reklama
Kosmo ja mam oczywiście dwóch facetów
dlatego witaj w klubie.
A tak na poważnie to ja zawsze miałam wybrane imiona dla dziewczynek a rodziłam chłopców.
Gniewko jest bardzo przekornym imieniem i ma tyle samo zwolenników co przeciwników.
dla chłopca podobają mi się:Milan,Miłosz Mateusz.
Czarodziejko zgodzisz się ze mną że Maciuś i Maksiu są najpiękniesze na świecie he he
Pozdro:-)

A tak na poważnie to ja zawsze miałam wybrane imiona dla dziewczynek a rodziłam chłopców.
Gniewko jest bardzo przekornym imieniem i ma tyle samo zwolenników co przeciwników.
dla chłopca podobają mi się:Milan,Miłosz Mateusz.
Czarodziejko zgodzisz się ze mną że Maciuś i Maksiu są najpiękniesze na świecie he he
Pozdro:-)
MissBella
Fanka BB :)
Od zawsze wiedziałam, że moja córka (jesli oczywiście będę ja miała) będzie nazywała się Zuza, ale nie Zuzanna tylko Zuza :-)
witajcie dziewczyny 
u mnie dziś już skok - wczoraj bylo 36,4 a dziś 36,8 - ale nie mam humoru
nie odzywam sie dzis do nikogo
moj mąż smarka a ja chyba stracilam cykl
....
no tak chory bo ma katarek .... ache te chlopy no szkoda gadać
trzymajcie kciuki aby doszlo jednak do bzykanka dziś ( 0+12)
miłego dnia dla was
u mnie dziś już skok - wczoraj bylo 36,4 a dziś 36,8 - ale nie mam humoru
nie odzywam sie dzis do nikogo
moj mąż smarka a ja chyba stracilam cykl
no tak chory bo ma katarek .... ache te chlopy no szkoda gadać
trzymajcie kciuki aby doszlo jednak do bzykanka dziś ( 0+12)
miłego dnia dla was
P
patrysia*
Gość
Aaa Zuza to inaczej Zuzia tak?ładnie
)
zapytalam męża czy będzie się dziś bzykał w nocy czy nie bo nie wiem czy mam brać już dhupka czy zostawić na następny cykl .... powiedział że jak mi katar nie przeszkadza to bedzie 
no najwyżej mnie osmarka .... szkoda mi cyklu !!

no najwyżej mnie osmarka .... szkoda mi cyklu !!

AneczkaK
mama bambulinkow
Witam na chwilke.
Mama &&&&&&&&&&&& niech juz tylko nie spada ta temp. Oby do soboty. No i zdrowka dla Zuzy.
Piranha za Twoja wizytke tez potrzymam &&&&&&&&
Gal no piekny wykresik oby tak dalej
Bettsie mecz meza , niech nie marudzi
Ja mojego z goraczka wymeczylam i sie udala cora 
Ja wczoraj mialam wizyte. szyjka zamknieta
tak myslalam no ale zrobil usg , wody O.K. lozysko O.K. kolejna wizyta 15go i jak do 18go nie urodze to stawiam sie na oddzial bo on ma dyzur , wiec nastawiam sie ,ze najdalej 19go Nina bedzie juz na swiecie;-)
Co do zimna to nad morzem akurat w zimie chociaz cieplej. Teraz jest jakies -12 i swieci ladnie sloneczko. Chyba zbierzemy sie na chwile na saneczki
Mama &&&&&&&&&&&& niech juz tylko nie spada ta temp. Oby do soboty. No i zdrowka dla Zuzy.
Piranha za Twoja wizytke tez potrzymam &&&&&&&&
Gal no piekny wykresik oby tak dalej
Bettsie mecz meza , niech nie marudzi
Ja wczoraj mialam wizyte. szyjka zamknieta

Co do zimna to nad morzem akurat w zimie chociaz cieplej. Teraz jest jakies -12 i swieci ladnie sloneczko. Chyba zbierzemy sie na chwile na saneczki
Ostatnia edycja:
reklama
Piranha - zawsze rośnie ale teraz dopiero się złapałam że przez całe życie zle oznaczałam dzien owulacji !!
bo stale myślałam że ten dołek estrogenowy to jest owulacja bo też wtedy mnie prawa strona pobolewała - ale wyczytałam że taki bol owulacyjny moze być przed w trakcie i po owu ...
więc jeśli ja mam owu w trakcie skoku tempki to znaczy że ja zawsze za wczesnie współżylam i te plemniki poprostu padały bo są słabe ( m miał badania ) więc dlatego długo staramy się ...
wiem że może się nie udać w tym cyklu ponieważ mój organizm też musi być w formie więc daję sobie parę miesiecy - ale już od teraz będę zawsze oznaczać Pik Lh
Piranha- jesteś wielka i fajne rzeczy robisz na tym forum
buziaczki dla Ciebie i Twoich skarbeczkow
bo stale myślałam że ten dołek estrogenowy to jest owulacja bo też wtedy mnie prawa strona pobolewała - ale wyczytałam że taki bol owulacyjny moze być przed w trakcie i po owu ...
więc jeśli ja mam owu w trakcie skoku tempki to znaczy że ja zawsze za wczesnie współżylam i te plemniki poprostu padały bo są słabe ( m miał badania ) więc dlatego długo staramy się ...
wiem że może się nie udać w tym cyklu ponieważ mój organizm też musi być w formie więc daję sobie parę miesiecy - ale już od teraz będę zawsze oznaczać Pik Lh
Piranha- jesteś wielka i fajne rzeczy robisz na tym forum
Podziel się: