reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewcik - ja miałam betę w 18 dniu po owu 444 i szczerze mówiąc też się martwiłam że jest jakaś niska :( a na dodatek w 23 dniu po owulacji wzrosla tylko do 2246 - obliczyłam na stronce i nawet nie było 100% jak u innych dziewczyn ( u niektórych jest nawet dużo ponad 100) i byłam już całkiem załamana - koleżanki wywróżyły mi synka bo beta niska i słaby przyrost a tu masz niespodzianka - jestem w 19 tc i mam zdrową córeczkę ..

Gratuluję II kresek i życzę zdrowej ciąży :-)

reklama
Czesc dziewczynki

Ewcik super, super !!!! :-) Pamietasz jak ci napisalam ze ja juz nie wierze w zadne slowa ginki, tak samo pisalam do ciebie, ze niby owu nie ma itp, i abys za bardzo jej nie sluchala i co... jest, jest Fasolka. :-):-):-) &&&&&&& bedzie wszystko dobrze
Kociatka gratulacje!!!!!:-):-):-) U ciebie tez jest fasolka

Piranha cudownego braciszka ma Kaja, no i jaki maly przystojniaczek ;-);-);-)

Natusia i Marzycielko
jedziemy na tym samym wozku, ja z jednej strony chcialam wszystko odpuscic, ale dzieki dziewczynom z tego forum nie poddaje sie, testy owul robie i temp tez mierze...

Dziewczyny jakie zajęte miejsca???;) No co wy bierzemy się za robotę:-D

....bardzo madre slowa napisalas. Teraz to sie wszystko zaczyna rozkrecac!!!! Koniec fatum na forum, JUPI!!!! Juz sa pierwsze dziewczyny, ktore pokazaly ze sie nie poddajemy i sa efekty.... jejku jak sie ciesze :-):-):-):-)

Hej Dziewczyny!!
Życzę miłego dnia i owocnych staranek:-) u mnie tempka dziwna skacze a jak patrzę na wykres to jakby miał być bezowulacyjny....co myślicie..
Piranha może coś jeszcze z tego być z tą skaczącą temperaturą...

Kociatka nie wiem czy gratulowałam a jak tak to nie zaszkodzi jeszcze raz!!GRATULACJE I CAŁUJĘ BRZUSZEK:) bardzo się cieszę, że tak dużo ciąż się posypało tak jak Kasia napisała to jest dla nas nadzieja!!

dzien dobry,
wpadam tylko sie przywitac, bo przysnelo mi sie...:zawstydzona/y:
Temp zsrawdzilam pol godz. pozniej hmmmm, mam nadzieje ze jutro wstane prawidlowo i cos bedzie mozna wyczytac z mojego cyklu:-)

Dziewczynki milego dnia i samych przyjemnosc
i

witam kobietki!!!

Kociatka - wspaniała wiadomość!!! serdeczne gratki!!! razem z Ewcik i Martiką przełamałyście czarną serię na forum, wspaniale!!!
wysokością bety nie martwcie się, najważniejsze, że beta potwierdza ciążę i że przyrasta a jej wysokość jak już się okazało na forum, nie jest wyznacznikiem płci:-)
Pirania - Krzysiu jest prześliczny i przesłodki!!!
Mama - ??????????????????????? nie leć w kulki tylko się odezwij!!!
Gal - wpadasz choć od czasu do czasu, żeby poczytać??? martwimy się o Ciebie...
Patrysia - ?????????????????
Patrysiak - ?????????????????
Czarodziejka - odezwij się...
Andziak - i tak się dobrze trzymasz...już jesteś na półmetku i dopiero 1 raz się popłakałaś... a lekko nie masz, zwłaszcza z tymi idiotycznymi komentarzami ludzi... trzymaj się kochana!!!
Kosmo - jak się królewicz sprawuje???

dziewczyny a nie wiecie co z Merylin??? już tak długo się nie odzywała...

a wykresik Ewcik właśnie dojrzałam- w tym morzu super wiadomości. I jak tak patrzę na te wykresy z tą temp, to chyba wszystko sprawa indywidualna, chodzi chyba o to aby zauważyć wzrost pomiędzy I fazą a drugą? jak myślicie? gdzies kiedyś wyczytałam, że w ciąży temp jest powyżej 37st, a tutaj widzę że nie musi tak być. Niektóre dziewczyny mają taką wysoką i nic tego nie wychodzi a u niektórych piękna ciąża z mniejszą temperaturą. Sorki że tak przynudzam ale nie daje mi to spokoju.... Jutro mam wizytę i ginka to jeszcze z ciekawości dopytam.... Pozdrawiam was wszystkie!!!!!!!!!!!!!!:tak:

lato-aka-kwiaty-olte.jpeg

Witam Słonecznie:)
U nas dziś przepieknie i ciepło a słonko wysoko na niebie:)))))
Dziekuje za wszystkie "zyczenia" zdrowka dla mojego Maksi....wstał dzis jak nowy bez temp:)))) takze to był wirus jak nic!!!!!!
Ja tez mam dzis mnóstwo energii i radości:))))

Ewcik
-
Ogromne Gratulacje ..niech fasoleczka zdrowo sie rozwija:)))))
ciesze sie Twoim szczesciem...No i Kciuki za panienke...tak do kompletu:))))
Aha Betą sie nie stresuj jest cudna ja taka mialam z Maciejem....Wszystko jest ok!!!!!
Kociatko i dla Ciebie Gratulacje:)))))
Piranha przesłodki ten Twoj syneczek..ale w oczkach ma urwiska:))))))
jak Kajusia?

Omg ktoras z dziewczyn pytala mnie o Egipt...przepraszam nie zapamietałam ktora...chyba
MissBella?
ale odpowiadam....w sierpniu egipt i lecimy do sharm el sheikh
ale chcemy poleciec z last minute....nigdy tak nie lecielismy a czasem naprawde sie opłaca:))))

Andziak
Skarbie nie patrz na innych ,obcych co gadają...pamietaj ze jesli Ty sama nie znajdziesz w sobie szczescia radosci i spokoju to nikt inny Ci tego nie zapewni...nie pozwól aby inni zburzyli Twoją radosc zycia !!!!!
Nie bierz do siebie opinii innych ludzi...co oni mogą wiedziec? Nic...Bo nikt nie jest w Twojej glowie...Dziekuj za dzieci...bo to dar..bez wzgledu na płeć...Ja kazdego dnia czuje wdziecznosc za zdrowe i radosne dzieci...za moich synków....Pomysl sobie z jaka "przystojną obstawą bedziesz chodzic...jeden poniesie zkupy, inny pomoze w domu...Kocie ja Ci zazdroszcze Tych mężczyzn:)))))))
tak mocno Cie sciskam....

Mama- Smutno bez Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry