Cześć!
Nie miałam od wczoraj aż do teraz internetu.
Truskafffko, nawet nie masz pojęcia jak mnie pocieszyłaś :-* Ja bym testowała we wtorek testem 10 mIU/ml, będę z całych sił trzymać kciuki, mam coś dobre przeczucie
Kasiu, czyli zapewne ma mało plemników klasy A (o szybkim ruchu postępowym). Niech łyka L-karnitynę w ilości 1000 a nawet 2000 mg dziennie, do tego maca, cynk i jakieś witaminy z L-argininą, dodałabym też B-Complex, witaminę E 400iu oraz koenzym Q10 w dużej dawce, naprawdę bardzo podnoszą płodność. Trzymam kochana kciuki!
Daria, to prawda, że niewłaściwe pH nie przekreśla szans ...ale jednak ma bardzo duży wpływ. Ciekawa strasznie jestem czy masz synka czy córeczkę :-) Jak się czujesz?
natusia, jak dziś synek? Ano leci ten czas jak szalony. Kaja właśnie śpi już 3 godzinę w tej huśtawce Graco, aż sama jej nie poznaję :-) Wieczorkiem dałam jej Nutramigen by zobaczyć czy też będzie miała tak silne kolki i było chyba lepiej ...no i pospała aż do 5 rano bez przebudzeń :-)
Tasha, trzymam dziś z całych sił kciuki i czekam na wieści, fajnie jest znać termin pojawienia się na świecie swojego dzieciątka :-)