reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysia, ja miałam tak samo jak Ty czyli w ciąży nic a po urodzeniu morze mleka (w 3 dobie pojawiał się nawał) :-)

Axarai, ja jestem ciekawa jakie włoski będzie mieć Kaja, brewki ma jaśniejsze jak Krzysiu w tym wieku (Krzysiu ma obecnie włosy w kolorze bardzo ciemnego blondu, pewnie mu jeszcze ściemnieją z wiekiem, ja mam czarne włosy a M ciemny blond :-)), pod tymi ciemniejszymi noworodkowymi rosną jej (obecnie mają może 2 mm :-)) takie jaśniutkie, że tylko pod odpowiednim kątem je widać.

Kasiu, czytałaś mojego posta, w którym wkleiłam zdjęcie testu tej firmy co Twój? Testy ciążowe tej firmy są zielone :-)

reklama
Axarai grunt że mdłości masz za sobą i niebawem będziesz tulić córcię :)
Nullka dzięki :)
na testowanie za wcześnie, wiem wiem..jak ciężko wysiedzieć w spokoju, ale spokojnie, poczekaj i może córcia się ujawni na teście ;) Trzymam mocno kciuki
Patrysia oj tak tak hihihi Bobo-test rządzi;-)

hej dziewczynKi
ja na chwile bo dzis latam jak kot z pęcherzem..
Od rańca w garach..Jade dziś do mojej Frend na ur,
prosila mnie zebym jej szarlotke upiekła a małz zazyczyl sobie zupy z soczewicy..do tego obiad dla dzieci bo przecie Oni soczewicy nie zjedza!
i takim to sposobem ja od rana jak kura bez make upu, bania brudna ale żarcie zrobione..
zaraz małż przybywa i zabiera chłopakow..ja ide sie szorowac bo dzisiaj "miting" z moją przyjaciółką i gejami...(naszymi kumplami)
Wczoraj tez sie wypuścilam autem w miasto...wylądowalam z kolezanka na zakupach...wróciłam do domu a tu cimno:)
noe nie wazne
Wybaczcie ze ja tak głównie o sobie...

nullko piekne zdjecia, widoki, super chlopcy ogolnie fajna z Was rodzinka

Buziaki zabki

Czarodzieko milego " mitingu" z kolezanka

Natusia
no co ty mi tutaj piszesz???? Opakowanie takie same a testy niebieskie??? Ale sie usmialam... no i w co tutaj wierzyc????

Natusia Pierwszy- termin na 5, w nocy pojechałam, 6 się urodził, Drugi tydzień po terminie, Trzeci tydzień przed terminem, i właśnie byłam ciekawa co teraz się wydarzy:rofl2:, ale takich bóli przepowiadajacych, to ja nigdy nie miałam, jedynie porodowe.
Właśnie się dowiedziałam, że moja siostra urodziła, miała dziś zaplanowane (czyt. Załatwione) Usg. Liliana, 3800 i 56 cm. (dla wyjaśnienia, moja siostra się na mnie obraziła, że też zaszłam w ciąże, i rozmawia ze mną tylko w ramach przyzwoitości, więc o porodzie info dostałam od Taty, no cóż taka rodzina, oprócz Taty)

.... to sie posmialysmy....
Natusia juz dzisiaj mi sie nie chce jeczec na temat tych testow, zobacze jutro a jak nie to jeszcze zatestuje w niedziele... dzis to jest dopiero 12dpo.

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie, moja siostra mało się ze mną zadaje, woli rodzinę swojego M, ja jej nie mówiłam, ze chcemy jeszcze jedno dziecko, ona, że się starają też nie mówiła, ale zadzwoniła, i powiedziała, że jest w ciąży, ja jej serdecznie gratulowałam! Miesiąc później ja zobaczyłam II kreseczki i wysłałam jej mms z tymi kreseczkami, a ona nawet nie odpisała, i później już w ogóle przestała się odzywać:-(, jak bym się zapytała w prost, to by powiedziała, że nie wie o czym mówię, więc już się nie pytam i tak jest mi wystarczająco przykro:-(
Aż się wyżaliłam, sorrki za off:baffled:

Do góry