reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam ..nadaję z ogrodu :))
dzieci grają w piłkę i ciągle ...już mam tak dośc ich gadania :-Dcokolwiek byle mówić -Hanki Bielickie :-D:-D
przekopaliśmy z Tomem kilka roślin..potem piwko zimne i tak zaległam to wstać nie mogę:sorry2:
a tu zaraz trza dzieci kąpać

a jak Wam minęła niedziela babeczki??

no faktycznie Noemi -u Ciebie w 6dpo wygladało jak implantacja a tu lipa..u mnie tak samo widzisz...
wiem jedno -u mnie to był ostatni cykl z mierzeniem tempki-to tylu latach dość-żegnam termometr:-Di wcale mi nie jest smutno..

Monico ja miałam zakładać mirene,ale jednak postanowiłam się starac o dziecko...ginek powiedział mi ,że po jakiś 6 m-cach od założenia wkładki zanika @..
nic nie mówił o spadku libido czy tyciu-myślę ,że to sprawa każdej z nas indywidualnych predyspozycji ...oczywiście &&& ,żeby u Ciebie było si :)

Tusia cześć kochana:))

Czarodziejka jak się czujesz ???

hello:-)

fajny dzień za mną, spędzony w rodzinnym gronie:tak:

mamcia super, że tempka nadal w górze.. może za 2-3 dni zatestujesz raz jeszcze? dzięki za wieści od piranii, już nawet się zastanawiałam, co u niej;-)

natusia dzięki, że pytasz- już dzisiaj lepiej, ostawiłam się smectą i nifuroksazydem i jest git:-D co do gardła, to już kiedyś chyba pisała-płucz gardło Octeniseptem, nawet kobiety w ciąży mogą, a działa superowo

andziak a może już czas, by zacząć cieszyć się synkiem?:-) ja się domyślam, co czujesz, ale wiesz, że już nic się nie zmieni.. więc daj Maluszkowi szansę;-)

reklama
Do góry