reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kociatka, a ja wzięłam razem;//

czyli tylko wit C brac oddzielnie kochana? Czy cos jeszcze?

Mama ślicznotko, napisałam PRAWDE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kociątka dzięki :)6 rok dziergamy ,ale juz jest coraz ładniej ;)

Natusia buźka ;)
mówisz,że iść do lekarza.. z tym cisnieniem.
pewnie jakies leki by mi zapisała bo przecież nie można tak żyć..
a to ciśnienie zmierzyła mi po 20 minutach stania...stałam w kolejce do kuli wodnej dla dzieci..

Mama piekne zdjecia.
Pirania tylko ze ja nie wiem czy nie zaplace za usg a i tak nic sie nie dowiem lub lekarz znow namiesza.A ten tydzien zajme sie diagnoza Bartka i tylko tydzien zostanie.
Szukan teraz bolerka z koronki na wesele

Natusia, kwasy oddzielnie od calcium - z tego zestawu tylko witamina C jest kwasem (chyba). Inaczej: bierz to calcium osobno, reszta sie raczej nie pogryzie. I bez stresu, one sie jakos tam neutralizuja (wiec efektu brak), ale nie powinny zaszkodzic z tego co zrozumialam

Mama, od lat marze o takim ogrodzie...

Ostatnia edycja:
witam kochane, cudowne mamusie :-)
wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta :-)

Mama :szok: przecudny ten twoj ogrod :tak: my niestety mieszkamy w bloku i mozemy sie cieszyc tylko balkonem :-(
corcia piekna, zreszta mama tez :tak: a piesio taki slodki :-)
u nas cieplo, a ja leze plackiem na kanapie i mam takiegooooo leniaaa :szok:

Marzycelko, ale Ci dobrze na tej kanapie:-D Moj łobuz bawi się w wannie zaraz go wyjmuję-miał pozniej drzemke i nie chcial sie wczesiej kłaśc ehhh:))

Mama,
koniecznie idz do lekarza, bo jak zajdziesz w ciąże moze to zaszkodzic dzidzi i Tobie....

Kociatka, teraz mam stresa, ale juz nie bede łączyc wic C....

Marzycielka dziekuję kochana ;) to miłe ...

a balkon...dobrze,że jest-są mieszkania bez balkonu i to jest dopiero..kiedyś wynajmowaliśmy taka kawalerkę -masakra,ani prania powiesić na powietrzu ani kwiata w doniczce postawić ..
a na balkonie można sobie fajnie zrobic i też miec milusio :tak:

Natusia no chyba tak zrobię...pójde bo mam dla kogo żyć.
moje bąki spią od ponad godziny..my ogladalismy kabaret na 2tvp-sie naśmiałam ..

Krzyśka zdjecia piekne, ogród ładny masz, widać że dbasz i lubisz to robić. Super pies super córa i rewelacyjna Ty :)

yyy natusia a no byliśmy na spacerku na lodach i w Mc donalds na lodach:) no i jeszcze w odwiedzinach u rodziców:) i tak zleciało.
Teraz graliśmy w monopoly, zeszło nam heh Fiol uwielbia.

BUZIOLE
lece pod prysznic i zaraz odpalamy dvd z M :)
ja z redssem delikatnie po tej wczorajszej 40%wiśniówce u Aśki :-p normalnie się upiłam! :-D

reklama
Natusia moj maly padl chyba ze zmeczenia przed 20. chociaz takie jasno jeszcze i przez to moje dzieciaki nie chca chodzic spac wczesnie :no: a jak moj maly zrobi sobie drzemke w dzien to chodzi spac jeszcze pozniej :szok:

Kinga no to super wieczor sie u was zapowiada ;-)
widze ze twoj Filipek to dzisiaj taki piatkowy :-D

Ostatnia edycja:
Do góry