reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam na szybko. Dawno mnie tu nie było...odkąd wróciłam do pracy bardzo trudno mi znaleźć czas. Staram się podczytywać posty ale z różnym skutkiem mi to wychodzi:zawstydzona/y: Elmo od mnie podwójne dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ewelin
trzymam kciuki za róż.
Pozostastałe starczki powodzenia.
Antosia Tobie na pewno się uda w tym cyklu, jestem tego pewna.Będzie róż.
Bardzo mi Was brakuje, a czas mi tak ucieka, że coś strasznego. Mój mały synio sam staje, przesuwa się już jak stoi przy czymś, pod paszki jak go trzymamy to już maszeruje i muszę go bardzo pilnować, nie raczkuje tylko się czołga, ale tam gdzie chce się dotrze...
Pozdrowieni -udanego weekendu dla wszystkich.
Nullka jeszcze nie urodziła - nie ma żadnych newsów, Czarna też w dwupaku, a Mamakubolki też nie dała znaku?

Sofi, Nullka urodziła córkę 24 maja chyba, klika stron temu na wątku pisałam :)
Wierze że brakuje Ci czasu po powrocie do pracy, ale to minie za jakiś czas jak się poukłada :)
Buziaki

WSZYSTKIEGI NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA DLA KAŻDEJ Z WAS I WASZYCH DZIECIACZKÓW

Antosia moje wielkie &&&&&&&&&&&&& za ten cykl!!! Powodzenia. Postaraj sie podejsc do tego na spokojnie i obys na koncu czerwca ujrzala II :tak:

Roszpunka ja tez mam taka nadzieje! Wszystkie w tabelce z zaplanąwaną płcią :tak:
Elle mowisz ze planujesz jeden zloty strzal? Wiesz juz kiedy? &&&&&& za Ciebie!

Czarna dzięki, dzięki. Ja za Ciebie równiez trzymam mocno kciuki &&& Trzymaj się ciepło!

Mamakubulki czekamy na Ciebie i malutkiego!

Polisia czekam na Twoja dzisiejsza tempke. Powiem Ci ze na starajacych sie majowkach widzialam jak dla mnie mega niskie tempki a i tak skonczylo sie to II wiec i Tobie sie uda. Z reszta wcale nie masz takich niskich tempek. Masz racje jestem pozytywnie nastawiona, uda mi sie, uda nam sie i oby to planowanie bylo w tym cyklu juz za nami.

Maggie zdrówka kochana. Ta pogoda taka w kratke, obawiam sie ze znowu zaczna sie choroby dookola :/

Matik wydaje mi sie ze owulki jeszcze u Ciebie nie bylo. Czas sexow zaznaczaj sobie tez na wykresie co by nie zapomniec kiedy co i jak ;)

Krystianmartin no to ciekawe co bedzie jutro. Zaszalala ta tempka ale caly czas za Ciebie &&&&

Sofi wiele z nas przezywalo etap powrotu do pracy i ja rowniez. Na poczatku jest ciezko, ale bedzie dobrze. Odzywaj sie jak tylko masz chwilke.
Piraniu tez wierze ze to pierwszy krok do ruszenia z górki :tak: &&&&&& za was.
Powiem szczerze ze o ile wierze ze udalo mi sie zajsc w ciaze w tym cyklu o tyle nie wierze ze to bedzie chlopiec :-( Jeszcze te wysokie tempki, Pirania mowila ze niskie tempki sprzyjaja chlopcom a u mnie takie wysokie :-( No babie nie dogodzisz.

Ewelin czekam na rozwoj sytuacji u Ciebie.
Luka a Ty jak tam?
Maran u was tez dzis dzien dziecka? Co porabiacie?

U mnie pochmurno i deszczowo. Wiec zapowiada sie nuda.
Milego dnia!

Ostatnia edycja:
Antosiu no to mamy @ w tym samym czasie :)
Trzymam mocno kciuki za Ciebie
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Elmo kochana kiedy testujesz ??? Jak się czujesz ???
Oczywiście
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

I dla Was wszystkich kochane ...tak moooocno
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć Wam!

Dziś piekny dzień Dzień Dziecka i wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych dzieci!

