Hej Laseczki.
Witam z rana, z przyzwyczajenia z zieloną herbatą

Kurde ale jestem ciekawa co tam z
Mamakubulki, czy udalo jej sie urodzic w Dzien Matki? Ale byloby super
Maran jak @ nie przyjdzie wczesniej to bede testowac po 6 czerwca. Co u Ciebie?
Verita jesli karmisz to moze nie byc takie proste, cykle napewno nie sa u Ciebie regularne. Wiec albo poprostu probuj albo poczekaj ze staraniami az skonczysz karmic, wtedy cykle sie wyreguluja i bedziesz mogla zastosowac wiecej czynnikow aby zwiekszyc szanse na syna.
Antosiu kurde ale lipa. Tyle zabiegow i poswiecen a tu glupia infekcja niweczy wszystkie plany. Gin napewno Ci cos doradzi. To w kolejnym cyklu chcesz sie juz starac prawda?
&&&&&&&&&&&&&&&&
Trusia polecam stronkę
Planowanie plci. Powiedz mi jeszcze raz Ty sie juz starasz czy narazie odlozysz starania aby zwiekszyc szanse na syna? A wiec jesli chodzi o pomiar temperatury :-) chodzi o to aby byla mierzona zawsze w tym samym miejscu (najlepiej waginalnie ;-)) o stałej porze (jesli wybierzesz np. 6 rano to +/- 0,5 godz nie powinno zrobic roznicy) i jeszcze przed wstaniem z lozka!!! Dobrze byloby mierzyc po przespaniu łącznie conajmniej 3 godzin (a wiec nie ze wstaniesz z lozka pojdziesz do lazienki i zmierzysz - tylko przed wsatneim z lozka). Do prowadzenia obserwacji cyklu proponuje skorzystac z przeznaczonych do tego bardzo fajnych serwisów typu ovufriend.pl, enrp.pl, 28dni.pl. Całe to mierzenie temperatury ma na celu pomoc w określeniu owulacji choc to nie jest takie proste jesli nie połączy sie tego z innymi czynnikami jak np. testy owulacyjne. Polecam testy
EXTRA CZUŁE 10xTESTY OWULACYJNE+1X TEST CIĄŻOWY (3179522005) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. są drogie ale dobre. Warto testowac w kolejnych cyklach tymi samymi testami. Ta cala dieta i suplementy maja na celu zmienic ph naszego organizmu, co z koleii wplynie na ph sluzu. Polecam zaczac czytac forum od momentu kiedy pojawila sie Piranha, wczesniej nie ma potrzeby no chyba ze masz az tyle wolnego czasu

. Sprobuje poszukac tego momentu i dam Ci znac. Jak cos to pytaj.
U mnie zimno i ogolnie lipa z pogodą. Ale czuje ulge ze jestem juz po akcji. Mało tego wiecie co własnie jem? Danio!!!!! hehe

Milego dnia!