reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witajcie kochane z rana-u nas było -1 wiec szron wszedzie..

Czarodziejka wnętrze czarodziejskie masz :tak:pewnie z resztą rzeczy efekt nas powali:-)świetna robota ;) doniczki z Ikei??:-)

Pirania wytchnienia..

Truskafffcia brakowało Cie ,ale pewnie pobyt u znajomych był udany ;))

Bella smacznej kawy;)

wszystkim życzę milusiego dnia-ja dziś powinnam @ dostać..dzis lub jutro.aż się jej boje bo nie wiem czy mnie zaleje czy bedzie bolało -co z tymi torbielami:blink:
lecę,paaaa

reklama
Witam Porannie:)
NocKa przespana spokojnie ale o 12:00 w nocy maksio tak nam intensywnie zwymiotowal..to na skutek Kataru..splywal mu i w koncu maksio zwrocil...Musialam wszystko przebierac...a posciel dzien wczesniej zmienilam..i znowu do prania
Maz myl maksia a ja sprzatalam...no ale dzieki temu ze zwymiotowal...zasnal i obudzil sie dopiero rano... A dzis juz czuje sie Suuuuper!:)

Mama- taK doniczKi z Ikei
W ogole dziekUJE Wam dziewczyny za Komplementy:)))))
Moje marzenie to zeby stylista urzadzil mi w domu...Maz mi obiecal ze jak sie pobudujemy to urzadzi mi taki czlowiek:))))) mam chopla na tym punkcie...uwelbiam ladne dodatki ktore potrafia wnetrzu nadac cudny ton,....dlatego w nowym domKu wydam kazda kase na zaprojektowanie wnetrz...najbardziej zalezy mi na Kuchni, salonie i lazienkach:))) reszte moge sama:)))))
ale wtedy taki czlowiek robi wszystko od A do Z i koordunuje wszelkie prace zwiazane z projektem.:)))
no to tyle o moich malych i duzych marzeniach:))))

Piranha- tak myslalam ze te testy na ph bazuja...ale jednak niktorym sie sprawdza...od czego to zalezy...i jeszcze pisza ze taka duza sKutecznosc...
Co do dzieci...siostra juz ma luzik...dzieci w takim wieku(6 i 4 lata) to juz fajne...wszedzie mozna pojsc, zostawic z dziadkami:))) super..U mnie w tym roku maciek 6 lat , maksio ponad 2 i tez juz jest lzej...Z mackiem juz mozna jak z doroslym sie "dogadac'....no a ze maks za bratem wszedzie to tez nam latwiej bo wystraczy ze maciej przy nas to i maks przy nas:)))))
Przetrwasz ten pierwszy okres i bedziesz potem meeega szczesliwa:)))))

hej kochane:-)

Marcello już w żłobku, ja mam dziś na 12 do pracy. Zaraz zjem śniadanko- bułkę z serkiem białym i dżemem truskawkowym. muszę sobie wykombinować jakąś sałatkę o pracy,bo mam dziś do 18, więc obiadu nie będę miałą jak zjeść.. może coś z tych brokułów stworzę :confused:
nie wiem, co z tą kukurydzą, wydaje mi się, że ona była w diecie na chłopca, ale może się mylę..

pirania kurczę, biedny Krzysio, pewno męczy się strasznie tą chorobą:no: a Ty samym Ty też wykończona jesteś.. mam nadzieję, że dzisiejsza nocka już dużo lepszA?

mamcia nowy cykl-nowe nadzieje- i oby tak właśnie było:tak:

czarodziejka i u Ciebie wymioty:no: to niezły ten katar musi Maksio mieć, że aż zwymiotował:no: co do urządzania mieszkania, to my urządzaliśmy na szybko, miesiąc przed narodzinami Marcelka, więc jak miałam łazić z brzuchem i mega opuchniętymi nogami po sklepach i wybierać, to mnie szlag trafiał.. i teraz jak patrzę na swoje wnętrze, to bym z chęcią zrównała wszystko z ziemią i zrobiła raz jeszcze... źle się czuję w swoim mieszkaniu, no ale co zrobić-nie stać nas teraz na jakiekolwiek modernizacje

miłego dnia:-)

Witam, wspolczuje ciezkich nocek z chorymi dzieciakami... :-( i zycze zdrowka ...dla Krzysia i Maksia

Czarodziejka pieknie :-)

A ja czekam na @ i jakos jej nie widac, nie slychac i nie czuc wrrr.... pewnie przez grype i powiklania :/

Andziak nie zadreczaj sie ta plcia prosze, przytulam mocno...

Witajcie Dziewczyny!

Nie zaglądałam do Was w weekend bo roooboty w domu ( okna, podłogo obiady no i nowe firanki ) i w ogrodzie masa. Do tego impreza urodzinowa chrześniaka. No i dodatkowo młody kolejna infekcja, oskrzela osłuchowo nieciekawie. Ale to niestety przez żłobek do którego zaczął chodzić od lutego. Także łączę się w bólu z mamusiami naszych chorych dzieciaczków.
Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi. Pracuje nad moim mężem choć rozmowy ciężkie i obydwoje mamy nerwy na wierzchu jak ruszam temat córeczki. Zobaczymy.
Czarodziejka chciałam kupić książkę The secret.. ale okazało się w empiku , że pozycja wyprzedana od 2010. Także szukam dalej od czego mamy w końcu wujka Googla :-).

Dziewczyny miłego dnia i do pisania

a ten test inteligender to mozesz zrobic z crystal drano jakos tak sie nzywa to srodek do czyszczenia rur i te granulki wygladaja tak samo jak te w inteligender i mowia ze taki sam wynik wychodzi jak w tych drogich testach bo crystal drano grosze kosztuje

reklama
Do góry