reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

Dzis juz chyba lepiej sie czuje...
A progesteron wydaje mi się, ze przedawkowalam, bo jestem mega senna cale dnie i kreci mi się w glowie...
Jak dzis mi glos pozwoli to zadzwonię do kliniki i się ich zapytam co ja mam robić, bo od tych różnych informacji zwariuje
;)

reklama
Tere fere taki mam właśnie plan :tak:, ale zobaczymy jak gwiazdeczka, bo wieczorami tak się pcha na drugą stronę, że nie mogę chodzić.

Miliaa Tantum Verde na gardło w ciąży można na pewno (sama brałam). Dobry na gardło jest też Homeovox, a na bardzo suche Glosal w sprayu - też bezpieczne. Zdrówka ;-)

AniaSm @ skąpa, ale u mnie od kilku cykli to norma :dry:
miliiaa biedactwo, nie przejmuj się tak bardzo. czemu mówisz, że wszystko robisz źle? będziesz najlepszą mamą na świecie! zresztą jak każda z Was, gwiazdeczki ;-)
madziamadzia a wolałabyś żeby mała urodziła się już teraz, czy w styczniu?

Witajcie.
Ja dostałam kaskę, a teraz jeżdżę i kupuję. Mam już spodnie, bluzeczkę, dwie mocne szminki i parę kosmetyków.
Dziś idę na 30 urodzinki do znajomej. Wizyta u doktorka i mam nadzieję że do dzieła. Jeszcze muszę M zrobić powtórne badanie nasienia. Ja już nic nie badam, czekam na stymulację i na ivf.
W pracy mam tylko maskrę, bo jak już pisałam jedna dziewczyna zaszła w ciążę i jest na L4. Nikogo nam nie chcą zatrudnić, a ja chce w styczniu na urlop. Zobaczymy, nie chcę im powiedzieć po co mi wolne, bo będą :angry: a też nie chce być świnia i iść bez zapowiedzi na L4. Coź nie ma co myśleć, bo może się to jakoś ułoży.

Na sylwka nigdzie nie idę, jakoś tak to dla mnie nie ma znaczenia.

liju...dzieki kochana... Chyba mnie dopadła wczoraj ta słynna zmienność nastroju :) juz jest ok!
Sony...no to stymulka coraz bliżej...denerwujesz się? Ale ci teraz czas szybko zleci! Super :)
Ja na Sylwka z racji zdrowia nie pójdę, ale jakos chyba to przeczulismy, bo z nikim się nie umawialiśmy...wiec nie muszę się nikomu tłumaczyć :)

AniaSm jak to się nie liczy. Wszystko się liczy. Może u Ciebie Mikołaj jest wcześniej po prostu. A z Lenką to masz wesoło teraz:tak::szok: Ja się boję tego wszystkiego.

Madzia, trzymaj, trzymaj:tak: Jeszcze tylko 3,5 dnia i możesz puścić...:-)

Sony, no głupio z tą robotą u Ciebie wychodzi, ale jak będzie trzeba, to się nie przejmuj tylko idź na L4. DLa siebie Ty powinnaś być najważniejsza i Twoje przyszłe dziecko.;-)

miliaa
, a wie już ktoś o Tobie?:confused:

Ja Sylwestra nie odpuszczam.:happy: Zawsze lubię się gdzieś bawić.:-p W tym roku nie pójdę na sale, bo nawet szkoda kasy, bo nie potańcuję,:no: ale za to zorganizowałam domówkę:rofl2:. Tylko ciekawe jak Timek to przeżyje:-), tzn te petardy o 24.00

Ja od gwiazdora dostałam torebkę i pieniążki. A co do sylwestra to nie wiem dlaczego ale nie lubię tego dnia i będziemy w domu ale za to wybieramy się na dwie zabawy karnawałowe.

Tere fere... Tak u nas najbliżsi wiedza. No i moje koleżanki ze studiów, one mocno to ze mną przeżywały, wiec byłam im to winna :)
w którym tygodniu widzialyscie serduszko?

Ja dokładnie obejrzałam serduszko i całą resztę w 11tyg. Jezuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cudowne uczucie podglądać tego małego robaczka w brzuchu. Niesamowite!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze jak mój miał czkawkę wtedy, albo podskakiwał jak na szelkach by go zawiesił, to normalnie w domu odtwarzałam to ze sto razy i cała rodzina i załoga z pracy była tym katowana. Każdy widział mojego golaska małego w 11tyg.:-):-):-):-):-):-)

miliaa, kochana zapodaj no tutaj suwaczek jakiś słodki, no i wstawiaj w niego fotę jak już będziesz miała.

reklama
Do góry