reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Dzień doberek :-D:-D

Dzięki wielkie za pamięć:tak::tak::tak:

Mam nowy komputer a raczej sąsiedzi kupili sobie nowy i nam strary odsąpili:sorry2::sorry2:chcieli nam sprzedać ale mój małż stwierdził że na razie brak kasy więc pożyczyli go na kilka dni aż zdecydujemy czy bierzemy go czy nie:nerd:

Jak Wam Justyna pisała byłam na bb ale skleroza chciała że chasła zapomniałam bo w domu miałam zapamiętane :no:

nowego nie zdążyłam sobie zrobić bo byliśmy na kompie u jej brata który niedługo potem wrócił i musieliśmy opuścić jego pokój:-(

a że Justyna (Rychelik) ostatnio wyprowadziła się z mężem od rodzinki na stancję więc nie było okazji już znowu dostać się do neta:-(

U nas wszystko na razie dobrze Amandzia zdrowa:sorry2:
chodzi juz samodzielnie i rozrabia jak tylko może:tak::tak::tak:
a ząbków na stanie ma już 6:-D:-D

Aniu serdeczne gratulację z narodzin syneczka:-):-):-)

Anaconda niestety ja też nie znam dobrego dziecięcego stomatologa:dry::zawstydzona/y:

ALUŚKA, wszystkie najlepszego z okazji 2 rocznicy ślubu :-)(taką rocznicę pokazuje twój suwaczek)
Już kompa masz, to teraz będziesz już regularnie do nas zaglądać. Wrzuć jakieś foty Amandy, ciekawa jestem jak ursła. Niedługo nasze młode, będą miały roczek :-)

reklama
Aluśka - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!

Hej dziewczyny:)

Mój mąż w Lublinie od wczoraj:( Tęsknię, chodzę i płaczę. I wiecie co? Sierota poleciał i nie zabrał karty do bankomatu, a wszystkie pieniądze przelał do banku - masakra:)
Kajek się popłakał wczoraj bo chciał przytulaska, buuuu.... Ja na tym Skype wbijałam sobie pazury w dłoń, żeby się nie poryczeć.

Do góry