reklama
Natusia super!!!! dzis to juz tylko sama przyjemnosc. Najwazniejsze ze pogoda dopisuje, ale zazdroszcze takiej bibki. Milej imprezki zycze. A jak sie dzis czuje twoj maly smerf???? Jego to juz dluuuugo trzyma ten kaszelek???
Nullka &&&&&& za wyniki
Nullka &&&&&& za wyniki
truskafffka
Fanka BB :)
dzień dobry..zaspana, w pracy i bez kawy ehh..
tak by mi się ta jedna kawka przydała, ale nooo patrzeć na nią nie mogę blee
Jak przyjadę do domu, to ekipa już będzie mi obiad robiła
przyjeżdża na weekend przyjaciółka z rodzinką 
Piranha Kate mam Nikona D60, kupiliśmy go jak młody miał jakieś 1,5 roku
i bardzo zadowolona jestem 
dla amatora fajna sprawa, jest wiele ułatwień, można też pokombinować, pobawić się z ustawieniami. Trochę brakuje mi możliwości robienia filmików, ale jak kupowaliśmy Nokosia -model wyższy z możliwością nagrywania był poza zasięgiem finansowym
Kate ja się nie załapałam na zdjęcie, proszę o pw;-)
Nullka aa to witam w klubie Nikosia
:-)
Andziak zdrówka dla chłopaków
Mama i baaardzo dobrze, nie nastawiaj się na starania, a będą z tego dzieci hehe
Daria no to może mały człowieczek powie w końcu kim jest
Ewcik dobrze że jesteś
zdrówka Wam życzę!!!
Misia
powodzenia
pewnie trzeci maluch zaskoczy cię szybciej niż myślisz 
Kasia hahaha to zaszalałaś, jak widać odległość nie gra roli i można miło towarzysko spędzić czas wspólnie
jak dziś główka?
Piranha rodzinka z Hiszpani jest przez cały weekend?
Czarna jeszcze może sie okazać że z T...REALISTA ;-)i za to trzymam kciuki
Miłego Dnia
tak by mi się ta jedna kawka przydała, ale nooo patrzeć na nią nie mogę blee
Jak przyjadę do domu, to ekipa już będzie mi obiad robiła

Piranha Kate mam Nikona D60, kupiliśmy go jak młody miał jakieś 1,5 roku
dla amatora fajna sprawa, jest wiele ułatwień, można też pokombinować, pobawić się z ustawieniami. Trochę brakuje mi możliwości robienia filmików, ale jak kupowaliśmy Nokosia -model wyższy z możliwością nagrywania był poza zasięgiem finansowym
Kate ja się nie załapałam na zdjęcie, proszę o pw;-)
Nullka aa to witam w klubie Nikosia

Andziak zdrówka dla chłopaków
Mama i baaardzo dobrze, nie nastawiaj się na starania, a będą z tego dzieci hehe

Daria no to może mały człowieczek powie w końcu kim jest
Ewcik dobrze że jesteś
zdrówka Wam życzę!!!
Misia
Kasia hahaha to zaszalałaś, jak widać odległość nie gra roli i można miło towarzysko spędzić czas wspólnie
jak dziś główka?
Piranha rodzinka z Hiszpani jest przez cały weekend?
Czarna jeszcze może sie okazać że z T...REALISTA ;-)i za to trzymam kciuki
Miłego Dnia
Witaj Truskaffka, milej pracy a pozniej masz luz blues... obiadek uszykowany, goscie....super.
Moja glowa dzis boli, dzisiaj rano uswiadomilam sobie... co za wariatka ze mnie???? Prawda to taka ze do lusterka to nie pilam... no ale jeszcze dzisiaj to slonce, tak goraco.... powalilo mnie... doslownie. No ale raz sie zyje, po za tym obowiazkow brak bo dziecko na wakacjach tak wiec raz mozna..... co ja pisze, przeciez to nie jest zadne wytlumaczenie...
Moj M na dzisiejszy wieczor winko kupil..... a ja nie mam checi nawet na nie patrzec.....
Moja glowa dzis boli, dzisiaj rano uswiadomilam sobie... co za wariatka ze mnie???? Prawda to taka ze do lusterka to nie pilam... no ale jeszcze dzisiaj to slonce, tak goraco.... powalilo mnie... doslownie. No ale raz sie zyje, po za tym obowiazkow brak bo dziecko na wakacjach tak wiec raz mozna..... co ja pisze, przeciez to nie jest zadne wytlumaczenie...
Moj M na dzisiejszy wieczor winko kupil..... a ja nie mam checi nawet na nie patrzec.....
truskafffka
Kasia oj tam oj tam czasem można zaszaleć, szkoda tylko że głowa od tego musi boleć
Natusia się napracowałaś
udanej imprezy, super że pogoda dopisuje 
ja wczoraj robiłam szybką sałatkę...i duuużo wyszło
będzie wyżerka
pracuję albo w piątek albo w sobotę, a że wczoraj chciałam mieć wolne..no to dziś siup do pracy
jakoś tak mi dziś...niedobrze...chyba sięgnę po dodatkową porcję imbiru...

