Gal
Fanka BB :)
Witam się wieczorowa porą!
Ja na krótko, bo M dzisiaj rano pojechał w delegacje na 3 dni i wicie, rozumicie...;-)
Marzycielka- no dalej nie puszczam kciuków&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Truskafffka- a u Ciebie znowu zaczynam zaciskać za ten cykl&&&&&&&&&&&&&&&&&&& A może to te testy owulacyjne one step ovulation były wadliwe, podobnie jak u Marzycielki ???????????????? I owulka byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyła........:-)
Mama05- dzieki za pamieć
, ale masz fajnie z tym wyjazdem, ja to może gdzieś w bagażniku się z Wami zabiorę;-)
Super pogoda, co?
:-)
Natusia-super z tym samochodem, ale współczuję z Tatą. Ja to bym jeszcze synka przetrzymała w domu, jest osłabiony, żeby znowu czegoś nie załąpał....
Ja na krótko, bo M dzisiaj rano pojechał w delegacje na 3 dni i wicie, rozumicie...;-)
Marzycielka- no dalej nie puszczam kciuków&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Truskafffka- a u Ciebie znowu zaczynam zaciskać za ten cykl&&&&&&&&&&&&&&&&&&& A może to te testy owulacyjne one step ovulation były wadliwe, podobnie jak u Marzycielki ???????????????? I owulka byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyła........:-)
Mama05- dzieki za pamieć
, ale masz fajnie z tym wyjazdem, ja to może gdzieś w bagażniku się z Wami zabiorę;-)
Super pogoda, co?
:-)Natusia-super z tym samochodem, ale współczuję z Tatą. Ja to bym jeszcze synka przetrzymała w domu, jest osłabiony, żeby znowu czegoś nie załąpał....
Ostatnia edycja:
bo ja jakos przeczytałam dziwnie ,że coś z lusterkiem od auta macie
a Ty stłuczke miałaś-współczuje i powodzenia w załatwieniu spraw..