Milla21
marcowa mama'06 Początkująca(y)
My wczoraj z mężem stwierdziliśmy, że dajemy sobie lipiec, sierpień i wrzesień na zaciążenie. Jeśli się uda moje plany zawodowe trochę się przesuną jak nie uda to zdaję na aplikację i będę się kształcić na radce prawnego.
Za m-ac odstawiam powoli małego od (.)(.) a w lutym zaopatruje się w suplementy i od marca biorę. Szukam tego sylku. Tylko na ebayu znalazłam, ale kurde jakoś mi się nie usmiecha tam zamawiać. Może, któraś z dziewczyn ma do odsprzedania?? Boże tyle tego, że aż głowa boli. Już sama nie wiem jak z tą owulacją. Najpierw będę próbowała 2-3 dni przed potem najwyżej zmniejsze odległość. Piranha będę Cię czasem na pivie męczyła jak czegoś nie będę widziała, chyba że cały wątek przestudiuję
Nie wiem czy jest sens kupować ten cyclotest. Kupę kasy kosztuje a może zwykłe testy też będą dobre. Chociaż jestem gotowa wydać tą kasę byleby tylko się udało. Jeszcze kilka razy męża na saune wyśle. Moj M pracuje przy szkodliwych środkach a mimo to dwóch chłopów spłodził.
Daria Ty już sie organizujesz dziewczynkowo?
Zawsze to raźniej.
Mój klocek waźy 9,5 kg. Anemia już mniejsza, ale leki i żelazo musi jeszcze brać.
Za m-ac odstawiam powoli małego od (.)(.) a w lutym zaopatruje się w suplementy i od marca biorę. Szukam tego sylku. Tylko na ebayu znalazłam, ale kurde jakoś mi się nie usmiecha tam zamawiać. Może, któraś z dziewczyn ma do odsprzedania?? Boże tyle tego, że aż głowa boli. Już sama nie wiem jak z tą owulacją. Najpierw będę próbowała 2-3 dni przed potem najwyżej zmniejsze odległość. Piranha będę Cię czasem na pivie męczyła jak czegoś nie będę widziała, chyba że cały wątek przestudiuję

Daria Ty już sie organizujesz dziewczynkowo?

Mój klocek waźy 9,5 kg. Anemia już mniejsza, ale leki i żelazo musi jeszcze brać.