reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aaaaa Piranho jaka Kajusia jest urocza!!!!! Nic dziwnego ze potem mam takie sny ..jakie mam:)))))
MarzycielKo udanego wyjazdu!!!!
Mama- a Ty co tam porabiasz..ja niedawno wpałaszowałam "twoją owsiankę"
A zmieniajac temat..zobaczcie jakie zaje.....iste tapety znalazlam!!!!!!
ALLE TAPETY PL KIDS PARTY SUPER TAPETA DLA DZIECI (2537307619) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
13.jpg

19.jpg

20.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
natusia, dzięki kochana! Zaczęła się świadomie uśmiechać jak skończyła 6 tygodni, z dna na dzień coraz więcej się śmiała, wydaje przy tym przesłodkie dźwięki :-) Ale masz oko :-D, Krzysiu faktycznie w tle ogląda bajki na kompie, na tym samym, na którym do Was piszę ;-), teraz syncio siedzi mi na kolanach i ogląda bajkę w okienku obok :-D a Kaja śpi w leżaczku.

Czarodziejko, przepiękne te tapety! Aż mnie kusi wytapetowanie kawałka przy łóżku Krzysia (cieszyłby się na pewno z tych z cyferkami, literkami i samochodzikami :-)) bo ściana strasznie się tam brudzi ...tylko one pewnie nie są zmywalne.

Ostatnia edycja:
piranho sugerujac sie ceną myslę ze nie są zmywalne!!!!!

natusia wszytsko robimy w zależności od tego na jakim etapie swojego życia jesteśmy:)))))
a wykresy ciążowe ja kiedyś też oglądałam :)

Czesc dziewczynki :-)

....nie mialam czasu z ranka aby sie z wami przywitac, dlatego wpadam teraz i podaje lapke dla kazdej.

Piranha dziekuje za twoja wiare i pomoc.

Martika dziekuje. Bardzo ci wspolczuje wczorajszego dnia, ja tez mialam podobna sytuacje z moja mala ( wtedy 2latka) i czytajac twoj post wiem bardzo dobrze, co wczoraj przezylas.

Patrysia cudowny brzusio

Natusia trzymam mocno kciuki za wczorajsze i dzisiejsze przytulasy &&&&&

u mnie spadek..Obserwacja cyklu - enpr.pl moze to normalne, nie wiem juz sama. Ogladalam inne wykresy i czekam..... zrobilam dzis test, nie byl to poranny, no ale poczekalam okolo 3godz z napojami ( w tym czasie pojechalam do parku) i pusto. Nic, nawet cienia nie ma. Tak wiec zolnierzyki M jeszcze leniwe i to bardzo..... chyba mu podwoje dawke :)

Kasiu spokojnie, mi pierwszy test nie wyszedł
i tez go zrobiłam nie z porannego moczu!
za 2 czy 3 dni zrobilam takze nie z porannego ale juz bylo widac kreseczke...dlatego jeszcze Nic nie jest prezesądzone!

Czarodziejka i Patrysia dziekuje :)

poszperalam troche w necie i zastanawia mnie jedno.... cieszylam sie ze tak malo zaplacilam, ale.... wszedzie posprawdzalam i One Step Pregnancy Test jest niebieski, natomiast w moich opakaowaniach sa zielone ( wzielam dzis 1 z 5), otworzylam ovulation test a tam niebieskie.... ostatnio moje testy owul byly zielone..... kurcze moze wychodzi moja sknerosc i kupwanie, bo taniej??????
Podskocze dzis do sklepu i kupie normalny, wtedy zatestuje w sobote rano.

Kasia spokojnie :) jeszcze nic nie wiadomo... tempka wysoko a to żaden spadek teraz co widzę:) 3mam kciuki

ruszamy do Olsztyna zaraz na madagaskar:)
narazie!

reklama
Kasiu, dziś (11 dpo) może być za wcześnie na test, a już zwłaszcza robiony z nieporannego moczu. Mi w 12 dpo wyszedł cień cienia widoczny dopiero po jakimś czasie pod światło, w 11 dpo na pewno nic by nie wyszło. Testy ciążowe są niebieskie a owulacyjne zielone, u Ciebie jest odwrotnie? Są one zapakowane w oryginalne opakowanie?

Kinga, udanego seansu w kinie! :-)

Do góry