kociatka
Fanka BB :)
Natusia, Kochana, bezskutecznie próbuję nabyć paski do mierzenia ph... Zamówiłam przez internet, ale anulowali zamówienie. Za późno na kolejne zamówienie przez neta, więc pytałam w wielu aptekach - nie było
Więc nie wiem. W ciąży gin mi mierzył i miałam dość niskie, ok 4. Teraz ładuję Lactovaginal 2 razy dziennie, dodatkowo łykam bardzo dobry preparat z pałeczkami kwasu mlekowego, tonę tabletek żrawinowych, cytrynianu wapnia i magnezu. No i kwas foliowy oczywiście. Przy starankach używamy Sylk, który też podobno zakwasza. Mam nadzieję, że to Ph nie szaleje...
To na pewno ból owu (co miesiąc w środku cyklu jest tak samo), ale nie wiem, czy o dopiero zwiastuje owu, czy pojawia się już w trakcie owu. A Wy wiecie?
Śluz mnie zastanawia, bo nie jest ani bardzo obfity, ani szczególnie rozciągliwy - więc uznałam, że na owu jeszcze czas. Miałam wczoraj uczucie wilgoci, ale to nie potop jakiego często doświadczam w środku cyklu

To na pewno ból owu (co miesiąc w środku cyklu jest tak samo), ale nie wiem, czy o dopiero zwiastuje owu, czy pojawia się już w trakcie owu. A Wy wiecie?
Śluz mnie zastanawia, bo nie jest ani bardzo obfity, ani szczególnie rozciągliwy - więc uznałam, że na owu jeszcze czas. Miałam wczoraj uczucie wilgoci, ale to nie potop jakiego często doświadczam w środku cyklu
Ostatnia edycja: