reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tasha, to mnie pocieszyłaś bo może tak ma po prostu być i to nie bliznowiec :-) ...tak bardzo bym chciała by mi nie odrósł. Contratubexem warto smarować gdyż podobno wówczas ładniej blizna się goi, ja po pierwszym CC nie smarowałam niczym a teraz się bardziej staram :-) Contratubex kosztuje jakieś niecałe 30 zł, jeszcze tańszy jest Cepan. Masz jakieś nowe zdjęcia Sonii? :-) Jak tam Biedroneczka przybiera na wadze? ....bo moja Kaja ma coraz bardziej pyzate policzki :-D

reklama
tasha: heheh tak się składa, że własnym kg mam w nadmiarze - co najmniej o 8 za dużo i jakoś nie chcą mnie opuścić - uparły się na mnie jakoś wredoty jedne, aż sobie darowałam i stwierdziałam, że pozbędę się ich po drugim porodzie, teraz nie mam weny na odchudzanie - wiec nic tylko w ciąże zachodzić - muszę małża zagonić, bo na razie kiepsko idzie z tym zachodzeniem;)
Piranha: współczuję - nie wiem i nie rozumiem czemu dla większości pracodawców ciąża to przestępstwo - przecież macierzyński płaci ZUS, nic nie idzie z kasy pracodawcy - chory kraj po prostu, a potem ględzą, że za mały przyrost naturalny i będziemy krajem emerytów:)
Natusia: masz ładny skok temperaturki - mnie w pierwszej ciąży też się wydawało, że zaraz @ przyjdzie , więc coś czuję, że u ciebie może być tym razem strzał w dziesiątkę zaliczony:) kciuki
mama: poporszę fasolkę z bułeczką tartą - ależ mi narobiłaś ochoty

qrde teraz najgorszy ten czas do nast staranek.... dłuży się jak nie wiem co :dry:

Jutro imprezka urodzinowa teścia:) 55 kończy, kupiliśmy mu z tej okazji e-papierosa:happy:

Tasha hahahhaaaa noo!! idą jak szatany ;)
własnie zaczynaja drugą ścianę a mi uśmiech nie schodzi z twarzy:))

zrobiłam im kawę do śniadania ..zjedli i cały czas pracują ..i wiesz co??? nawet nie klną tak dużo jak to fachowcy potrafią ;))))

a co do lutki to jeśli można to ja chętnie skorzystam ..kurcze ostatnio porządkowałam w lekach i mam 1 opakowanie ..ale co z tego jak pół roku po dacie :sorry2:

Pirania &&& coby bliznowiec nie wrócił...

Agagsm :))) się robi;) fasolka raz!!

Kinga zleci czas...jeszcze kilka dni.

Krzysia a ja nie wiem w sumie bo nie doczytałam pewnie, Wy się nadal staracie?? łykasz coś znowu czy odpoczywasz? teraz ta antykoncepcja u ciebie ? jak długo... co potem... myślałaś o hsg??
Zawaliłam cię pytaniami;-)

Kinga ..nie staramy się ...;-)
nic nie łykam..
nie brałam tych anty bo mnie po nich roznosiło wrrrr
a o hsg nie myślałam..raczej nie..

u nas teraz jest tak ,że działania sa ..nie ma zabezpieczeń bo nie widzę sensu skoro i tak nie zachodzę ..ale liczę ,że się kiedyś uda :-p

Tasha zakładaj spiralę i do bojuuu:))

Krzysia a ten biosteron pisałaś na staraczkach że kupisz i bedziesz łykać, serio? czyli jednak jeszcze się wspomagasz ;-)
życzę Ci abyś w końcu zaskoczyła! dobre podejście. Tak samo jak u nas :-) z tym że ja zaczełam znowu temp mierzyć. cykle mi się rozregulowały po poronieniu.

AGAGSM ja sobie teraz obiecałam ze po porodzie będe robiła brzuszki:)chce być seksi mamą i z flaczkiem nie bardzo w takim razie :p a skoro miałam niezły po Alanku to teraz na bank więskzy będzie i trzeba sie wtedy za niego zabrać...a mam taki power w tych planach ze juz bym zaczeła robić te brzuszki :D

Jej kobitki ja sie nie mogę doczekać aż w końcu będe mogła się "normalnie" ubrać butki również(ja uwielbiam obcasiki czy koturn)po prostu chce być już fajną mamuśka a nie tak jak teraz wleczacą sie wielką "foką" :p

reklama
Do góry