Hej!
Ewcik, rozumiem doskonale, ja też z suwaczkiem czekałam na bijące serduszko. Tutaj
Obserwacja cyklu - enpr.pl jest wykresik Kingi, na pewno wszystko w porządku z jej ciążą skoro beta przyrosła o 500% w ciągu 3 dób (a powinna przyrastać o minimum 114% po 3 dobach więc przyrost jest piękny, nie wiem czemu lekarz twierdzi, że kiepski).
Kasiu, możesz jak najbardziej łykać wiesiołka i popijać Guajazyl
Kate, faktycznie super dzionek mieliście! ...i oby z kolkami właśnie tak było, dziś Kaja od 4:30 już nie mogła zasnąć przez kolki.
Kasiu, no nareszcie pogoda w PL i UK jest taka sama: piękna i słoneczna i nie musimy sobie słonka wysyłać :-) Będę niebawem rozmawiać z jeszcze jednym lekarzem w sprawie recepty na syropek z papaweryną. Buziaki!
Natusia, jak się dziś czujesz? Ano znów nie pospałam ale znajoma będzie teraz przechodzić przez drugie in vitro (pierwsze było nieudane, bardzo pragnie dziecka) więc tak sobie myślę, że nie mam co narzekać ;-) Wykres wygląda bardzo ciążowo no i to już 15 dpo, aż dziw, że testy tego nie potwierdzają. Doszły próbki? :-)
Patrysia, no właśnie ja też nie rozumiem czemu lekarz powiedział o słabym przyroście bety, przecież jest piękny!
Martika, a mi nic tak nie pomogło jak Guajazyl więc chyba każdy musi sam na sobie wszystko przetestować :-)
Mama, jak miło znów czytać Twoje posty, strasznie mi ich brakowało!