reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM;)

MAMA
ja też miewam mdłości gdzie musze coś przegryżć aby było lepiej...ogladam sobie na all co można maluszkowi kupić no i tak was podczytuje;)

reklama
piranha u mnie 4 dzień po owu.Jeszcze wczoraj śluzu było dużo i rościągliwość też,a dziś mało i białawy lepki.Tylko to ciągniecie w dole brzucha mi dokucza.
Kosmo jak to niema pięknych imion a.... Gniewko?

marylin no kazdy ma inny gust i kazdemu co innego sie podoba;-)
przypomnij prosze czy Ty juz masz dzieciaczki? ja mam skleroze ciazowa i nic nie pamietam:no:

kurcze u nas tak zimno, koczujemy caly czas w domu buuuuuuu

merylin hehe Gniweko to super pomysł. Uśmiałam się oglądacąc "Przepis na życie" bardzo oryginalne imię, z moim M śmiejemy się, że jak będziemy mieli syna to nazwiemy go właśnie Gniweko :-)

merylin, a kiedy testujesz? Myślę, że najlepiej poczekać do 10-12 dpo, ja bym zatestowała testem 10 mIU/ml w 12 dpo. Mojej mamie się strasznie podoba imię Gniewko i Mieszko :-), z kolei mojej siostrze Nikodem.

Taaa imie boskie :D :0

My też nie możemy wymyśloeć dla synka bo albo mi się nie podoba albo M albo nam ;/

Dla córeczki już od dawna jest ;)

Witam
kosmo, z imieniem to widze, ze wiekszośc ma problem, my też chociaż nam zostało juz nieduzo czasu ( 1 miesiąc), co mnie sie podoba to reszcie nie i tak w kółko, a tym imieniem Gniewko to cos jest bo u mnie w domu tez powtarzaja , że zawsze można dac Gniewko na imie.

Gniewko to tylko mi sie kojarzy że jakies dziecko zagniewane hehe a przeciez ono ma być szczesciem ;))

KATE Olimpia;)

reklama
U nas też dla córeczki imię wybrane jest od dawna a dla synka to również nie miałabym pojęcia, wydaje mi się że dla chłopca jakoś trudniej się zdecydować...

Ostatnia edycja:
Do góry