reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hallo Kochane!!!!
Tasha Maleńka przecudna!!!! Nie mogę się napatrzeć, taki okruszek! Moja w 36tc na USG miała już 3432, ciekawe ile będzie jak się urodzi! Cykora jeszcze nie miałam, bo na razie bałam się, że zacznie się wcześniej, a M od dziś od 14 ma urlop, więc po 14 już pewnie zacznie mi się lekki cykorek:eek:
Martucha Kochana to za nowy cykl!!!!!!!!!!! Ja po odstawieniu hormonów miałam 3 miesiące przerwy, znaczy się z gumeczką, a otwarty cykl zaskoczył za pierwszym razem:laugh2:
Kinga&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!! Nic nie mówię.....................
Daria śliczne rzeczy!!! Ja jestem zachwycona tym sklepem Primark, zawsze mówiłam, że najfajniejszy H&M, ale teraz zmieniłam zdanie, bo w tym jeszcze fajniejsze rzeczy, i jakie ceny:szok:
Czarodziejko, ja to w ogóle jestem raczej z kur domowych:-p
Madzia, a Ty wiesz, że CC będziesz miała? Niesmak w paszczy to ja mam cały czas, tylko jak jem, to go nie czuję, a tak to katastrofa. Z chłopcami też tak miałam, ale przeszło kole 5 miesiąca, a teraz niestety do końca widzę mnie trzyma:baffled:
Ja to teraz cierpię ból straszny bioder, i jak się położyć, i pachwina prawa mnie boli:eek:
Miłego weekendu Kochane!!!!!!

Tatusiekm ależ bardzo dużo tu dziewczyny piszą o planowaniu!!! Ja przeczytałam cały wątek od a do z, ale proponuję poczytać tak od września zeszłego roku, tu już bardzo dużo porad, no i oczywiście Guru Piranha:-)

Nie dość że pogoda pod psem to podbrzusze mnie tak zaczęło boleć że można zwariować :baffled: masakra jakaś a siedzę w pracy i jak na złość nikt nospy nie ma :confused2:

Kinga jak tak piszesz o tej karkóweczce, to aż mi z pyska kapie:-p Ale właśnie takiej polskiej, najlepiej z polskiego grila:happy:

tatusiekm no jak widać wątek istnieje już kilka lat....sporo się zmieniło z biegiem czasu w kwestii planowania. Gdybyś poświęciła trochę czasu i postarała się, to może doceniałbyś tą całą naszą pisaninę. Wiesz, nie ma gotowej recepty na wszystko. Ale jest kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt a może już nawet kilkaset stron z tego wątku, które bardzo pomagają w planowaniu. Dziewczyny w tej codziennej gadaninie analizują swoje wykresy, a to jest naprawdę dobre źródło informacji. Trochę wysiłku zatem by nie zaszkodziło;-) Powodzenia:-)

Axarai ja mam cc ze względów medycznych. Pierwsze - tworzący się otwór siatkówki lewego oka. Drugie - zakaz porodu sn po laseroterapii oka. Teraz przy trzecim raz, że blizna na oku,a dwa to jednak już 2 cięcia były i szwy są. Szkoda, bo ja bardzo chciałam rodzić naturalnie, no ale nie dało rady. W sumie to dobrze, że mam dobrą okulistkę w Pl i wypatrzyła co trzeba, bo mogło się to źle skończyć:baffled:
Ech...widzsz, czyli ten niesmak może być na dłużej. Jakoś dam radę, ale chwilami to mam dość. Zazdroszczę kobietom, co nie maja żadnych takich sensacji w czasie ciąży. Ja już 3 raz to samo. Dobrze, że zgaga na razie ma litość, choć pewnie i tak lada moment zawita:eek:
Mi w drugiej ciąży bóle pachwin żyć nie dawały. No normalnie w nocy nie mogłam dojść do łazienki. Ale Ty już masz tylko 4 dni, więc dasz radę. Ach jak Ci zazdroszczę:-p

Kobietka powiem Ci, że dziewczyny mają takie pisane, że czasem można się zatracić w tym czytaniu;-)

Ostatnia edycja:
ja to chyba znow na rower pójdę:-Dmatko w tej ciazy mam takie zachcianki na slodkie ze szok;/zachcialo mi sie faworków z sera :laugh2:i musze leciec kupic składniki :)
Magda z uk nadia jak sie w dala w moja rodzine to bedzie szczupla bo ja bylam w jej wieku grubasek a pozniej taka chuda ze szok a u meza za szczupli nie sa;/

Tatusiekm, i jeszcze Guru Magda z uk, w sprawach męskich:-)
Madzia ileż ja się zębów w tej ciąży namyłam, żeby się tego smaku pozbyć:szok: Właśnie wciągam drugą klementynkę, i to nic, że zaraz pęknę, ale tego fuj nie czuję:-)

kobietka a czemu przełożone staranka? bo pamietam że jeszcze niedawno chyba działaliście w tym temacie co?

dziewczyny kupiłam śliczny wełniany bieżnik :))

Daria faworki z sera? A cóż to takiego?

Kinga gratuluje udanego zakupu. Właśnie miałam zapytać, co ciekawego kupiłaś, ale nie chciałam być wścibska:-p

Axarai mi czasem udaje się tego nie czuć, ale nie ma jakiejś reguły, po czym. Owoce pomagają najczęściej. Najgorzej mam po jogurtach. Czasem po obiedzie jest dobrze, ale chyba najgorzej przed południem:baffled: No cóż, dla synka zniosę wszystko:happy:

reklama
Do góry