reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Patrysiak fantastycznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje kochana. Życzę Wam obu dużo spokoju i zdrówka oczywiście. Ucałuj malutką od forumowej cioteczki. No i siebie oczywiście też:-)

images

Ewcik, ale super wiadomość!!!! No strasznie się cieszę. Endo masz piękne. Będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&& Na prawdę cieszę się Twoim szczęściem:happy:
No i widzę, że sytuacja z M się chyba polepszyła;-):-)

Daria napiszę Ci te ćwiczenia później, bo teraz już muszę zmykać. Ale zrobię to na pewno:tak:

Piraniu
absolutnie nie myśl o tym nutramigenie w pojęciu szkody. Nic złego nie zrobiłaś. Wręcz na odwrót. Pomogłaś jej. Myślę, że Twój plan jest idealny! Ja po prostu się wystraszyłam, że ona ma już jakieś początki alergii...Znam to z autopsji i nikomu nie życzę. Jeśli Ty jesz nabiał, to na pewno nic złego się nie dzieje z Kajusią. ;-)

Czarna....no strasznie mocno trzymam te kciuki. Wiesz, jak mi się kiepsko tak pisze?:eek::-)

Myszka
i ja spróbuję coś później podpowiedzieć. Co prawda nie mam doświadczenia w staraniach o dziewczynkę, ale pomyślę;-)

Martuchaa
Tobie również dam znać później;-)

PIRANHA zrobilam z 20 ml cos kolo tego moze 15 czyli zabilam wszystkie ~o ~o ~o ~o :-p
czytalam ze ten roztwor nie jest taki mocny. Chyba ?! Nie wie czemu nie mozesz wejsc mam konto dla wszystkich:eek:
Zadzialac jeszce dzis ? Bez obnizania PH po tylko przed ?

Magda z gory dziekuje no wiec bede czekac na Twoje zadumania ;-)
No odebralam mlodego ze szkoly zadowolony bardzo mu sie podobalo dobrze ze 2 lata wczesniej chodzil do przedszkola to to mu latwiej bylo.

dziewuszki idę z Marcelinkiem na plac zabaw, póki pogoda, uwielbia szaleć na rowerku biegowym, więc trzeba korzystać ze słońca.. będę wieczorkiem, na pewno :)

Czesc Kobietki

Wpadlam do Was, bo dzis na wizycie doktorek podgladnal plec dzieciaczka - wyglada na to, ze bedziemy miec drugiego synka. Wiem, ze prowadzicie statystyki i zbieracie informacje o planowaniu plci, wiec dorzuce moj przypadek.

Dieta - ok 4 tyg; przyznam, ze nie przestrzegalam dokladnie, jednak w tym cyklu chyba po raz pierwszy bylo u mnie dosc sucho. I to mimo brania wiesiolka.

Suplementy: magnez + wapn, tona zurawiny; przy staraniach Sylk, po straniach i rano Lactovaginal

Staranka: 8, 9, 11 i 12 dc wieczorami. Owu byla w 13 dc wieczorem (akurat przyszla dzien wczesniej)

Mialam inne smaki, bardzo wysoka bete na poczatku - jednak nie wskazuje to widac na inna plec. W koncu kazda ciaza inna:-)

Powdrawiam i bardzo dziekuje za wszelka pomoc (specjalne podziekowania dla Piranhi:-))

reklama
witajcie babki ....
przepraszam ,ale tylko "przeleciałam" po postach bo czasu brak ..:sorry:
rano pod przedszkolem jest istna masakra samochodowa -wrrrrrr!! niektórzy nie powinni mieć prawka ..niejednemu dziś miałam ochotę mordkę opukać ..:sorry:

Mama -właśnie próbowałam depilacji woskiem
o matko i córko :szok: wszystko sie lepi i nie wyrywa równomiernie
ten wosk z godzine grzałam w podgrzewaczu i trudno mi bylo go rozprowadzic na tym pasku :sorry:

ból taki sobie na nogach ,ciekawe jaki meksyk musi byc w miejscach intymnych :szok::-D
.

Tusia słonko ..wosk rozprowadzasz nie na pasku tylko na nogach i potem pasek przyklejasz do wosku na nodze i odrywasz :tak:
gratuluję pierwszego kroku:)) jestem z Ciebie dumna ;)

Pirania kochana ...ja tu nie chcę siać idylli ,ale .....skoro mogę sobie pozwolić na bycie z Wami na bb mając 2 dzieci to znaczy ,że Oni muszą się ładnie razem bawić i dogadywać bo inaczej bym tego czasu nie miała:-p
tak więc moje dzieci czasem poprztykają wiadomo ,ale generalnie są ze sobą związani i naprawdę ładnie się bawią..
ostatnio Zuza przychodziła do Domisia ze wszystkimi pluszakami --->Domi był pediatrą a Ona mamą z dziećmi ....
wymyślają sobie takie zabawy ,że nie raz jestem zdziwiona ,że taką wyobraźnie maja ,ale dają radę dlatego dla mnie nie ma wytłumaczenia ,że jak dziewczynka i chłopczyk to nie mogą się razem bawić ...

teraz np.są u góry-Zuza czyta jedną stronę książki i On drugą ..taką o zwierzętach ..
ja się boję własnie tego ,że GDYBY było 3cie dziecko to własnie będzie jazda bo nieparzyście ...

Magda z uk no właśnie ... ..może coś z tego snu będzie :)
ściskam Cię :)

Martuchaa cześć kochana :)) jak tam zdrowie synka ?

Natusia czyli Ty zerówkowa pani jesteś :))

Kasia uk ciesze się ,że już powitałaś córę ;))

Axarai a no wleciała policja ...wstyd,ale cóż

PARTYSIAK !!!!!!!!!!!!! MEGA GRATKI KOCHANA :))))))
BB CIOCIE SĄ SZCZĘŚLIWE RAZEM Z TOBĄ :):):):):))))))
Ewelinko słodkiego życia ,pełnego miłości i prawdziwych przyjaciół:)))

kochane ide jeść bo padnę!!!

Do góry