reklama
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
aneta 

ależ miałaś przeżycia...
Sunday albo jak to się żyło bez komórek co? Aneta by byz niej była dziś uwięziona nie wiadomo ile

Karlita ale mi smaka narobiłaś na kopytka... zaraz obieram ziemniaczki i sobie dziś ugotuję to jutro będą na obiadek kopytka mniam...
jakoś ostatnio o nich zapomniałam... dzięki za przypomnienie 

Sunday albo jak to się żyło bez komórek co? Aneta by byz niej była dziś uwięziona nie wiadomo ile

Karlita ale mi smaka narobiłaś na kopytka... zaraz obieram ziemniaczki i sobie dziś ugotuję to jutro będą na obiadek kopytka mniam...

Emilia1983
Fanka BB :)
Madziara czy Twoja Nelcia mówi literkę "K"?? Bo mi Natalcia mówi zamiast k - t, i nie wiem czy mam ją jakoś uczyć tego k, czy to jeszcze za wcześnie. A pytam Ciebie bo mi Madzienka pisała, że powinnaś wiedzieć 

Madziara78
Madzienka dziękujemy, Julo ma się chyba lepiej, temp już nie miał od wczoraj, noc spokojna... więc mam nadzieję że zdrowieje...
Emilia Nela mówi k ale Julian do tej pory nie mówi... a ponoć już powinien umieć żeby się nie przyzwyczaił... dlatego już zaczynamy ćwiczyć... koleżanka podesłała mi książkę w pdf jak chcesz to daj adres na pw to ci podeślę...
Emilia Nela mówi k ale Julian do tej pory nie mówi... a ponoć już powinien umieć żeby się nie przyzwyczaił... dlatego już zaczynamy ćwiczyć... koleżanka podesłała mi książkę w pdf jak chcesz to daj adres na pw to ci podeślę...
Karlita a Gabi też byłą taka rączkowa???bo ja nie pamiętam żeby Jula była noszona
A zapomniałam jeszcze napisać Ci że Gabi bardzo wysmuklała i podrosła w górę -takie odniosłam wrażenie podczas niedzielnego spotkania
Ten sos zabielasz śmietanką czy nie???ja szukam inspiracji na sosy....
Gabi w tym wieku duuużo spała o wiele więcej niż Norbert czy byla rączkowa ... to było pierwsze dziecko wiec była duzo na rękach ;-) hehehe
ale Norb jest taki ze jak sie obudzi to nie potrafi sobie poleżeć i sie pogapić na sufit ;-) tylko od razu płacze ....

co do sosu to czasami zabielam a czasami nie zabielam ;-)
a Gabi teraz rzeczywiście poszła w górę :-) muszę ją zmierzyć :-) ale widze ... zwłaszcza po spodniach ;-)
Karlita ale mi smaka narobiłaś na kopytka... zaraz obieram ziemniaczki i sobie dziś ugotuję to jutro będą na obiadek kopytka mniam...jakoś ostatnio o nich zapomniałam... dzięki za przypomnienie
![]()
prosto i smacznie ;-)
polecam kopytka szpinakowe ;-)
Ostatnia edycja:
Madziara78
Karlitka a jak je robisz???
Emilia wysyła się... daj znać później czy doszło
Emilia wysyła się... daj znać później czy doszło
maltanka
jej mój znowu poszalał ze spaniem, zaraz go chyba budzę
karlita ja polecam pierogi ze spinakiem i fetą
a kopytka mam dzisiaj na obiad

karlita ja polecam pierogi ze spinakiem i fetą
a kopytka mam dzisiaj na obiad

reklama
Emilia1983
Madziara doszło
, dziękuję bardzo :-)
Ja się zbieram, bo zaraz tata przyjedzie po mnie, a Natalcia dopiero się obudziła i trochę maruda, więc ubranie się będzie graniczyć z cudem

Ja się zbieram, bo zaraz tata przyjedzie po mnie, a Natalcia dopiero się obudziła i trochę maruda, więc ubranie się będzie graniczyć z cudem