reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejka tych dwóch co ukradło księżyc...ukradło też moje serducho :) fajowe chłopaki :)
Piranha jutro wizyta ok 13:30...ale nic wam nie napiszę, no netu mogę nie mieć, napiszę smska do Mamy żeby przekazała wieści ;)
a mi się teraz czas...dłuuuży:-p
Kasia oj tak tak, też nie wiedziałam KIEDY...i masz hihi
Noemi dzięki...wiesz, ja nieraz też robiłam dobrą minę do złej gry, ale wierzę że nawet jak jest źle, to czasem trochę na siłę , sztucznie wprawiając się w dobry nastrój, wmawiając sobie optymizm...trochę nam się mimochodem faktycznie udziela i można znów góry przenosić ;)
Pamiętam to moje czekanie na porządną owulkę...oj się naczekałam... dopiero w tym cyklu tak naprawdę czułam tą owulację i miałam pierwszy raz tak wyraźne grube kreski na teście ow...
zajęcie...dobrze kombinujesz ;)
a ja od siebie przesyłam masę pozytywnej energii i wierzę za Ciebie że maluch szybko zagości w brzuchu !!! Czuję to całą sobą hihi

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcik && za wyniki synka, odezwij sie po wizycie w szpitalu
Płacz jak tylko tego potrzebujesz, trzymam za rękę i podaję chusteczkę..i wiem ;) że wkrótce zaświeci słońce i dla Ciebie i dla Kingi ;)
truskaffko buziak wielki dla Ciebie kochana

piranha oby to nie szkarlatyna była faktycznie. zdróweczka dla smyka!

Czesc!

Fajne krasnoludki Czarodziejko :-)

Truskaffka, gratulacje! Czy jestes takze marcowka?

Noemi, nie martw sie, USG niedokladne, moze na nastepnym cos wiecej wyjdzie? Ja mam na 100% czynny tylko prawy jajnik, a 3 ciaze "od strzala" (jedna stracilam). Nie musza dzialac 2, wazne zeby dzialal 1, ale dobrze

Piranha, zdrowka dla Krzysia. Moze goraczka to jeszcze niekoniecznie az szkarlatyna... Ma inne objawy? Sciskam

Kinga, Ciebie tez badzo mocno tule - przepraszam, doczytalam troche pozno... Nam kazali odczekac tylko 2 cykle i potem znowu byla fasolka. Organizm jest tak na to nastawiony, ze idzie jak z platka

Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie gratki dla Tashy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Duzo zdrowka dla Mamy i Corci

witam popołudniowo

byłam w szpitalu, dostałam immunoglobulinę, położna mi powiedziała, że na pewno jeszcze zacznę krwawić.. byłam też w zakładzie pogrzebowym, pochówek to koszt ok. 2000zł, nie można pochować w swoim pojemniku, facet proponował mi trumienkę 60cm... M nie chce tego pochówku, chyba zostaniemy przy tej decyzji :/

truskawcia ale beta wysoka, wow. Który ro tydzień wg OM?

pirania wow, będzie co oglądać w tym akwarium.

noemi chyba jeśli to byłaby cysta, to lekarz by Ci powiedział.. nie smuć się, kochana

czarodziejka słodkich masz synków i piękny dom

hej dziewczynki, trochę mnie tu nie było a tu takie wspaniałe wieści!! Przede wszystkim gratulacje dla Tashy, w końcu przestaniesz tak cierpieć kobieto. Sonia zdrowiutka i taka w sam raz, tylko się cieszyć!

Gratulacje Patrysia zdanego egzaminu!

Mama do tablicy zameldowana i spóźnione ale szczere życzenia dle synka!

Truskawcia, super wiadomości przynosisz, oby tak dalej. Beta wysoka, taka dziewczynkowa:-)

Czarodziejka, super masz chłopaków!

Natusia, jak samopoczucie? Kiedy masz jakieś badania?

Piranha zdrówka dla synka.

