Daria, podobno w kolejnych ciążach brzuch jest coraz wyżej, tak jak piszesz na początku ciąży jest nisko, potem się podnosi (mi lekarka na każdej wizycie ocenia wysokość położenia dna macicy) a przed porodem (najczęściej 2-4 tygodnie przed) znów się obniża. Ja czuję, że w tej ciąży mam brzuch nieco niżej jak w poprzedniej (większy ucisk na dole, czasem ledwo idę ;-)).
Mama, śliczne zdjęcia a Ty jeszcze śliczniejsza

Wyglądasz bosko w blondzie! U mnie dziś w sumie nic ciekawego się nie działo, wyskoczyliśmy na chwilę połazić po sklepach i Krzysiu standardowo musiał strzelić histeryczną awanturę połączoną z rykiem na podłodze ale przestaję się już tym tak przejmować ;-) ...a ludzie niech się gapią ;-) I jak, robiłaś test owu? :-)
natusia, dzięki kochana, ja dziś jak zwykle połamana, jak nie kręgosłup to ból prawego stawu biodrowego mnie unieruchamia ;-), trzeba jakoś dotrwać bo chyba lepiej przed porodem już nie będzie. Super, że z synkiem już lepiej, obyś nareszcie odpoczęła od tych paskudnych choróbsk!
Andziak, często w okolicy 12 tc mdłości przechodzą gdy produkcję hormonów zaczyna przejmować łożysko, tak więc powinno być już coraz lepiej i w końcu odpoczniesz w najprzyjemniejszym drugim trymestrze :-) Wizyta tuż tuż, będę trzymać z całych sił kciuki!
Gal, gdzie Ty się kochana podziewasz?