reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja dopiero zaczelam diete.W polowie lipca mam nadzieje zaczac staranka:) bo min. 6 tyg trzeba stosowac diete:) ja czasem rowniez zjem jablko brzoskwinie, ale raczej pomidorow nie jem cytrusow rowniez ziemniakow tez :) ale czasem sie cos zdarzy jednak przed samymi staraniami jakies 2 tyg bede bardzo uwazala na to co jem:) moj M mnie tylko doluje bo ostatnio powiedzial ze chce przelozyc staranka na wrzesien...ja juz sie tu staram przygotowuje....:( mam nadzieje ze zmieni zdanie bo go udusze!:crazy:chyba...

w dodatku on nie lyka zadnych suplementow :) i napewno mu ich nie wcisne,dlatego ja staram sie do tej diety dostosowac dosyc mocno:) on naszczescie tez duzo bialka spozywa

Ostatnia edycja:
reklama
witam ..
wstawiam wykres i mykam szykować siebie a potem budzić dzieci..

Obserwacja cyklu - enpr.pl

wczoraj już nie wzięłam lutki a tempka nadal wysoko -nie wiem o co kaman:confused:
dziś 28d.c. a cykle mam 25,26dniowe...
czuję się normalnie..

to cholerne czekanie-w tą czy w tą..

a co do wieści od WISIEŃKI
to wczoraj mi napisała:
dzis dużo lepiej..antybiotyk działa i Emilka mimo,że umęczona i bardzo pokłuta wraca do zdrowia.na razie nie widać ,żeby choroba uszkodziła jakiś organ.dalej ma kroplówki i antybiotyki,ale jak tylko wyniki będą dobre to przechodzimy na ustne i jedziemy do domu bo tutaj Ona wszystko łapie taka jest osłabiona..Ja wykończona...

mamo05 no no piękna temperaturka, oby tak dalej......ja co rano wchodzę i sprawdzam....mam nadzieję że tym razem się uda
miłego dnia babeczki

Hej dziewczyny :-)
Melduje że u mnie 30dc a mam 28 @ brak koszmar jakiś widzę że sama nie jestem mama ma troszeczkę podobna sytuacje .
Piranha zaciskam z całych sił &&&&&&&&&&&&&&& żebyście wrócił jak najszybciej do domku :-)
Oczywiście za wszystkie pozostałe dziewczyny tez &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Miłego Dnia Dla Wszystkich d010.gif

Misia, Mama no matki z z was jak nic. Może te cholerne testy się przegrzały:-). Trzymam mocno&&&&&&&&&&&&&&. U mnie wczoraj test owu poytywny to jeszcze przytulanka były-a co tam........... No i teraz czekamy. Pozdrawiam mocno i do usłyszenia.

dzień dobry z rana:-) dziś mam na 12 do pracy, więc pewno jeszcze na jakieś zakupy pojadę, muszę sobie jakieś bluzki pokupować, bo nie mam w czym chodzić;-)

mamciaaa ale tempka piękna, cud, miód i orzeszki:-D &&&&&&&&&&&&&& za test ciążowy:tak:

noemi ja nie mam problemu z nabiałem, bo to od zawsze podstawa mojego wyżywienia:-D 9 lat byłam wegatarianką, teraz mięso jem okazjonalnie, jak już to ewentualnie salami na chleb albo rzadko jakaś parówka.. kotletów prawie wcale, czasem jakiś gulasz... a`propos słodyczy, to właśnie wciągnęłam drożdżówkę z serem, zapiłam mlekiem:zawstydzona/y:

truskawcia jak Twój cykl?? ja mam zaskakująco niską tempkę po skoku /choć wątpię, że w ogóle był-z tego, co ginka mówiła, to nie było szans na owu/.. cały cykl tempka w granicach 36,2-36,3, teraz mam 36,5

mama dobrze, że u Emilki lepiej..

misia no to kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&& prowadzisz wykres?

WITAM:)

Pozdrowienia zostawiam:)

Humorku brak bo ładna pogoda a nie ma co się robic:/nie ma gdzie sie przejść tzn do nikogo aby pogadulac...

reklama
Do góry