reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha usg polowkowe mam 9 lipca.Chcialam sie zapisac na 3D ale jakos szkoda mi kasy a jak wroce z wakacji to nie wiem czy nie bedzie pozno zaczne wtedy 22 tydz.ale dzidzius zawsze wiekszy byl.
Teraz sie zaczelo.Znowu w okolicy dziewczynki sie rodza.W przedszkolu bylam na zebraniu i z usmieszkiem gratulowano mi 4 syna.Jak to wiesci sie szybko rozchodza.I te teksty a moze jeszcze bedzie corka.Tak operacje mu zrobie.Albo jak slysze ja chcialam miec corke i mam.To mnie bierze.Ja wtedy mowie ze w koncu ktos tych facetow musi urodzic.Ale mi przykro.Nie z powodu dziecka bo napewno dla mnie bedzie najwspanialszy i lepszy od tych ich corek.Ale dlatego ze one chcialy i maja a ja 4 razy chcialam i nie moge.I pewnie 5 tez nie bede miala
Lekki dol znowu mnie lapie moze tez to ta pogoda

Witam kobitki

Dawno nie pisałam ale czasem do was zaglądam....Oczywiscie gratulacje dla swierzych mamusiek-i córek i synków!

Andziak- wiesz co, dzieci rosna szybki....za szybko.....i zanim sie obejrzys twoje chłopaki beda miały dzieci i z pewnoscią zasypią cie wnuczkami!! U mojego meża tak było....Tesciowa samych synów rodziła bo wszytskie 3 corkl poroniła w połowie ciąży :zawstydzona/y: I co?U nas 1 od jednego brata 2 a od drugiego az 3 :-) Odbiła sobie!!!
I sama mówi że teraz to ma czas na zajmowanie sie przynajmniej ...........Zobaczysz- odbijesz sobie :-) Zawsze jest równowaga w przyrodzie.....
A co do ludzi- to moze chcą Cię pocieszyc? A mzoe nie wiedza co powiedzieciec.........
Ja chodziłam równoczesbnie w ciazy z sasiadką......ona miala 1 syna tak jak ja ....i strasznie tak jak ja chciala i ona i jej mąż corcie.....Kiedy sie dowiedziała ze u niej bedzie syn a ja mam córke - była bardzo zawiedziona i nawet jakas zła...jakby na mnie........przykro mi było i tez nie wiedziałam co jej powiedziec......A na dodatek od tamtej pory nasze stosunki sie pogorszyły ..........juz sie nie odwiedzamy a na moje zaproszenia nigdy nie ma czasu.............:( Nasze dzieci sie nie bawia razem.....nawet na urodzinki nie chiodza do siebie- w przeciwienstwie do innych moich kolezanek z osiedla..:(
Ona urodziła syna a ja córkę

reklama
Ewcik - robiłam betę ok 20 dnia po owu, nie pamiętam dokładnie czy to był 19, 20 czy 21 dzień, ale 21 dnia najpóźniej, więc 3 tyg po owu i zapłodnieniu i miałam 4600;-), będę mocno trzymać &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i bardzo się cieszę!!! w końcu zwolniły się 2 miejsca po Piranii i Kosmo, więc równowaga w przyrodzie musi być!!!:tak:

Ewcik chetnie bym odpuscila i poszla na spontana. ale takie osoby jak ja dlugo planujace chyba juz zawsze bede mialy zakodowane w glowie co wolno a czego nie.
marzy mi sie poprostu wpadka ktora okaze sie spelnieniem marzenia w postaci coreczki ;-)

marzy mi sie poprostu wpadka ktora okaze sie spelnieniem marzenia w postaci coreczki
i mi też

EWCIK-GRATULACJE

DAGGY-WSZYSTKIEGO NAJ DLA OLINKI :)

NASTUSIA-to lek ci nie zadziałał ?????????
u mnie tez kiepsko ,czekam na wizytę 16lip.
jak słyszę,ze nadaja te upały to az się telepię :( rajuśku :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No ja mialam wpadke ale efektem nie byla upragniona coreczka.
nom wpadka by dobra bo np,u mnie cięzko z podjęciem decyzji
ale z drugiej strony jakby nie była córa to tez bym kwiczała,ze mogłam zrobic to i tamto
więc jak to baba i tak zle i tak i niedobrze :rofl2:

Andziak-tule cię skarbie
ja ciężko znosiłam takie dogryzki ludzi oj ciężko :-(

Ewcik serdecznie gratuluję - rośnijcie zdrowo :-) a Bete wg mnie masz jak najbardziej ok

Ja nie nadrobiłam wątku więc uświadomcie mnie czy Martika też jest w ciązy????
Jeśli tak to także wielkie gratulacje :-)
Super to juz miejsca po Kosmo i Piranhi juz zajęte?? ;-) Która teraz z Was najbliżej ma termin porodu???

Jeśli chodzi o teściów to ja mam skarby. Poważnie - dziadek zawsze jak przyjeżdzamy (prawie co niedziele) zabiera chłopaków na ryby np. , teściowa zawsze chetnie z nimi zostaje a nawet nieraz chce żeby zostali na noc. I chłopcy uwielbiają do nich jeżdzić.
Mój mąż też nie widzi problemu i godzinami zmęczony po pracy a bawi sie z nimi, zostaje a ja moge pozałatwiać swoje babskie sprawy. Wieczorem kąpiel też należy do niego. Gdyby tak nie było nigdy w życiu nie pomyślałabym o trzecim dziecku.

reklama
Cześć Kochane

Miałam kilka dni przerwy, wyjechaliśmy na weekend, a ja też nie chciałam się "nakręcać ciążowo". Wiadomo jak jest, jeśli sie o tym myśli, to objawy przychodzą same. Więc sobie odpuściłam.... Wybaczcie, ale nie nadrobie Was, bo zeszłaby mi chyba cała noc.

Słyszę że Ewcik w ciązy - SERDECZNE GRATULACJE I KCIUKASY!!!

Ja też mam dobre wieści:-) Miałam testować w piątek, ale dziś takie zawroty głowy, że się złamałam i... pozytyw jak nic! Nawet nie trzeba było się doszukiwać drugiej kreski (jak w przypadku ciąży z synkiem), tylko porządne 2 krechy:-D:-D Teraz daleka droga... Straciłam już jedną fasolkę, więc szampana (bezalkoholowego) otworzę dopiero po I trymestrze. Trzymajcie kciuki, a ja trzymam mocnooooooooo żeby wszystkim się udało.

A mówiłam, że czerwiec będzie nasz:-p Buziaki

Do góry