reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andziak dziękuję :)

Daria ja tak nie miałam z brzusiem ,ale ja nie nosiłam Zuzy...mi się obnizył dopiero jak się Domi wpasował w kanał przed porodem..

my idziemy działać :)
&&&&& mile widziane :)

reklama
Andziak dziękuję :)

Daria ja tak nie miałam z brzusiem ,ale ja nie nosiłam Zuzy...mi się obnizył dopiero jak się Domi wpasował w kanał przed porodem..

my idziemy działać :)
&&&&& mile widziane :)

no lekarka mówiła ze dziecko juz sie ułożyło w kanal i sie boi żebym nie trafila do szpitala bo szyjka jakos obniżona i twardnieje;/

u mnie dzis opijają auto bo kupiliśmy :-)
mama super zdjęcia :)

Mama super zdjęcia! Córcia chyba do męża podobna, a synek do Ciebie?:)
Oczywiście masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka;****

Daria, ja miałam brzuch przez całą ciąże strasznie nisko no i od 27tyg miałam zagrożoną ciąże...dobrze ze nie miałam w domu dzieciaczka żadnego bo nie wiem co to by było... Kciuki zeby było ok &&&&&&&&

Gal, a Ty kochana gdzie nam zaginęłaś? ;((((((((((((((

Andziak, na pewno nie zaszkodzi Zosi fryzjer;))) A jak sie czujesz???Mdlości minęły??

Truskaffcia,Czarodziejko
hallo!!!

Axari, przecież dopiero wklajałaś test z II Kreseczkami ... Jej jesteś już na połmetku:)))) Daj znać jak się Wam mieszka:*

Piranha, jak dziś się czujesz?

Monico, a co u Was Kochana?:*

Tasha, u mnie maniana w pracy bo jestem na dodatowym etacie w szkole tyle mamy dzieci - ale tak jest niestety tyylko w tym roku, jak sie czegos dowiem co dalej ze mna dam znac;))) No M.mowi, że staranka od lipca -mialy byc od czerwca...ale jak sie okaze ze zostaje to tez tak glupio od razu zachodzic;)))hehe wiec sie zobaczy u nas to wielki znak zapytania....

No mały dziś (odpukac) duuużo lepiej bo nie goraczkuje ale niestety dostaje antybiotyk ;((( ale mial takie migdaly ze nie dziwie sie ze tylko pije.... no i ciagle mowi jakby przez nosek i jakby ma zatoki zatkane, ale kataru nie ma moze to alergia juz sama nie wiem...A trzeciego migdala nie ma przyrosnietego-nie nadaje sie do usuniecia.....

Miłego wieczorku;**********

Natusia dziękuję :)
no i super ,że z synkiem lepiej..
my już po działaniu-teraz oglądamy zmierzch na tvn..

Daria dzięki..
i gratki zakupu auta-pochwal się jakie kupiliście :))

Andziak dobrze,że choć troszkę lepiej..
a fryzjer na pewno nie zaszkodził:)

Dido nie wiem czy gratulowalam dlatego teraz to robie:)

Niech sie sliczna corcia zdrowo chowa:)

Mi sie niedawno urodzila bratanica Julka wiec moja niunia nie jest juz najmlodsza :)

Ps. Zajadam sie wlasnie pysznymi lodami Koral GRAND a smaku śmietankowym z wiśniami i sosem wiśniowym - Pyyyyyyyycha :) Polecam :)

reklama
Daria, podobno w kolejnych ciążach brzuch jest coraz wyżej, tak jak piszesz na początku ciąży jest nisko, potem się podnosi (mi lekarka na każdej wizycie ocenia wysokość położenia dna macicy) a przed porodem (najczęściej 2-4 tygodnie przed) znów się obniża. Ja czuję, że w tej ciąży mam brzuch nieco niżej jak w poprzedniej (większy ucisk na dole, czasem ledwo idę ;-)).

Mama, śliczne zdjęcia a Ty jeszcze śliczniejsza :tak: Wyglądasz bosko w blondzie! U mnie dziś w sumie nic ciekawego się nie działo, wyskoczyliśmy na chwilę połazić po sklepach i Krzysiu standardowo musiał strzelić histeryczną awanturę połączoną z rykiem na podłodze ale przestaję się już tym tak przejmować ;-) ...a ludzie niech się gapią ;-) I jak, robiłaś test owu? :-)

natusia
, dzięki kochana, ja dziś jak zwykle połamana, jak nie kręgosłup to ból prawego stawu biodrowego mnie unieruchamia ;-), trzeba jakoś dotrwać bo chyba lepiej przed porodem już nie będzie. Super, że z synkiem już lepiej, obyś nareszcie odpoczęła od tych paskudnych choróbsk!

Andziak, często w okolicy 12 tc mdłości przechodzą gdy produkcję hormonów zaczyna przejmować łożysko, tak więc powinno być już coraz lepiej i w końcu odpoczniesz w najprzyjemniejszym drugim trymestrze :-) Wizyta tuż tuż, będę trzymać z całych sił kciuki!

Gal, gdzie Ty się kochana podziewasz?

Do góry