reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hello laski

my już po spacerku i po obiedzie. byliśmy prawie 3 godziny. schodziliśmy chyba pół Czechowa:tak:
coś mi mały nie chce dzisiaj bardzo jeść.
czekamy teraz na tatę aż wróci z pracy:-)

a jak wam mija dzień?

Maltanka a gdzie chodzicie na spacerki??my tez dzisiaj troszeczke spacerowalysmy, moze nawet minelysmy sie:-D:-D:-D:-D
My dalej walczymy z chorobskiem ale dzisiaj na treoszeczke wyszlysmy mam nadzieje ze nie pogorszy się Juleczce

reklama
hej wiecie moze czy oslonki na brodawki maja jakis rozmiar ale chodzi mi o taki dla dziecka. o te dziurki dokladnie. nom bardzo ladny dzien, ale moj malutki ma cos ten katarek, masc majerankowa nie zabardzo mu pomogla wiec bedziemy musieli pojsc do lekarza chyba. a moj starszy synek bryka po dworku z babcia a co tam babcia tez musi miec troche ruchu, hehe.
oj jak ci dobrze maltanka moj dopiero jutro po poludniu przyjedzie z pracy.:-( ale za to ma caly tydzien wolny.:happy::happy::happy::happy::happy::happy:
pozdrawiam was papa

hej wiecie moze czy oslonki na brodawki maja jakis rozmiar ale chodzi mi o taki dla dziecka. o te dziurki dokladnie. nom bardzo ladny dzien, ale moj malutki ma cos ten katarek, masc majerankowa nie zabardzo mu pomogla wiec bedziemy musieli pojsc do lekarza chyba. a moj starszy synek bryka po dworku z babcia a co tam babcia tez musi miec troche ruchu, hehe.
oj jak ci dobrze maltanka moj dopiero jutro po poludniu przyjedzie z pracy.:-( ale za to ma caly tydzien wolny.:happy::happy::happy::happy::happy::happy:
pozdrawiam was papa

Maja rozmiary, co do dziurki to nie wiem...ja uzywalam tych najmniejszych, bo te normalne mialy strasznie wielkie przedlyzebnie brokawki i Julci nie miescily sie w buzi:-D:-D:-D

Madzienka a chodziliśmy tu przy szkole społeczno-przyrodniczej, elsnera, aż w końcu wylądowaliśmy na braci wieniawskich. nas to łatwo poznać, bo często zabieramy ze sobą pieska na spacerki (takiego małego białego , czasem wrednego maltańczyka:tak:). właśnie tak myślałam, że mogłyśmy się umówić dziś na spacerek-teraz znowu nie wiadomo kiedy będzie tak ładnie.
zdrówka dla Juleczki życzymy:tak:

mezatkaa te osłonki to ja miałam Aventa, miały duże dziurki, ale mały i tak nie chciał przez to pić, więc muziałam się przyzwyczaić do bólu, a nie było łatwo.
no muszę przyznać, że jak M przychodz z pracy to zajmuje się małym, a ja mam trochę czasu dla siebie dobra nawet godzina:happy:

Hello laski

my już po spacerku i po obiedzie. byliśmy prawie 3 godziny. schodziliśmy chyba pół Czechowa:tak:
coś mi mały nie chce dzisiaj bardzo jeść.
czekamy teraz na tatę aż wróci z pracy:-)

a jak wam mija dzień?

A ja cię nie widziałam, a na Braci Wieniawskich byłaś:szok::szok::szok:
Straszny wiatr się zrywa i przywieje chyba na jutro zimniejszą aurę:tak::tak::tak:

A ja cię nie widziałam, a na Braci Wieniawskich byłaś:szok::szok::szok:

:tak::tak::tak:byliśmy, mały mi tak ładnie usnął, aż nie chciało mi się wracać do domu. z tego co pamiętam to przechodziliśy koło bloku 1a (tak między blokami chodziliśmy).
Straszny wiatr się zrywa i przywieje chyba na jutro zimniejszą aurę:tak::tak::tak:

no niestety podobno jutro ma być poniżej 10 stopni.

Witam nowe kolezanki:-)

U nas jakos czas mija choc nie jest latwo gdyz mala zrobila sie marudna...czasami nie mam pojecia o co jej chodzi..dobrze ze jest ladna pogoda a i moja mala lubi spacery wiec mozna jeszcze wyjsc..moja sie budzi w nocy co 2-3 godziny na jedzenie.

Od wczoraj mam taki okropny bol glowy ze nie wyrabiam ( moze ten bol mam gdyz cisnienie spadlo)

reklama
Do góry