reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

sprawdzilam w tej jej książeczce zostala zaszczepiona na Meningokoki ja w polsce jej nie chcialam na to szczepic tu ja zaszczepili bo obowiazkowa;/ czy to w ogole nie zapozno zostala na to zaszczepiona?
zostaly jej jeszcze szczepioni na pneumokokken , rotavirus i influenza ktos wie na co to ?

reklama
Witam
Daria z tego co wiem to te szczepienia o których piszesz w Polsce sa nieobowiązkowe
mama z tymi cenami za leki to jakas paranoja, ja w tym tygodniu kupowałam dla M leki na stawy na recepte oczywiście 100 % płatne zapłaciłam prawie 200 zł, i on jescze to musi kontunuowac jakies 2 serie jescze, a co do tego wątku ja też się zastanawiam co tutaj robie bo nie planowałam z wami płci i narazie nie planuje ale tu jest tak fajnie, ze żal mi Was opuszczac i będe tak jak Czarodziejka i Ty

Mama, zapomniałam Ci napisać, śniło mi się, że na BB pochwaliłaś się fotką pozytywnego testu ciążowego a ja miewam czasem sny prorocze :-)

MissBella
, oj pamiętam to lenistwo, niemoc, brak energii i siły w pierwszym trymestrze, dużo gorsze były w mojej drugiej ciąży ...na szczęście do drugiego trymestru zleci ani się obejrzysz :-)

Daria, strasznie współczuję :-(, te szczepionki to jednak faktycznie okropny syf.

kate, ja do forum dołączyłam będąc już w ciąży wiec również z dziewczynami nie planowałam :-) Ale bardzo się zżyłam z babeczkami tutaj i póki mogę i mam czas to nigdzie nie zamierzam stąd znikać :-)

Truskafffko, ślinka mi kapie na myśl o naleśnikach z malinami i bita śmietaną, przez Ciebie cały dzień nie będę o niczym innym myśleć :-D

Dziewczyny, pomóżcie, po ostrej selekcji (przez kilkuosobowe jury :-D) zostały w czołówce 2 imiona (pewnie jedno zostanie pierwszym imieniem a drugie drugim ...masło maślane ;-)): Emilia (zdrobnienia: Emilka, Emi, Milka, Mila) i Alicja (Ala, Alunia, Aluś, Alusia). Które dałybyście jako pierwsze imię bo mi już mózg paruje? :-D

Mam dziś potworne problemy z internetem więc pewnie będę na BB wyrywkowo delikatnie mówiąc.

Pirania Emilia :))
mówisz,że masz prorocze sny;))))))))

Kate bądź tu kochana z nami :)) rozłozyłas kocyk to nigdzie nie idź;-)

Daria no to Ci sie porobiło z córą:-(wspołczuję...

Truskafffka z malinamiiiiiiiiiiii:szok:język mi uciekł....

witam się:-)
czytam was cały czas, póki co o syna na razie starać się nie będę, ale jest plan w przyszłym roku:szok:
ale przez ten czas szkolę się i czytam wasze posty.
Piranho, ja mam Emilkę, to imię śliczne ;-) fajne ma zrobnienia, aczkolwiek Ala też ładne.
miłego dnia wam życzę!!

mama dziękuje
Piranha zdecydowanie Emilka
Piranha napisz mi jeszzce prosze jakie owoce i warzywa można jeśc w diecie dziewczynkowej

hej, podczytuję Was kobietki czasami i muszę dzisiaj zabrać głos :-)
Piranha ja tez mam synka Krzysia i córcię Alusię dla mnie więc Alicja na pierwszym miejscu :-)
pozdrawiam sympatyczne forum

wazon-na-kwiaty43388271.jpg

Dzien Dobry:))))
Dopiero sie rozsiadlam:)
Maksio przycina Komarka...
dzis znowu u nas barowo..oj barowo...ciemne chmury sie roztoczyly na niebie..i co jakis czas wychyla sie slonce ale ziumb jak....Uj...no wiecie:):-D

Mama - o jakich Ty firankach teraz piszesz? przecie zdjecie zaslon wkleilam?:)))))
tam poza zaslonami i roletami firanek nie wieszam:)))))

reklama
Kate-no problemo ;)))zostań,zostań-w końcu może na córe się skusisz to wątek bedzie jak znalazł:laugh2:

Ilaczek-a Ty nie czytaj tylko pisz :rofl2: jak to Truskaffcia napisała -o wszystkim i o niczym-zawsze jest o czym;)

Nika8 witaj i zapraszamy-planujesz ciążę ??

Czarodziejka no pisałaś ,że jakieś labrykaty jeszcze masz powiesić -czy coś:))))

a tu wstawiam fotke naszego słonka uśmiechniętego:))
i byczącego się :rofl2:

Do góry