reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Aneta :-Ddobrze że miałaś komórkę ze sobą a nie np. w gabinecie.....

Sunday a Wy kiedy macie tą wizytę u lekarza???

reklama
aneta :-D:-D:-D:-D ależ miałaś przeżycia...

Sunday albo jak to się żyło bez komórek co? Aneta by byz niej była dziś uwięziona nie wiadomo ile :-D:-D:-D:-D

Karlita ale mi smaka narobiłaś na kopytka... zaraz obieram ziemniaczki i sobie dziś ugotuję to jutro będą na obiadek kopytka mniam... :tak: jakoś ostatnio o nich zapomniałam... dzięki za przypomnienie :laugh2:

Madziara czy Twoja Nelcia mówi literkę "K"?? Bo mi Natalcia mówi zamiast k - t, i nie wiem czy mam ją jakoś uczyć tego k, czy to jeszcze za wcześnie. A pytam Ciebie bo mi Madzienka pisała, że powinnaś wiedzieć :tak:

aneta ale mialas przygode:-) na szczescie wymyslili komorki;-)
Madzienka do lekarza idziemy 15 lutego.

Madzienka dziękujemy, Julo ma się chyba lepiej, temp już nie miał od wczoraj, noc spokojna... więc mam nadzieję że zdrowieje...

Emilia
Nela mówi k ale Julian do tej pory nie mówi... a ponoć już powinien umieć żeby się nie przyzwyczaił... dlatego już zaczynamy ćwiczyć... koleżanka podesłała mi książkę w pdf jak chcesz to daj adres na pw to ci podeślę...

Karlita a Gabi też byłą taka rączkowa???bo ja nie pamiętam żeby Jula była noszona:baffled::baffled::baffled:
A zapomniałam jeszcze napisać Ci że Gabi bardzo wysmuklała i podrosła w górę -takie odniosłam wrażenie podczas niedzielnego spotkania:tak::tak::tak:
Ten sos zabielasz śmietanką czy nie???ja szukam inspiracji na sosy....

Gabi w tym wieku duuużo spała o wiele więcej niż Norbert czy byla rączkowa ... to było pierwsze dziecko wiec była duzo na rękach ;-) hehehe
ale Norb jest taki ze jak sie obudzi to nie potrafi sobie poleżeć i sie pogapić na sufit ;-) tylko od razu płacze .... :confused2: chwilami mnie to irytuje ...

co do sosu to czasami zabielam a czasami nie zabielam ;-)

a Gabi teraz rzeczywiście poszła w górę :-) muszę ją zmierzyć :-) ale widze ... zwłaszcza po spodniach ;-)

Karlita ale mi smaka narobiłaś na kopytka... zaraz obieram ziemniaczki i sobie dziś ugotuję to jutro będą na obiadek kopytka mniam... :tak: jakoś ostatnio o nich zapomniałam... dzięki za przypomnienie :laugh2:

prosto i smacznie ;-)

polecam kopytka szpinakowe ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Madziara doszło :tak:, dziękuję bardzo :-)

Ja się zbieram, bo zaraz tata przyjedzie po mnie, a Natalcia dopiero się obudziła i trochę maruda, więc ubranie się będzie graniczyć z cudem :sorry:

Do góry