A u mnie kiepsko delikatnie mówiąc. Byłam wczoraj na monicie o 19 tej i niestety kiepskie wiadomości. Inny gin powiedział, że raczej nastąpiła luteinizacja niepekniętego pęcherzyka. Liczyłam się z tym, więc tu nie było aż takiego zaskoczenia. ALe zaskoczeniem dla mnie było, że prawy jajnik wygląda jakby na nim były zrosty, widziała jakieś koralikowate poszerzenia jajowodu. Jak zapytałam czy to może być po cesarce, to powiedziała że tak! Świetnie!:-( Jakby tego bylo mało to stwierdził, że mam zagrube endometrium, 18, 19mm, a może nawet 20mm i że to niedobrze. Kurka wodna nigdy nie miałam problemów z endometrium , zawsze było idealne od 10 do 13mm. Co prawda stosowałam dietę która powoduje wzrost endometrium a więc jadłam jajka codziennie po dwa, prawie codziennie ryby i codziennie orzechy włoskie. Ten mój gin robil mi też usg dwa cykle wcześniej po owu parę dni i też było endometrium 18mm i pytał mnie nawet czy nie jestem w ciąży bo mam tak grube endometrium. A ja w tamtym cyklu się nie strałam, bo plemniki M były w kiepskim stanie więc sobie wtedy cykl całkowicie odpuściłam. ten mój gin nie powiedział, że to może być coś niedobrego.
Piranha- czy to całe zakwaszanie może doprowadzić w końcu do jakiś zmian. Przyznam, że te suplementy stosuję, od ubiegłego roku, z niewielkim przerwami przez jeden cykl. No i supelementy zakwaszające brałam zawsze od @ do owu. A na pewno jestem mocno zakwaszona, bo ph mam zawsze niskie. Jejeku dzieją sie jakieś dziwne rzeczy ze mną:-(

Piranha- dziekuję Ci kochana. Co o tym myślisz? Zastanawiam się na nad mieszanką ziołową Ojca klimuszki nr1 , podobno jest na zrosty, ale też na pobudzenie jajników i chyba w moim przypadku to będzie lepsze od Ziólek nr 3. Ale najabrdziej mnie marwi to endometrium, skąd sie to porobiło, może przesadziłam z jajkami?

Elmo- dziekuje za pamięć! Ano widzisz się porobiło:baffled: ALe za to u Ciebie CUD MIÓD MALINA:-) widać, że będzie dobrze!:tak:

Roszpunka-dzieki bardzo, no ale sama widzisz że jednak jakieś dziwne hocki klocki się dzieją i na razie muszę jeszcze raz iść do gina co on o tym wszystki mysli, bo nowych rzeczy dowiedziałam się przypadkiem, echhh

Polisia- kciuki za wysoką tempkę!

Antosia, Dorcia- kciuki za czerwiec! &&&&&&&&&&&

Za resztę babeczek też megasne kciuki!

Pozdrawiam Was mocno! Zycze miłej soboty!

Sofi , Nullka ma już Basie , ale że dwóch kawalerów też , więc napewno wpadnie tutaj jak się już wszystko w domu unormuje , bo wiadomo że 3 to nie jedno :)
maggie , krystianmartin , ja się czuje całkiem jak ta babka w różowym w mojej sygnaturze :-p , nie narzekam aż tak bardzo bo wiem że rozwiązanie już tuż tuż . Dobiłam do 14 kg na plus , nie jest najgorzej. Domownicy mnie odciążają jak mogą . Za to maluch jest okrutnie aktywny , kopie i wierzga prawie cały dzień :)

reklama
Hej. Trochę mam zaległości w czytaniu Was więc wybaczcie.

Sofi dobrze, że jesteś myslałam, że Cie wywiało na dobre.
Czarna aleeee super z tą Nullką. FAjnie, że ma już królewnę w domu. Mam nadzieję, że wpadnie się pochwalić. Tobie życzę spokojnej końcóweczki. Niedługo Ty dla odmiany będziesz miała królewicza w domu.
Elmo no kochana jak Ci się uda za pierwszym podejściem to pozazdrościć płodności:-) Trzymam kciuki&&&&&
Luka o masz jeszcze te zrosty Ci się musiały przyplątać. Ale musi być dobrze innej opcji nie ma.

Miłej sobotki.

Do góry