reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie ja na chwilke. Badania zrobione wszystkie cztery hormony. Wyniki będą na meila do 13 ale napisze jak wrócimy wieczorkiem od znajomych.
Za godzinie jedziemy już.

Życze Wam miłego dnia :)
Natusia udanej imprezki :)

reklama
Natusia super!!!! dzis to juz tylko sama przyjemnosc. Najwazniejsze ze pogoda dopisuje, ale zazdroszcze takiej bibki. Milej imprezki zycze. A jak sie dzis czuje twoj maly smerf???? Jego to juz dluuuugo trzyma ten kaszelek???

Nullka
&&&&&& za wyniki

dzień dobry..zaspana, w pracy i bez kawy ehh..
tak by mi się ta jedna kawka przydała, ale nooo patrzeć na nią nie mogę blee

Jak przyjadę do domu, to ekipa już będzie mi obiad robiła:-D przyjeżdża na weekend przyjaciółka z rodzinką :)

Piranha Kate mam Nikona D60, kupiliśmy go jak młody miał jakieś 1,5 roku :) i bardzo zadowolona jestem :)
dla amatora fajna sprawa, jest wiele ułatwień, można też pokombinować, pobawić się z ustawieniami. Trochę brakuje mi możliwości robienia filmików, ale jak kupowaliśmy Nokosia -model wyższy z możliwością nagrywania był poza zasięgiem finansowym ;)
Kate ja się nie załapałam na zdjęcie, proszę o pw;-)
Nullka aa to witam w klubie Nikosia :-p:-)
Andziak zdrówka dla chłopaków
Mama i baaardzo dobrze, nie nastawiaj się na starania, a będą z tego dzieci hehe:tak:
Daria no to może mały człowieczek powie w końcu kim jest :)
Ewcik dobrze że jesteś :)
zdrówka Wam życzę!!!
Misia :) powodzenia :) pewnie trzeci maluch zaskoczy cię szybciej niż myślisz :)
Kasia hahaha to zaszalałaś, jak widać odległość nie gra roli i można miło towarzysko spędzić czas wspólnie :)
jak dziś główka?
Piranha rodzinka z Hiszpani jest przez cały weekend?
Czarna jeszcze może sie okazać że z T...REALISTA ;-)i za to trzymam kciuki :)

Miłego Dnia :)

Witaj Truskaffka, milej pracy a pozniej masz luz blues... obiadek uszykowany, goscie....super.

Moja glowa dzis boli, dzisiaj rano uswiadomilam sobie... co za wariatka ze mnie???? Prawda to taka ze do lusterka to nie pilam... no ale jeszcze dzisiaj to slonce, tak goraco.... powalilo mnie... doslownie. No ale raz sie zyje, po za tym obowiazkow brak bo dziecko na wakacjach tak wiec raz mozna..... co ja pisze, przeciez to nie jest zadne wytlumaczenie...

Moj M na dzisiejszy wieczor winko kupil..... a ja nie mam checi nawet na nie patrzec.....

Kasia oj tam oj tam czasem można zaszaleć, szkoda tylko że głowa od tego musi boleć:-p

Natusia się napracowałaś :) udanej imprezy, super że pogoda dopisuje :)
ja wczoraj robiłam szybką sałatkę...i duuużo wyszło:-D będzie wyżerka
pracuję albo w piątek albo w sobotę, a że wczoraj chciałam mieć wolne..no to dziś siup do pracy ;)

jakoś tak mi dziś...niedobrze...chyba sięgnę po dodatkową porcję imbiru...

WITAM:)

U nas pogoda ładniusia:)

Jestem myslami już w zerówce Domisia:)stresuje się czy wszystko bedzie ok czy tam się odpowiednio nim zajmą?itp.itd.takie dylematy które ma każda matka...

Zdrówka chorowitkom!

Mega kciuki za staraczki &&& :)

Jestem z wami:))

Chlopcy tak sobie .Oslabieni dieta wymiotami temperatura.
Pirania moze i m ma i zenskie i meskie.Tylko jak widac jego meskie wszystko przetrzymia.I diete i niskie ph i nawet to ze bylo bez orgazmu i z gumki musialy sie wydostac niewidoczna dla oka dziurka.
Wiec pewnie moglabym do 12 probowac a i tak sie zawsze jakis meski znajdzie.
Mnie pol nocy dzis zab bolal.
W domu balagan
Patrysia u nas kuba pierwszy raz przedszkole.No i Bartek szkola a to jednak nie jest zwykle dziecko

Ostatnia edycja:
witam sobotnie!
nullka
: kciuki za wyniki!!
natusia301: oj ale wyżerka się szykuję - zazdroszczę;) udanej imprezki!
czarna: heh mój też mówi, że za pierwszym razem będzie złoty strzał;) optymiści hahah
Misia: jak się odpuszcza to własnie wtedy chwila nieuwagi i sukces:)
kate uk: ciebie boli głowa bo popiłaś, a mnie boli i nie popiłam - to dopiero sprawiedliwość;) na kaca najlepiej zapić dziś znowu z mężem ikac minie;P
daria: a kiedy masz USG ? ps. mi chodziło o to, że nie chciałabym ani chodzić w ciązy w wakacje, ani rodzić, ale znając moje szczęście...(chciałam dotrwać w pierwszej ciąży do 1 stycznia 2010 i 28 grudnia urodziłam, stąd mówię o moim szczęściu do wyznaczania sobie dat)
andziak: znałam jedną taką dziewczynę i dorobiła się 5 chłopaków, a szósta była dziewczynka w końcu - pokonała męskie plemniki:)
patrysia: cześć słońce - Dominiś już zerówka? o matko, ale leci...jak Marcelek i ta ciąża? żadko jesteś na grupie, ale ja też, więc nie wiem jak tam ci mija ciaża:)

widzę, że tu klub nikosia, a canonów nie ma nikt?;)

miłego dnia kobitki - lecę kupić sobie i dziecku jakieś buty, bo raz dwa i po lecie będzie, a ja w tygodniu to czasu nie mam łażenie po sklepach:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hejka Kochane !!!
Wpadłam się przywitać i podziękować za wsparcie jesteście super - nieustannie czekam na @ ;-) i czywiście życze wam milutiego dnia i trzymam &&&&&&&& za wasze marzenia Pozdrawiam do napisanialece myć okna bo dzisiaj mnie na sprzątanie wzieło :-)

Do góry