Ja nie mam czasu nawet do komputera usiąść. Chłopaków mam w domu więc wiecznie coś, albo park, albo działka (teraz jest na topie bo po 1 Marcinek nauczył się w końcu jeździć na rowerze a po 2 babcia zakupiła taką dużą trampolinę, więc gonią się po niej z moim M i wielką radochę mają wszyscy trzej:-)), a wczoraj był basen i ja zjeżdżałam z Iwkiem w rurze. Na początku bałam się, że się zaklinuję ale nie było tak źle:-p Ogólnie jak na ten etap ciąży czuję się dobrze, męczy mnie tylko zgaga i... no właśnie mam problem. Kilka tyg. temu ugryzł mnie kleszcz, Tomek mi go wyciągnął, ale na początku zrobiło się am zaczerwienienie a teraz ohydny wielki rumień. Zadzwoniłam do gina kazał mi zrobić badania na boleriozę, jutro albo w czw mam wynik i trochę się boję. Co będzie jak się okaże, że ją mam? Na razie nie martwię się na zapas, tylo czekam.
Pozdrawiam Was wszystkie,

Ewcik, bardzo mi przykro, że Ciebie a właściwie Was to spotkało. Ja chyba też nie zdecydowałabym się na pogrzeb. Tak jak tu któraś dziewczyna napisała: te dzieciątka zmieniają po prostu datę swoich urodzin. Do Ciebie też ten aniołek wróci, zobaczysz.

jestem po pracy i witam serdecznie ;))

No tylko człowiek zostawi towarzystwo na chwilę to w ciążę pozachodzą ..dzieci porodzą ...:-D:-D

SONIA witaj na świecie ...Tasha gratuluję i dochodź do zdrówka :)))

Truskaffcia no jesteś w ciąży bez dwóch zdań :)) dzięki za &&&& kochana..

Czarodziejka uzupełniłam poziom cukru oglądając fotki chłopców-mam taki sam stolik,krzesełka i nawet kraby:cool2: ściskam Cię ..

Kinga dobrze ,że jest praca to mniej myślisz...

Ewcik ...najważniejsze to podjąc decyzję...

Noemi ...:sorry2:współczuję takich wieści bo pewnie nie tego się spodziewałaś ...

Kasia pewnie ,że rozłąka boli ,ale dzieci zadowolone to i mi lżej...Ty też dasz radę ..

Pirania świetne akwarium ,a jak będzie oświetlone to dopiero będzie efekt..cieszę się ,że Kaja pospała..

Daria,Marzycielka,Andziak,Tusia i reszta Gangu Olsena uściski :))))

zaraz jadę po Toma a później ..grill;))

Witaj Patrysiak...jestes babo jedna..zachodzilam w glowe co u Cie!
Kurcze mam nadzieje ze nie bedzie zadnej boleriozy...moja znajoma sie na to leczyla..juz nie powiem ile to trwalo.
A jak sie czujesz?
Spakowana do szpitala????
zagladaj teraz do nas bo po porodzie slad o Tobie zaginie,,przynajmniej na jakis czas
A jakie idzie wykanczanie domu?

Mama- no to jest wlasnie Ikea...Sklep masowy..ale i tak go lubie.
Stoliczek lezy na poddaszu, zdejmuje go jak chlopcy chca lepic z plasteliny albo farbami mazac..krzeselka w uzytku:)

Patrysiak dziękuję ...&&&&& żeby nie było powikłan po kleszczu..

Czarodziejka-my wystawiamy na ogród ten stoliczek i dzieci na nim grilla jedzą ..

my już odpalilismy grillka..schab i łosoś na ruszcie-chętne zapraszam;))

reklama
kochana Czarodziejko, nie zniknę, jestem uzależniona:-) Mam wrażenie, że we wrześniu będę miała więcej czasu, wprawdzie będzie już Malutka, ale chłopcy za to w przedszkolu. A taki mały brzdąc jest często mniej "czasochłonny" niż kilkulatek.
U nas powolutku, jutro mają wstawiać okna na dole, jak już wstawią to wrzucę fotkę. Ale my planujemy go kończyć dopiero w przyszłym roku, tak więc jeszcze hoho. I właśnie tak a propos- podoba mi się Twoja poręcz przy schodach, ona jest ze szkła, prawda? Bo my też taką chcemy. To jest jakaś produkcja masowa czy ktoś robił Wam na zamówienie. Jeżeli mogę zapytać of course?

Do góry