reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczyny!

Tasha
, pytaj o co chcesz a Twoje pytania są jak najbardziej na miejscu, też mnie kiedyś identyczne nurtowały :-) W przypadku planowanego cięcia w większości przypadków nie wywołuje się porodu, mi dopiero w trakcie zabiegu (jak już miałam rozcięty brzuch ;-)) podawali oksytocynę by macica się obkurczała. Kaja wczoraj od popołudnia do wieczora nie mogła usnąć gdyż Krzysiu ja wybudzał a wieczorem płakała już z przemęczenia :-(, w nocy za to spała jak zabita. Odpukać nie było ani wieczornego ani porannego ataku kolki więc Debridat pomaga ale wciąż nie chcę zapeszać :-) Jeszcze tylko 28 dni! Właśnie patrzę, że CC też będziesz mieć w czwartek więc zapewne w poniedziałek wypiszą Ciebie z córeczką do domu :-)

Czarodziejko, ale super, że się odezwałaś, czekamy na Ciebie i na relacje z urlopu :-)

reklama
Dzien dobry wszystkim:)
ja juz po KTG wedlug ktg lekarz mowi ze wszystko w najlepszym porzadku:)
zobaczmy jak szyjka trzyma dopiero u mojej lekarki bo on nic nie badal bo po co nie jestem jego pacjentka;p tak mi dal do zrozumienia :)

Martika czekamy teraz na dobre wiesci od ciebie :)&&&&
Pirahna oby kolki odpuściły!!!!!
Czarodziejko tylko pozazdroscic tych wakacji.:)
maz ostatnio dzwonil do poloznej i ona mowi ze da sobie reke uciac ze przechodzę ciąże;p i 20 jak wroci z urlopu mam przyjsc do szpitala jakies pomiary i badania mi porobią :)

Hej dziewczyny!
To mój trzeci cykl ze starankami i drugi z testami owul. Jak tak czytam to forum to mam wrażenie, że moja wiedza w tym temacie jest mniejsza niż myślałam.... Czuje się jak jakaś niedouczona! Czy wśród Was są takie, które mają związek z medycyną? Do tej pory nie przywiązywałam większej wagi do mierzenia temperatury, ani też wczesniej nie robiłam testów owul., ale poczytałam trochę i stwierdziłam, że jak można pomóc naturze zdecydować o płci to dlaczego nie spróbować. Marzę o dziewczynce, alejak będzie chłopak to będę go kochać równie mocno! Oglądałam Wasze wykresiki i jestem pod wrażeniem - chyba nie jestem aż tak sumienna, żeby móc prowadzić taki szczegółowy opis własnego cyklu. Widzę, że oceniacie nie tylko śluz, ale i szyjkę no i bierzecie jakieś tabletki.... Może i ja się czegoś nowego nauczę - do tej pory opierałam się na wiedzy, że na dziewczynkę trzeba celować przed owulacją, tylko żeby tak konkretnie umieć okrelić kiedy ona nastąpi... Jak do tej pory kierowałam się trochę intuicją i może dlatego nic z tego nie wyszło.

Pozdrawiam

czesc dziewczyny :-)

Daria no to super wiesci :tak: oby tak do konca.

Piranha to chyba bylo badanie na poziom progesteronu. doktorka powiedziala mi tylko zebym zrobila 7 dni przed kolejnym okresem i ze bedzie mozna stwierdzic czy owulacja byla, bo ja jej powiedzialam, ze mi testy owul. wychodza negatywne.

Kasia wszystkiego najlepszego dla corci i udanej zabawy urodzinowej :happy:

Natusia to udanej zabawy na weselu zycze :-)

reklama
Do góry