reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kinga aha to zdrówka nie wiedziałam że choroba Cię dopadła bidulo - ja jak choruję to nie mierzę tempki coby mój Lady Comp nie zwariował ;-)

natusia jak u Ciebie dziś z tempką??

Czarna a u Ciebie 14dfl i znowu tempka w góre poszla :-) Może nic straconego jeszcze :tak:

misia a mi sie wydaje że to nie koniec bo strasznie krótka ta faza lutealna by była - 7dpo to czesto spadek związany z implantacją zarodka jest - życzę aby tempka jutro poszła ostro w góre :-)

Czerodziejko u nas wszystko dobrze - jak to Julek mówi nie boli ale ten gips ciężki ;-)
Julek z wielkim zapałem chodzi do szkoły , rządny wiedzy - mówi wczoraj wiesz Pani zapytała dziś kto umie czytać i ja się zgłosiłem :-) Dumna jestem z niego bardzo. Oby taki pilny był przez dłuższy czas.

A u Julka książki to "Odkrywam siebie" odkrywam sieie.jpg
Do tego angielski "New Sparks Plus 1"

Ostatnia edycja:
No dobra to u mnie chyba jednak zaczynam od nowa w przyszłym miesiącu, bo dziś na owulacyjnym jedna kreska tylko:-( do tego jedzenie słodkiego mi się włącza - jak nic w pt/sb przyjedzie ciotka z Ameryki - ta menda paskudna jedna nooo:dry: I zaczyna mi tempratura leciec - a to głównie tempka mi dawała nadzieję, bo wysoko była:(
Chyba ide w kolejnym cyklu hormony badać. Zaraz sobie spiszę co i kiedy.
Piranha słońce, ja wiem, ze to pięć sto dziewięćset razy juz było, ale jak masz to w notatniku to przeklej mi błagam jakie suplementy na dziewczynkę się bierze i co dla mojego m. na lepszą jakość żołnierzy. Z serducha ci dziękuję, bo jak mam teraz szukac w tył to mnie dreszcze ogarniają gdzie i na której stronie to było...

idę poczytac co u was i się odezwę jeszcze:tak::tak::tak:

PS. Może to i lepiej, bo wystarczy żeby macierzyński choc jeden dzień zahaczał 2014 i będzie dłuższy o 2 tygodnie - trzeba szukać pozytywów, za pięknie byłoby za pierwszym razem, nie?

agagsm o kurka to u Ciebie cały czas ten sam cykl - a ja myślałam że u Ciebie @ przylazła bo tak to wygląda na wykresie jakby od nowa ;-)

Dzięki dziewczyny ale jakoś dziwnie się czuję podbrzusze mnie boli jak na okres i (.)(.) wczoraj to nie pozwalałam się M dotknąć i chyba mnie przeziębienie jakieś łapie nie mam na nic siły ciągle bym spała a jak wstaję to jestem nie wyspana :-( ogólne rozbicie a u mnie tempka nie wyraźna więc myślę że to wszystko na @ wskazuję .

Nullko a widzisz co szkoła to inny wymóg!!!!
Boze jak patrze Twoj Julek z tego samego roku co moj maciek ale jednak miedzy nimi przepasc...Twoje dziecko zaraz 7 lat skonczy a moj w pażdzierniku 6....
Nie masz sie co martwić bo poradzi sobie napewno....
Ja swoje drugie dziecko świadomie planowalam na poczatek roku...sama wiem po Maciusiu ze dzieci ze z początku roku a dzieci z jesieni to przepaśc!!!!!!
Dlatego ciesze sie ze Maksio jest styczniowy:))))))

Kinga zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kinga nie nie zapomniałam zmienić linijkę ;-) Urodziny miał 1.09 ;-), ale dziękujemy :tak:

A Ty kuruj sie kuruj kochana :-) 5 rocznica???? Macie jakieś konkretne plany na ten dzień?

reklama
robimy przyjęcie w domu, ciasto i poczęstunek...paru gości:) mam nadzieje że dotrwam
jedno wiem na pewno że ja pić nie bede. po ostatnim kacu mam dosyć alk :/

Do góry