze, Daria- współczuję mdłości, to rzecz u mnie nieznana, ale za to borykam się z bólami głowy. Kinga, przytulam mocno, ale może jeszcze nie spisuj tego cyklu na straty, czasmi pozytywny test wychodzi dopiero po terminie spodziewanej mies. Wczoraj dowiedziałam, się ża taka nasza dalsza znajoma ma mieć 3 synka, ale nie wiem kiedy się z nią zobaczę więc nie wiem czy stosowała jakieś metody planowania.
Pozdrawiam Was wszystkie i miłego dnia.

witam.
kosmo-tak mówisz teraz za jakis czas bedziesz mówic inaczej zobaczysz ;-)
ja próbowałam juz trzy razy i mam chęc na 4 raz :-D

Aneczka,Jagienka czy wy tylko zaraz po @ się zakwaszałyscie ?a potem juz nic czy brałyscie te doustne do owu
chodzi mi czy jakoś pilnowałyscie tego zakwaszenia czyli ph.po starankach ?
bo wy z tego co pamietam nie brałyscie tych suplemetów?
no i wasze staranka były z panem O ?
Mama, Kinga &&&&&&&&&&&&
mi test wyszedł w 24dc.ale ja to inny przypadek jestem ledwo dotknąc juz ciąża :eek:

zapisałam sie w koncu do ginekologa i zobaczę jaka bedzie lekarka jak w porządku będzie wszystko to bede rodzila w niemczech jak nie to zostaje w polsce:-)

Witam, no więc wizyta opóźniła się o 1, 45 min szok więc jak dojechałam do domu byłam już padnięta i do tej pory spałam :) ale :) dzidzia jest :) cała i zdrowa z serduszkiem chyba dobrze odczytuje rozmiar 15,1mm
bicie serduszka widziałam na ekranie 139 ale nie chciała męczyć dzieciaczka ona twierdzi że dzieci nie lubią usg :) ok ale mam zdjęcie tylko obróciło się pleckami więc nie jest za idealne :) na wieczór wkleję

Przepisała kilka badań bo ja mam B- a mąż A+ ale miałam już podawaną immugobinę czy jakoś tak :) no i kolejna wizyta 29.02. tyle czasu szok :( czuję że nie wytrzymam i na pewno wcześniej już gdzieś jeszcze pójdę :)

Matik, super wieści, wiedziałam, że nasze kciuki nie pójdą na marne!
t2014.gif

Matik, bardzo się cieszę, że wszystko w porządku. Ja mam ponowną wizytę już 7-go, muszę też zrobić mnóstwo badań do tego czasu. a potem już zapiszę się na usg genetyczne, chyba robi się je ok 12tyg jak dobrze pamiętam.
Daria a kiedy Ty masz wizytę?

data porodu z usg wychodzi mi na 11.09.2012 :) super data :) a moja dr. wpisała mi ze na 14.09.2012 dlaczego ? dziwnie a usg pokazało z rozmiaru że ciąża jest starsza o 2 dni niż to wychodzi z ostatniej @ czyli że co ktoś się na tym zna :)

reklama
KATE dokładnie Domiś dopieor zaczął mi przesypiac noce(w sumie w ogóle z niego to żywe ziółko :0 :D) a Alanek przez pół roczku spał calusią noc(cycowe dla ciekawostki)i dopiero jak zabki dawały czadu to mi sie poprzestawiał...także oby i to maleństwo było spokojne;))
MATI SUUUER!!

Do góry