Natusia się napracowałaś
ja wczoraj robiłam szybką sałatkę...i duuużo wyszło

pracuję albo w piątek albo w sobotę, a że wczoraj chciałam mieć wolne..no to dziś siup do pracy
jakoś tak mi dziś...niedobrze...chyba sięgnę po dodatkową porcję imbiru...
P
patrysia*
Gość
WITAM
U nas pogoda ładniusia
Jestem myslami już w zerówce Domisia
stresuje się czy wszystko bedzie ok czy tam się odpowiednio nim zajmą?itp.itd.takie dylematy które ma każda matka...
Zdrówka chorowitkom!
Mega kciuki za staraczki &&&
Jestem z wami
)
U nas pogoda ładniusia
Jestem myslami już w zerówce Domisia
Zdrówka chorowitkom!
Mega kciuki za staraczki &&&
Jestem z wami
Andziak0307
Chlopcy tak sobie .Oslabieni dieta wymiotami temperatura.
Pirania moze i m ma i zenskie i meskie.Tylko jak widac jego meskie wszystko przetrzymia.I diete i niskie ph i nawet to ze bylo bez orgazmu i z gumki musialy sie wydostac niewidoczna dla oka dziurka.
Wiec pewnie moglabym do 12 probowac a i tak sie zawsze jakis meski znajdzie.
Mnie pol nocy dzis zab bolal.
W domu balagan
Patrysia u nas kuba pierwszy raz przedszkole.No i Bartek szkola a to jednak nie jest zwykle dziecko
Pirania moze i m ma i zenskie i meskie.Tylko jak widac jego meskie wszystko przetrzymia.I diete i niskie ph i nawet to ze bylo bez orgazmu i z gumki musialy sie wydostac niewidoczna dla oka dziurka.
Wiec pewnie moglabym do 12 probowac a i tak sie zawsze jakis meski znajdzie.
Mnie pol nocy dzis zab bolal.
W domu balagan
Patrysia u nas kuba pierwszy raz przedszkole.No i Bartek szkola a to jednak nie jest zwykle dziecko
Ostatnia edycja:
G
gość 574
Gość
witam sobotnie!
nullka: kciuki za wyniki!!
natusia301: oj ale wyżerka się szykuję - zazdroszczę
udanej imprezki!
czarna: heh mój też mówi, że za pierwszym razem będzie złoty strzał
optymiści hahah
Misia: jak się odpuszcza to własnie wtedy chwila nieuwagi i sukces
kate uk: ciebie boli głowa bo popiłaś, a mnie boli i nie popiłam - to dopiero sprawiedliwość
na kaca najlepiej zapić dziś znowu z mężem ikac minie;P
daria: a kiedy masz USG ? ps. mi chodziło o to, że nie chciałabym ani chodzić w ciązy w wakacje, ani rodzić, ale znając moje szczęście...(chciałam dotrwać w pierwszej ciąży do 1 stycznia 2010 i 28 grudnia urodziłam, stąd mówię o moim szczęściu do wyznaczania sobie dat)
andziak: znałam jedną taką dziewczynę i dorobiła się 5 chłopaków, a szósta była dziewczynka w końcu - pokonała męskie plemniki
patrysia: cześć słońce - Dominiś już zerówka? o matko, ale leci...jak Marcelek i ta ciąża? żadko jesteś na grupie, ale ja też, więc nie wiem jak tam ci mija ciaża
widzę, że tu klub nikosia, a canonów nie ma nikt?
miłego dnia kobitki - lecę kupić sobie i dziecku jakieś buty, bo raz dwa i po lecie będzie, a ja w tygodniu to czasu nie mam łażenie po sklepach
nullka: kciuki za wyniki!!
natusia301: oj ale wyżerka się szykuję - zazdroszczę
czarna: heh mój też mówi, że za pierwszym razem będzie złoty strzał
Misia: jak się odpuszcza to własnie wtedy chwila nieuwagi i sukces
kate uk: ciebie boli głowa bo popiłaś, a mnie boli i nie popiłam - to dopiero sprawiedliwość
daria: a kiedy masz USG ? ps. mi chodziło o to, że nie chciałabym ani chodzić w ciązy w wakacje, ani rodzić, ale znając moje szczęście...(chciałam dotrwać w pierwszej ciąży do 1 stycznia 2010 i 28 grudnia urodziłam, stąd mówię o moim szczęściu do wyznaczania sobie dat)
andziak: znałam jedną taką dziewczynę i dorobiła się 5 chłopaków, a szósta była dziewczynka w końcu - pokonała męskie plemniki
patrysia: cześć słońce - Dominiś już zerówka? o matko, ale leci...jak Marcelek i ta ciąża? żadko jesteś na grupie, ale ja też, więc nie wiem jak tam ci mija ciaża
widzę, że tu klub nikosia, a canonów nie ma nikt?
miłego dnia kobitki - lecę kupić sobie i dziecku jakieś buty, bo raz dwa i po lecie będzie, a ja w tygodniu to czasu nie mam łażenie po sklepach
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hejka Kochane !!!
Wpadłam się przywitać i podziękować za wsparcie jesteście super - nieustannie czekam na @ ;-) i czywiście życze wam milutiego dnia i trzymam &&&&&&&& za wasze marzenia Pozdrawiam do napisanialece myć okna bo dzisiaj mnie na sprzątanie wzieło :-)
Wpadłam się przywitać i podziękować za wsparcie jesteście super - nieustannie czekam na @ ;-) i czywiście życze wam milutiego dnia i trzymam &&&&&&&& za wasze marzenia Pozdrawiam do napisanialece myć okna bo dzisiaj mnie na sprzątanie wzieło :-)
Podziel się: