reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Daria - nie mam jeszcze terminu cc, mam nadzieję, że w piątek już mi coś powie lekarz, mam skierowanie od ortopedy na cc z zaleceniem, żebym donosiła do 36/37 tyg, spojenie mi się rozłazi, biorę zastrzyki na rozwój płuc malej, więc może już poznam tę magiczną datę;
a Ty może już zrób wszystkie potrzebne zakupy, bo nie wiadomo jak będzie, lekarz każe Ci leżeć i nie będziesz mogła się ruszyć z domu a wiemy jak to jest chłopa na zakupy wysłać:-D, lepiej samemu się o to zatroszczyć... te huśtawki bright starts nawet mi się podobają i są znacznie tańsze od graco i fisher price, zastanawiam się czy kupić takie coś czy jeszcze się wstrzymać...
Pirania - jak tak patrzę na mojego "dorosłego" syna to czasem nachodzą mnie myśli o boszsz kobieto, co zrobiłaś, miałaś wygodne życie a tu znów pieluchy, kolki, nieprzespane noce:-D, ale nie żałuję i wręcz nie mogę się doczekać mojej królewny:-D, jakoś tam będzie, choć pewnie niełatwo...
a te krople? sab simplex pomagają Kai na bóle brzuszka??? oj, pewnie mała żabka się strasznie męczy z tymi boleściami...ucałuj ją mocno od forumowej ciotki!!! nawet w aksamitną i pachnącą pupcię:-), a jak twoje cycuchy, lepiej??? karmisz piersią? a jakich używasz pieluszek dla Kai??? ładnie malutka przybrała na wadze:-); i trzymaj &&&& w piątek, niech się wreszcie dowiem KIEDY:-D

reklama
Witam w ten letni upalny dzień;-)

Kinga ujć nieprzyjemna akcja z kebabem, ale dobrze że ci lepiej :)
no i naciesz sie synkiem :) fajnie tacy stęsknieni :)
Natusia trzymam mocno kciuki żeby to "tylko" te upały namieszały w serduszku synka. Trzymajcie się.
To się wybawisz, a sukienkę znajdziesz, jestem pewna..jak jej nie będziesz szukać hehe
Kasia :) fajnie że jesteś
Marzycielka nooo bo bym pasa na tyłek musiała wyciągnąć jakbyś sie nie pojawiła ;p
trzymam mocno kciuki za wyniki!! I ...przekonanie męża
Ja mojemu powiedziałam że jak dalej lipa będzie z zachodzeniem to zbadać musimy armie, przyjął do wiadomości, najszczęśliwszy nie był, ale wie że jak mus to mus..
Tasha ojj będzie szaleństwo, mam tylko nadzieję że pogoda pozwoli choć odrobinę wymoczyć tyłki...bo my takie wodne stwory :p
młody tak pływa, nurkuje, skacze, że się nadziwić nie możemy :D na maksa jest zakręcony w wodzie :)
Trzymam kciuki za datę :D
Daria czyli maluch będzie miał słodkie poliki do wycałowania:-)
Piranha wiem, że łatwo mówić..ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej. Małą przestaną w końcu męczyć problemy brzuszkowe...początki były jeszcze trudniejsze, teraz przynajmniej Krzysio oswoił się z siostrą :) więc małymi kroczkami, byle do przodu ;) ściskam was wszystkich :)

Pozdrawiam babeczki ...byle do..soboty:-D

Hallo Kochane! Ależ też przymęczona jestem:baffled: Nic mi się nie chce, ratunku!
Tasha ja kupiłam tą BRIGHT STARTS HUŚTAWKA PTASZEK DO 11KG (2422141160) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale, że tak powiem w praktyce jej nie sprawdziłam:-D w sklepie oglądałam, i bardzo mi się podobała.
Mnie też nachodzą jakieś takie dziwne myśli, nie uwierzycie, ale boje się bólu porodowego:szok: no normalnie szok jakiś, nigdy tak nie miałam, i że takie maleństwo w domu będzie.... no chyba jakieś hormony mnie atakują!!!
Kinguś a Ty co? Zatrułaś się?
Piranha to współczuję! Mój Kacuś do spania był straszny, w nocy budził się co godzinę na cyca, w dzień też nie był lepszy, a pierwszą całą noc przespał w wieku lat 3! Za to teraz anioł nie dziecko, śpi jak zabity, jak idzie o 22 spać to śpi do 10 rano i nawet nie sapnie:-D
Daria a byłaś na innym USG, bo nie wiem na kim w końcu stanęło? Ja tam jednak obstawiam synka:-D I jaki koniec sierpnia, we wrześniu rodzimy!!

