Cześć Wam!
Dziś piekny dzień Dzień Dziecka i wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych dzieci!
A u mnie kiepsko delikatnie mówiąc. Byłam wczoraj na monicie o 19 tej i niestety kiepskie wiadomości. Inny gin powiedział, że raczej nastąpiła luteinizacja niepekniętego pęcherzyka. Liczyłam się z tym, więc tu nie było aż takiego zaskoczenia. ALe zaskoczeniem dla mnie było, że prawy jajnik wygląda jakby na nim były zrosty, widziała jakieś koralikowate poszerzenia jajowodu. Jak zapytałam czy to może być po cesarce, to powiedziała że tak! Świetnie!:-( Jakby tego bylo mało to stwierdził, że mam zagrube endometrium, 18, 19mm, a może nawet 20mm i że to niedobrze. Kurka wodna nigdy nie miałam problemów z endometrium , zawsze było idealne od 10 do 13mm. Co prawda stosowałam dietę która powoduje wzrost endometrium a więc jadłam jajka codziennie po dwa, prawie codziennie ryby i codziennie orzechy włoskie. Ten mój gin robil mi też usg dwa cykle wcześniej po owu parę dni i też było endometrium 18mm i pytał mnie nawet czy nie jestem w ciąży bo mam tak grube endometrium. A ja w tamtym cyklu się nie strałam, bo plemniki M były w kiepskim stanie więc sobie wtedy cykl całkowicie odpuściłam. ten mój gin nie powiedział, że to może być coś niedobrego.
Piranha- czy to całe zakwaszanie może doprowadzić w końcu do jakiś zmian. Przyznam, że te suplementy stosuję, od ubiegłego roku, z niewielkim przerwami przez jeden cykl. No i supelementy zakwaszające brałam zawsze od @ do owu. A na pewno jestem mocno zakwaszona, bo ph mam zawsze niskie. Jejeku dzieją sie jakieś dziwne rzeczy ze mną:-(
Piranha- dziekuję Ci kochana. Co o tym myślisz? Zastanawiam się na nad mieszanką ziołową Ojca klimuszki nr1 , podobno jest na zrosty, ale też na pobudzenie jajników i chyba w moim przypadku to będzie lepsze od Ziólek nr 3. Ale najabrdziej mnie marwi to endometrium, skąd sie to porobiło, może przesadziłam z jajkami?
Elmo- dziekuje za pamięć! Ano widzisz się porobiło

ALe za to u Ciebie CUD MIÓD MALINA:-) widać, że będzie dobrze!
Roszpunka-dzieki bardzo, no ale sama widzisz że jednak jakieś dziwne hocki klocki się dzieją i na razie muszę jeszcze raz iść do gina co on o tym wszystki mysli, bo nowych rzeczy dowiedziałam się przypadkiem, echhh
Polisia- kciuki za wysoką tempkę!
Antosia, Dorcia- kciuki za czerwiec! &&&&&&&&&&&
Za resztę babeczek też megasne kciuki!
Pozdrawiam Was mocno! Zycze miłej soboty!