reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wczoraj Elmo pisałam, że we dwie poszybowałyśmy tempką, ale jednak ja odpadam. Zjechała w dół, mam nędzny humor, no nic.

Zatem teraz tylko czekam na @

a w między czasie może Piranha powiesz co wpływa na tę tempkę w cyklach, może wiesz? wiem, wiem tak męcze o to pytanie :)

Ewelin trzymam kciuki!

Matik gdzieś tu dziewczyny wklejają co jakiś czas tabelkę...

Elle dziękuję, czyli w cyklu staraniowym się tego nie bierze tylko wczesniej tak? dzięki!

No to ja dzisiaj tak krótko i w nędznym paskudnie humorze, cóż, może w czerwcu, bo ten zdecydowanie stracony, ehh

reklama
Matik wcześniej któraś z dziewczyn wklejała tabelkę ze statystykami ilu dziewczynom się udało ale nie pamiętam na której stronie to może być... na pewno w tym roku może z 2-3 miesiące temu :tak:
Ewelin a po pozytywnym teście który zrobiłaś we wtorek rano o 12 po ilu godzinach czułaś jakieś bóle owulacyjne, jajników itd? myślę że udało Ci się trafić w O+12 ;-) a jak śluz? obserwowałaś czy się zmienił?
Polisia castagnus można brać w cyklu staraniowym :tak:

Hej.
Tak sobię myślę, że i ja może spróbuję tych ziół. ostatnio jak zaszłam w sierpniu to piłam castagnus. A co tam jak jest jakaś szansa.
Dzisiaj moja tempka też poszybowała he he ale chyba związane jest to ze wzrostem progesteronu miedzy 6 a 7 dpo. Mimo wszystko to dobry znak.
Pozdrawiam Was wszystkie i mocno ściskam.

Zarejestrowany01-2013Postów118
[h=2]
icon1.png
Odp: Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)[/h]
Witajcie,
dziś zasiadłam i spróbowałam wypisać dziewczyny i efekty ich starań, ale potrzebuję Waszej pomocy, nie pamiętam wszsytkiego.Wklejam, to co zapamiętałam.Czytając forum, mogłam się bardziej przyłożyć.
biggrin.gif

NikPlanowałaJest
MerylinCórkaSyn
KociatkaCórkaSyn
LadiesCórkaCórka
EwcikCórkaCórka
NoemiCórkaCórka
Aguska

Ann29

Córka
Syn
Córka
SamanaCórkacórka
MonicoCórkacórka
AsiuniakCórkaCórka
TruskafffkaCórkacórka
BettsieCórkacórka
TashaCórkacórka
JagienkaCórkacórka
Beatka78Córkacórka
ParysiakCórkacórka
AneczkaKCórkacórka
PiranhaCórkacórka
NullkaCórkacórka
CzarnaSynsyn

-dodawajcie i uzupełniajcie, uaktualnimy statystyki.

dla przypomnienia wkleiłam ale trzeba by uzupełnić , czy wiecie jak można to wkleić na sam początek żeby każda nowa miała by wgląd i nie trzeba by było ciągle wszystkim nowym tłumaczyć :) ale należało by zaznaczyć ze nie wszystkie trzymały się zasad tylko jak odpuściły to im się udało :) przynajmniej z tego co czytam tak wygląda, ni e wszystkie ale coś w tym jest ale co ?

Ostatnia edycja:
Wow :-)bardzo ciekawe zestawienie:-) Napawa optymizmem i nadzieją. Ciekawe tylko czy stosowały metodę ok. 3 dni przed owulką czy O+12;-)Pozdrawiam

Polisia to luknij na moja tempke. Tez mi sie humor zepsul :-(
Odezwe sie wieczorkiem.
Pozdrawiam i zycze milego swietowania.

Elmo spadek niczego nie dowodzi:-D przy implantacji zarodka jest jednodniowy spadek temp. Ja tam jestem pozytywnie nastawiona, nawet dzisiaj śniło mi się że z piersi wycieka mi siara hehe. Głowa do góry Elmo będzie oki

Elle dziękuję :) a jeszcze pomęczę - można to brać tylko do ovu czy są jakieś "ale"?

Elmo o ja Cię, no to nie wiem, idziemy tempka w tempkę, ehhh

Krystianmartin tak mówisz? no nie wiem... wolę sie nie łudzić, ja tam swój (bo mi dzisiaj w dół tempka) spisałam na straty, ehhh

reklama
Matik,super to zestawienie. Rzeczywiscie napawa optymizmem. Z tego co wiem to mierzenie tepki wieczorem nie ma sensu,tylko rano bez wstawania z lozka.w ciagu dnia tempka wzrasta,chyba liczy sie pol stopnia za kazda godzine opoznienia w mierzeniu o ile dobrze pamietam.

Do góry