reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czesc laseczki

Kinga
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
..... podoba mi sie to.... napisalam i przyczepilam na lodowke
3mam mocno kciuki i wierze ze sie uda

Nullka heheheh.....ale ja odpuscilam sobie ten cykl, zadnych zludzen, wczoraj do miasta nie dojechalam po witaminki, ale kupilam na ebay-u. We wtorek maja juz byc, tak wiez luzik...a jeszcze chyba mnie przeziebienie odwiedzi.

Nullka cos czuje ze to bedzie twoj cykl, zycze ci plusika juz wkrotce. Z takich wielkich przygotowan musi byc fasolka :)

Mama jak samopoczucie po imrezce???

Piranha jak Krzys sie dzis czuje????

Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, MissBella, Truskaffka, Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka,Misia,Kinga, Agagsm, Magda UK, Martucha, Edi,Myszka, Dido i inne buziaczki i milego dnia

Ostatnia edycja:
ten spadek u mnie to przedowulacyjny jak myślicie? :confused: moze jutro z rana pobaraszkujemy...skoro tak.
dzień po dniu to chyba nie ma sensu.

cześć babki ja tylko na chwilę bo ......

impreza wczoraj sie megaaa udała..
prezenty sie spodobały..
dzieci szalały w swoim gronie-6 bąków w sumie
nas dorosłych 12 osób..

my bylismy do 1.30 bo już dzieci padały..

a impra była taka ,że wstyd pisać ........policja przyjechała :sorry2: ale bawilismy się dalej ...może ciut ciszej..

kochane ściskam mocno i może uda mi sie wieczorkiem zasiąść i poczytac co tam u Was.....

Nulleczko ,Kinga &&&&&&&&&&&&&& za działania !!

Magda z uk ładne suwaczki..

Kasia uk witaj :)to już jutro ;)))

Pirania mam nadzieję ,że i Twój wypad udany:tak:

idę po kawę :eek:

czesc Mama,
tak, tak.... to juz jutro, matkoooo ja juz jajko tutaj znosze, spac nie moglam.....
wczoraj prezent zakupiony, dzis M musi rozlozyc no i .....bedziemy sie tulily caly dzionek :)

Witam niedzielnie!

Kinga, u Ciebie po plusiku na teście potrafiła jeszcze tempka zlecieć w dół Obserwacja cyklu - enpr.pl (mi też zazwyczaj rosła dopiero w 1-2 dpo), mi się wydaje, że wczoraj mógł być plusik na teście a dziś będzie owulka więc działajcie dziś :tak: Przejrzałam poprzednie Twoje wykresy i zazwyczaj miałaś plusik na teście w pierwszy dzień otwartej szyjki co też pasuje do tej wersji przebiegu wydarzeń :-) Trzymam kciuki!

Magda
, mi poziom LH tak jak u nullki spadał powoli i często kolejnego dnia test był wciąż pozytywny albo prawie pozytywny. Po jakimś czasie przestałam już robić testy po pierwszym plusiku bo to nie ma już żadnego znaczenia. Co do tego co napisałaś o chłopcu to czułam identycznie tyle że odwrotnie :-) - tak się przyzwyczaiłam do chłopca, że ciężko mi było sobie wyobrazić jak to jest być mamą dziewczynki no i cieszyło mnie też uczucie, że to coś nowego :-) Śliczne suwaczki i fajny nowy avatarek :-)

nullka, i jak, osłabialiście jeszcze plemniki przed finałem? Bo ja bym tak doradziła no ale już za późno. Super, że zadziałaliście, trzymam z całych sił kciuki! Na wszelki wypadek pilnowałabym pH do wieczora a jak jutro tempka nie podskoczy a pH będzie powyżej 5 to też bym obniżyła ...ale już zapewne po owulce, mi tempka zazwyczaj podnosiła się w 1-2 dpo, tylko w szczęśliwym cyklu zaczęła rosnąc jeszcze przed owulką. A szyjka jest już twarda? Zmieniła położenie? Nadal jest otwarta?

Kasiu, pięknie to wygląda i się powtórzę: a nie mówiłam :-D A Krzysiowi dalej coś zalega w drogach oddechowych ale na razie z noska nic się nie leje i typowego kataru nie ma, pojęcia nie mam co to i co z tego wyniknie. Dziś koło mnie organizują festyn to przejdę się tam z dziećmi :-)

Mama, a kto policję nasłał? :szok: Super, że imprezka udana! Wyjazd udany ale stanowczo za krótki :-), chyba następnym razem spróbujemy z noclegiem, kto wie, może synuś zrobi niespodziankę będzie spał bez problemu ;-), wczoraj udało mi się go u teściów uśpić na ponad godzinkę w dzień co jest nie lada sukcesem

natusia
, ano to byłaby dość droga kołyska ale Kaja pewnie byłaby wniebowzięta :-D A z katarkiem to już sama nie wiem co to, słychać że zalega mu jakaś wydzielina ale typowego kataru wciąż nie ma, oby się nie rozkręciło.

Martucha, a może to spadek przedimplantacyjny bo zazwyczaj jest w tych okolicach? :-) Trzymam kciuki by jutro tempka sporo podskoczyła!

piranha no niestety nie oslabilismy wczoraj :( dziś jak były przytulanki to było dość ciasno i wydaje mi sie że Szyjka jest twardsza . Zawsze miałam problem z tym badaniem szyjki. Teraz po mam problem z obnieniem ph jak zwykle. A ile po można z:cool2:robić lekką irygacje?

mama no to pięknie pobalowaliscie :)

reklama
nullka, chyba bym odczekała 8 godzin skoro od 2 do 7 godzin plemniki dojrzewają w szyjce macicy. Ale stosowałabym w międzyczasie Replens bliżej wejścia i nie za głęboko.

Do góry