Pirahna wypróbuj bio gai mi do nadii nawet pomagala i oklady cieple :)
Tasha ciuchow na szczęście nie kupuje bo nie wiem co nadal jest;/ maz mowi ze kupi jak urodzo a on tam ma dobry gust to sie o to nie martwie :) dla siebie wszystko juz mam :) brakuje mi fotelika ale to kupuje w polsce i pampersy no i butelke bo ja tylko dr brownsa siostra mi przywiezie a wozek juz w sobote bedzie:) torbe tez niedlugo naszykuje w razie czego :)
axari ja np jak oglada ciuszki to dla chlopcow bo do dzewczynki nie musze bo mam pelno po nadii :) a bylam tylko u innego lekarza bo moja jest na urlopie i to jeszcze musze przyniesc od niej skierowanie ze do niego szlam bo tu nie mozna sobie tak zmienić lekarza jak mi sie podoba;p wiec nastawiam sie na syna a najwyżej będzie niespodzianka :) bo raz jest córka raz syn ;p wtedy taka pewna ze siusiak(21 tydzien) chociaz co chwile go znalesc nie umiala:-pbo jej uciekal raz byl tu a razu to :-) a teraz pewna ze corka(28 tydzien) :-D ale ja i tak obstawialam od poczatku synka :) i teraz mam do niego pelno imion i sie nie moge zdecydowac;d

z nadia jak bylam w ciazy dowiedzialam sie pozno bo jakos tez w 28-30 tygodniu ale przynajmiej pewna bylam co jest a tu teraz maz i ja zgłupieliśmy ;p

truskaffka te poliki to po mamie bo ja ze jestem szczupła to zawsze mialam twarz okrągłą nadia to ma takie pucki na twarzy ze szok ale sa takie słodkie :)
a jak w ciazy jestem to twarz dopiero mam pulchna jak chomik;d

Axarai - dzięki, a już masz tę huśtawkę w domku??? nie widziałam jej na "żywo" tylko na allegro, chciałabym kupić, bo nastawiam się na "nienoszenie" na rękach mojej Migotki:-D, więc polecasz???a ona jest tylko na baterie czy na prąd też???

Natusia - chyba nie boję się cc, bo nigdy nie miałam i nie wiem czym to pachnie:-D, po prostu chciałabym znać termin, bo już wariuję, wstaję w nocy, wychodzę na taras, sikam jak opętana:-D, poza tym mój M już też się niecierpliwi, puka w mój brzuch, rozmawia z córcią, obiecuje jej mega rozpieszczanie:-), no i jeszcze jedna sprawa: walka z wałeczkami pociążowymi:-D, już chciałabym zacząć tę walkę

Daria - to spoko, w sumie wszystko masz a jak M ma dobry gust to i ciuszki fajne kupi maluchowi:tak:

Natusia oj labaaaa :)
Tasha...no proszę, ty chcesz się pozbyć brzuszka, a ja chcę nabyć, wymiana?:-D

Spać mi się znów chce..poświrowałam:-D
Ehhh tęskno mi z MAMĄ...GAl... :( chciałabym żeby jednak dziewczyny zajrzały...

witam
Natusia -ty tez masz ten film od Agatki???????
ogladałas i jak wrażenia???????
bo szczerze nie do końca rozumiem :-p

zdrówka dla synia:)

Agata >PW

pozdrawiam wszystkie kobitki:))))))))))))))))))

Natusia oż leci ten czas:-D Malutką wszystko dobrze, rośnie pięknie, i szaleje w brzuszku, że ruchów liczyć absolutnie nie muszę! Trzymam cały czas kciuki za to, żeby Tobie i Mamusiom, się szybko udało!!!!
Tasha mam już w domu, tylko, że w kartonie. Ale widziałam na żywo, melodyjki ma śliczne, takie delikatne, i się delikatnie buja. Na baterie jest, i chyba wszystkie są na baterie, ja nie widziałam na prąd. Dla Kaca miałam Fishera Oceanik tą dużą z rybkami, i baterie raz wymieniałam.

reklama
hej wam laski
melduje sie ze zyje
całe dnie zabiegana jestem

wszystkim staraczka &&&&&& wielkie

a ciezarnym zdrowka :)

miłęgo dnia kobitki :)
naprodukowałyscie tyle ze niemoge was nadrobic
jak znajde czas to poczytam was a na dzis tyle

Do góry