reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
T
Tusia.
Gość
kochana jak wiekszość z nas dwóch chłopców ;-)Tusia masz dzieciaczki już? Czy o pierwsze się starasz? Sorki, że tak pytam ale nie wiem, ja mam synka 3latka i troszkę

mama05
no faktycznie Noemi -u Ciebie w 6dpo wygladało jak implantacja a tu lipa..u mnie tak samo widzisz...
wiem jedno -u mnie to był ostatni cykl z mierzeniem tempki-to tylu latach dość-żegnam termometr
i wcale mi nie jest smutno..
Monico ja miałam zakładać mirene,ale jednak postanowiłam się starac o dziecko...ginek powiedział mi ,że po jakiś 6 m-cach od założenia wkładki zanika @..
nic nie mówił o spadku libido czy tyciu-myślę ,że to sprawa każdej z nas indywidualnych predyspozycji ...oczywiście &&& ,żeby u Ciebie było si
Tusia cześć kochana
)
Czarodziejka jak się czujesz ???
wiem jedno -u mnie to był ostatni cykl z mierzeniem tempki-to tylu latach dość-żegnam termometr

Monico ja miałam zakładać mirene,ale jednak postanowiłam się starac o dziecko...ginek powiedział mi ,że po jakiś 6 m-cach od założenia wkładki zanika @..
nic nie mówił o spadku libido czy tyciu-myślę ,że to sprawa każdej z nas indywidualnych predyspozycji ...oczywiście &&& ,żeby u Ciebie było si
Tusia cześć kochana
Czarodziejka jak się czujesz ???
_Ewcik_
Fanka BB :)
hello:-)
fajny dzień za mną, spędzony w rodzinnym gronie
mamcia super, że tempka nadal w górze.. może za 2-3 dni zatestujesz raz jeszcze? dzięki za wieści od piranii, już nawet się zastanawiałam, co u niej;-)
natusia dzięki, że pytasz- już dzisiaj lepiej, ostawiłam się smectą i nifuroksazydem i jest git
co do gardła, to już kiedyś chyba pisała-płucz gardło Octeniseptem, nawet kobiety w ciąży mogą, a działa superowo
andziak a może już czas, by zacząć cieszyć się synkiem?:-) ja się domyślam, co czujesz, ale wiesz, że już nic się nie zmieni.. więc daj Maluszkowi szansę;-)
fajny dzień za mną, spędzony w rodzinnym gronie

mamcia super, że tempka nadal w górze.. może za 2-3 dni zatestujesz raz jeszcze? dzięki za wieści od piranii, już nawet się zastanawiałam, co u niej;-)
natusia dzięki, że pytasz- już dzisiaj lepiej, ostawiłam się smectą i nifuroksazydem i jest git

andziak a może już czas, by zacząć cieszyć się synkiem?:-) ja się domyślam, co czujesz, ale wiesz, że już nic się nie zmieni.. więc daj Maluszkowi szansę;-)
reklama
mama05
Ewcik fajnie ,że rodzinnie zleciało
tak powinno być
)
dzieci śpią ..ja zrobiłam w piekarniku grzanki i własnie zjedliśmy z Tomem..
zaraz pod prysznic.

tak powinno być
dzieci śpią ..ja zrobiłam w piekarniku grzanki i własnie zjedliśmy z Tomem..
zaraz pod prysznic.
Podziel się: